- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.721
aman ne bilim iste istedi bir an canim
ne duysam istiyo:))
ama dusununce vazgectim:))))))))))))))))))))
yaz canım bakalım
fena degilll
varikosel varmiymis?
Nerede yaptiriniz bu testi?
yooooooooooooooooooooooooooooooooo sivaslıyım ben görmüyonmu kocaman 58 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:=)))))))))))))
aman ne bilim iste istedi bir an canim
ne duysam istiyo:))
ama dusununce vazgectim:))))))))))))))))))))
ayyy canım ne bileyim, beklerim deyince bende urfadasın sandım58 sivaşmış şimdi öğrendim :)) plakalarla pek aram yokturda..
KRİSİM isot, balcan, frenk, bahdenez vs ve kaçak çay istersen yollayım hemen sana kargoyla :))) İsotumuz güzeldir canım..
ayyy canım ne bileyim, beklerim deyince bende urfadasın sandım58 sivaşmış şimdi öğrendim :)) plakalarla pek aram yokturda..
KRİSİM isot, balcan, frenk, bahdenez vs ve kaçak çay istersen yollayım hemen sana kargoyla :))) İsotumuz güzeldir canım..
kagıtta yazanları yolladım cnm özel hastanede yaptırdık.öle bişi yazmıyo bunun bırde daha detaylı olanı varmış bu öle değimiş.fena degıl derken anlamadım yahuu
bebeğim burda 3 öğün balcan isot yiyolar
ilk geldiğimizde eşimde kahvaltıya yaptırdı bi kaç kez pideyle güzel oluyo ama felaket acı
yanıyosun ve yiyemiyosun zaten
sivaslıyım ama 4 yıl urfada takılıcam canım
frenk ,bahdenez ne kuşum ben bilmiyorum onları
canim o saydiklarinin hicbirini bilmiyorum
ama bilmesemde canim cekti:)))))))))))))))))
sivaslıyım ama 4 yıl urfada takılıcam canım
frenk ,bahdenez ne kuşum ben bilmiyorum onları
bende burda öğrendim patlıcana balcan deniliyo
kırmızı biberin acı olanınada galiba isot deniliyo
güçlü bi miden varsa güzeller
kıyamam ben sana oy eğ eh onlar eğ kötü kötü:))))
ohhhhhhhh takil valla:)))
gaziantep cok guzel kizlar oraya mutlaka gidin
gezicem de havalar ısınsın biraz anteple mardini çok merak ediyorum ben
frenk = domates :)
Bahdenez = maydonoz :)))
Urfada herşeyi bir değişik diyorlar :))) daha ben Arapçayı sökemedim, bir kaç kelime dışında..
ben pek sevmiyorum ama mecbur gidiyoruz, 3 sene daha da 2 haftada bir gideceğim, sen ne için gideceksin canım??
evet antep çok güzel ve gelişmiş, Benimde hayalim Mardin bir türlü gidemedim..inş yaza gideriz, bakarsın bizde hamiş kalırız orda meri ne dersin???
yoksa sen biliyonmu ne için gideceğini kris..yaaaa merak ettim mericik urfada napcan bakem sen??
frenk = domates :)
Bahdenez = maydonoz :)))
Urfada herşeyi bir değişik diyorlar :))) daha ben Arapçayı sökemedim, bir kaç kelime dışında..
ben pek sevmiyorum ama mecbur gidiyoruz, 3 sene daha da 2 haftada bir gideceğim, sen ne için gideceksin canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?