- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.741
ben zaten hiç anlamıyorum kim ne diyo küfür mü ediyo iyi bişey mi diyo türkçe konuşan çok az insan var burda
gelmeden önce seviyodum burayı daha görmemiştim geldikten sonra fikrim değişti
ben temmuzdan beri burdayım canım mecburiyetten dolayı
eşim rizeye gidelim dedi ben dedim urfa geldik bakalım nasıl geçicek 4 yıl bilmiyorum ama
dimi üstüne birde tek seferde 8 9 tane birden doğuruyolar
bi kedi kadar olamadık :))
evet antep çok güzel ve gelişmiş, Benimde hayalim Mardin bir türlü gidemedim..inş yaza gideriz, bakarsın bizde hamiş kalırız orda meri ne dersin???
yoksa sen biliyonmu ne için gideceğini kris..yaaaa merak ettim mericik urfada napcan bakem sen??
ben zaten hiç anlamıyorum kim ne diyo küfür mü ediyo iyi bişey mi diyo türkçe konuşan çok az insan var burda
gelmeden önce seviyodum burayı daha görmemiştim geldikten sonra fikrim değişti
ben temmuzdan beri burdayım canım mecburiyetten dolayı
eşim rizeye gidelim dedi ben dedim urfa geldik bakalım nasıl geçicek 4 yıl bilmiyorum ama
ahhh ahhhh eminemin waffle i olsada yesem
aaa rize istemedin mi?
evet:)))bende hep söylüyorum çok görüyorum hamile kedi ah diyorum sendemi hamilesin bi senin kadar olamadım diye:))))ama mart değil onlar artık her dk a hamile:)))
istemediğmden değil aslında içimden bu tarflar geçiyodu annemlere yakın diye
istanbuldayken çok gelemiyolardı babamda kalp olduğu için burası yakın terörde yok diye geçti içimden
eşimde hep rize istiyodu ama gidelim dese giderdim çok pişmanım çoook
Urfa bide insanı çocuk yönünden de strese sokar :))) orda çocuktan bol bişey yok, her sene doğum yapıyolar saolsunlar :))) isottan mı ne anlamadım, ama biz de etki etmedi :)))))))))))))
merim siz ne iş için ordasınız?polis?öğretmen?
itiraf ediyim o zaman ilk geldiğimizde bizde bu isottan kaynklandığını düşündük bol çocuk olayının deneyelim dedik eşim yiyo ama ben yiyemiyorum çok acı
her yer çocuk kaynıyo üst katta oturanların 7 tane geçen gün kadın diyoduki ay binada herkes bşi senle ben eksik kalmışız diyo çakıcaktım bi tane zor tuttum kendimi:)))))))
ben uyuyamıyorum seslerinden kadın hala çocuk diyo
eşim polis canım şarka geldik buraya
ceylan hep okuma modunda
sanirim yakinda bomba patlatacak
ben zaten ceylandan korkuyorum
arada yaz da olmazmı:)
ceylan hep okuma modunda
sanirim yakinda bomba patlatacak
antep harika bir yer
mardin ise hayatimin sehri orada hamile kaldim ben:)))))))))))
yaaa bende geçtigimiz yaz geldim mardinden ama sende güzel anılar bırakmış mardin malesef bende seninki kadar güzel hatıralar bırakmadı((merkezdemiydiniz canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?