- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.001
hoşbulduk bebeğim ama tek kişi geldim :))))))))))) bende çok özledim sen nasılsın iyimisin
kızlar hepinizi öpüyorumm iyi geceler
iyiyim tatlışım sen nasılsın ovulasyon günlerim için sabırsızlanıyorum ilk defa preseed kullanıcam :))sen neyapıyosun meleğim
sağ sağlim geldin ya şükür hayırlısıyla oda olacak inşallahama bizi baya şüphelendirdin fıstık.ben iyiyim fıstığım takılıyoruz öyle
şekerim varya aklımın ucundan geçmezdi böyle düşüneceğiniz istanbulda gittim 4 gün kaldım sonra evime döndüm net gitmişti sonrasında burdayım :))) bir baktım ben hamileyim haberim bile yok hamile olursam hemen sizinle paylaşırım asla kaçmam :))))
ay bu arada baruk ikiz bekliyormuş çok sevindim hayırlı olsun barukcum hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallahAllah nazarlardan korusun.ikiz çocuk benimde her zaman hayalimdir biri kız biri erkek olsun derim.bu kadar bekledik 2 birden gelse bir sferde ne güzel olur dimi.hem eşimin abisinin ikizleri var belki RABBİM banada nasip eder
kaçma zaten hayatım üzüntü kadar mutluluğu da paylaşmak güzel bişey.sen ist.dan pazartesi dönerim demiştin baktık yoksun eee burdada hamile kalanlar bir süre kayboluyor ilk aklımıza o geldi
kaçarmıyım hiç :) Allah bizede yaşatsın çifte mutluluk bende bekarlığımdan beri hep istemişimdir ikiz bebişlerim olsa diye biri kız diğeri erkek bir seferde komple iş tamam :) inşallah hayırlısı olur hepimiz için
Ben de ovulasyon testi yapıyorum...
Bugün 16.gün ama ikinci çizgi hala net değil...
Kafam karıştı acaba kaçırdım mı gününü :44::44:
amin canım.evet ikisi bir arada çok güzel olur
bence kaçırmamışsındır şekerim geçenlerde adet aralığının uzun olduğunu yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam biraz geç ovulasyon olur diye düşünüyorum test yap sürekli sen bende 1 mart gibi yapıcam ovulasyon testini sen görene kadar yap hayatım
körün istediği bir göz allah verdi iki göz oluruz hee :))))))))))))
pamukcum senin face varmıydı benim eşimden izin çıktı ama nasıl hesap açacağımı bilmiyorum kris gibi hesap açmak istiyorum sadece size özel bu isimle
Pamuk şekerim zaten inat ettim...
Gebelik testinde çift çizgiyi yıllardır göremedik(
Bari bunda görelim
Çift çizgi çıkana kadar devam
ben bir kere ovulasyon testi yaptım çift çizgi görünce nasıl mutlu oldum bir görsen sanki gebelik testi gibi tuhaf oluyo insan neyse eşim bilgisayardaydı ona gösterdim oda gözleri fırladı nasıl yani hamilemisin diyo :))))))))))))) dur hemen sevinme bu yumurtlama testi dedim ya bende ne sandım diyodu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?