Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yooooooooooooooooooooooooooooooooo sivaslıyım ben görmüyonmu kocaman 58 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:=)))))))))))))

ayyy canım ne bileyim, beklerim deyince bende urfadasın sandım 58 sivaşmış şimdi öğrendim :)) plakalarla pek aram yokturda..

KRİSİM isot, balcan, frenk, bahdenez vs ve kaçak çay istersen yollayım hemen sana kargoyla :))) İsotumuz güzeldir canım..

canim o saydiklarinin hicbirini bilmiyorum
ama bilmesemde canim cekti:)))))))))))))))))

sivaslıyım ama 4 yıl urfada takılıcam canım

frenk ,bahdenez ne kuşum ben bilmiyorum onları

sivaslıyım ama 4 yıl urfada takılıcam canım

frenk ,bahdenez ne kuşum ben bilmiyorum onları

frenk = domates :)
Bahdenez = maydonoz :)))
Urfada herşeyi bir değişik diyorlar :))) daha ben Arapçayı sökemedim, bir kaç kelime dışında..

ben pek sevmiyorum ama mecbur gidiyoruz, 3 sene daha da 2 haftada bir gideceğim, sen ne için gideceksin canım??

Meri soyle senm neden gideceksin urfa ya:))))))))))))))))))))

evet antep çok güzel ve gelişmiş, Benimde hayalim Mardin bir türlü gidemedim..inş yaza gideriz, bakarsın bizde hamiş kalırız orda meri ne dersin???
yoksa sen biliyonmu ne için gideceğini kris..yaaaa merak ettim mericik urfada napcan bakem sen??

meri cim neden gidecen sen urfa ya:))))))))))))))

ben zaten hiç anlamıyorum kim ne diyo küfür mü ediyo iyi bişey mi diyo türkçe konuşan çok az insan var burda
gelmeden önce seviyodum burayı daha görmemiştim geldikten sonra fikrim değişti
ben temmuzdan beri burdayım canım mecburiyetten dolayı
eşim rizeye gidelim dedi ben dedim urfa geldik bakalım nasıl geçicek 4 yıl bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…