Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aaa rize istemedin mi?

burda sevdiğim tek şey peygamberlerin ve evliyaların makamlarının olması hoş pek gidemiyoruz ama tek iyi tarafı o
kk dan bi arkadaşda burda hamile kalmış balıklı gölde dua etmiş bol bol
ben balıklı göle gittim çok bişley olmadı birde mardini deneyelim bak kris orda atmış temelleri belki bizdede işe yarar

anladımmm canım, ama sen şuan urfadasın yane :))) ondan beklerim dedin, okiş..valla ben hiç alışamadım, alışamayağımda bu gidişle..şehir baya gelişmiş ama insanlar bir garip işte..geçer inşAllah..

Krisim sana iyi geceler..kocaman öpüldün canım..

Urfa bide insanı çocuk yönünden de strese sokar :))) orda çocuktan bol bişey yok, her sene doğum yapıyolar saolsunlar :))) isottan mı ne anlamadım, ama biz de etki etmedi :)))))))))))))

merim siz ne iş için ordasınız?polis?öğretmen?

Urfa bide insanı çocuk yönünden de strese sokar :))) orda çocuktan bol bişey yok, her sene doğum yapıyolar saolsunlar :))) isottan mı ne anlamadım, ama biz de etki etmedi :)))))))))))))

itiraf ediyim o zaman ilk geldiğimizde bizde bu isottan kaynklandığını düşündük bol çocuk olayının deneyelim dedik eşim yiyo ama ben yiyemiyorum çok acı

her yer çocuk kaynıyo üst katta oturanların 7 tane geçen gün kadın diyoduki ay binada herkes bşi senle ben eksik kalmışız diyo çakıcaktım bi tane zor tuttum kendimi:)))))))
ben uyuyamıyorum seslerinden kadın hala çocuk diyo

ay ne çok konuştum gece gece

kızlar allah rahatlık versin hepinize

bana kalsa bu gün sabaha kadar muhabbet ederim heralde

anlat anlat bitmez sıkıntılar:)

yaparlar canımm, 7 neki?? 20 ye kadar yolu var :))) maşallah bereketli şehir Urfa, İnş sizede uğurlu gelir tatlım..

ceylan hep okuma modunda

sanirim yakinda bomba patlatacak

ben zaten ceylandan korkuyorum

arada yaz da olmazmı:)

:))) ahhh nerde canım korkmayın şimdilik bizde şimdilik o kadar çalışma yok ovulasyon günlerini falan takip etmiyorum ilaç kullanıyorum biraz daha havalar ısınsın öyle tam çalışmaya başlayacam...

yaaa bende geçtigimiz yaz geldim mardinden ama sende güzel anılar bırakmış mardin malesef bende seninki kadar güzel hatıralar bırakmadı ((merkezdemiydiniz canım...

Gezmeye gitmistik 3 gunlugune
heryerini karis karis gezdik
gitmisken birde hamile kalip geldim:)))
Ugurlu geldi bana Mardin bende yeri cok ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…