Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben bu ay preseed kullanıcam henüz çok erken ama şimdiden bu aydan itibaren başlıyorum ovulasyon günlerim zaten 1 mart oluyor bakalım bu ay neler olacak :)

,pamuk58,meri58+,krishazel+,yagmurum2001+,melisela,

KIZLAR TEKTEK YAZMADIM NASILSINIZ :)))KRİSİM ALLAH SAĞLIKLA SIHATLA TEZ ZAMANDA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.BENİM DE AKLIMA GELDİ NORMAL DOĞUMMU YAPICAKSIN HAYATIM?

KIZLAR TEKTEK YAZMADIM NASILSINIZ :)))KRİSİM ALLAH SAĞLIKLA SIHATLA TEZ ZAMANDA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.BENİM DE AKLIMA GELDİ NORMAL DOĞUMMU YAPICAKSIN HAYATIM?

ben normal olmasini cok istiyorum ama yapmiyolar pek
insallah normal olur

ahh orada bir de sen olacaksin :)))))))) ronyanin yaninda yani:))))))))))))))
yok anacığım nerde ,ben öyle uzaktan ötenlerdenim ,birisinin karşısında hayatta hakkımı savunamam,ben gitsen üstüne bile para veririm:)

saol haytım iyiyz işte ,senide iyi gördüm:)
yok dimi yamuk bir durum ,canını sıkan:?

aynen
dogururum valla

zaten dogumdan sonra hic korunmicam 2. icin bende sizinle mucadeleye baslicam arkadaslar:))

1 sene sonra burada herseye sifirdan basliyorum
klmn ler proxeed ler preseed lerrr:)) ay heyecanlandim

gelsin preseed ler proxeedler der gibi oldu :))))))))
inşallah ihtiyacın olmaz şekercim uğraşmamış olursun inşallah peşindeyiz :)

gelsin preseed ler proxeedler der gibi oldu :))))))))
inşallah ihtiyacın olmaz şekercim uğraşmamış olursun inşallah peşindeyiz :)

olacak ki bebegim
2 . ye sifirdan baslayacagiz herseye

esim kasim aralik gibi sperm ve hormon testleri verecek
ona gore tedaviye kaldigimiz yerden baslayacagiz

aynen
dogururum valla

zaten dogumdan sonra hic korunmicam 2. icin bende sizinle mucadeleye baslicam arkadaslar:))

1 sene sonra burada herseye sifirdan basliyorum
klmn ler proxeed ler preseed lerrr:)) ay heyecanlandim

en doğrusunu yaparsın bencede kris bi başladımmı aradan çıkarmak lazım arka arkaya

ben bişey sorucam size k.hocanın verdiği iğnelerin içeriği nedir hangi durumlar için veriyo o iğneleri kris

selam canım, iidir sen nasılsın? ben okumakla meşgulüm şuan :))) güzeller yazıyor ben okuyorum..Bugün tüm gün yattım, okula falan gitmedim, karnım baya ağrıdı nedense, üşüttüm sanırım..bende bu ay prseed ve test almayı düşünüyorum kızlar, erken mi sizce? pazartesi günkü test sonuçlarına göre tabii..biraz artış olduysa bu ay çalışmaları ciddi ciddi yapcam :)))

olacak ki bebegim
2 . ye sifirdan baslayacagiz herseye

esim kasim aralik gibi sperm ve hormon testleri verecek
ona gore tedaviye kaldigimiz yerden baslayacagiz

her bebek için sıfırdan başlamak bunu kendim içinde düşünüyorum da kasım da inşallah kaldığın yere preseed le ilerlersin :)) krisim biri kucağında biri karnında ayy düşünemiyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…