Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim tatlışım sen nasılsın ovulasyon günlerim için sabırsızlanıyorum ilk defa preseed kullanıcam :)) sen neyapıyosun meleğim

Ben de ovulasyon testi yapıyorum...
Bugün 16.gün ama ikinci çizgi hala net değil...
Kafam karıştı acaba kaçırdım mı gününü :44::44:

sağ sağlim geldin ya şükür hayırlısıyla oda olacak inşallah ama bizi baya şüphelendirdin fıstık.ben iyiyim fıstığım takılıyoruz öyle

şekerim varya aklımın ucundan geçmezdi böyle düşüneceğiniz istanbulda gittim 4 gün kaldım sonra evime döndüm net gitmişti sonrasında burdayım :))) bir baktım ben hamileyim haberim bile yok hamile olursam hemen sizinle paylaşırım asla kaçmam :))))

ay bu arada baruk ikiz bekliyormuş çok sevindim hayırlı olsun barukcum hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allah nazarlardan korusun.ikiz çocuk benimde her zaman hayalimdir biri kız biri erkek olsun derim.bu kadar bekledik 2 birden gelse bir sferde ne güzel olur dimi.hem eşimin abisinin ikizleri var belki RABBİM banada nasip eder

kaçma zaten hayatım üzüntü kadar mutluluğu da paylaşmak güzel bişey.sen ist.dan pazartesi dönerim demiştin baktık yoksun eee burdada hamile kalanlar bir süre kayboluyor ilk aklımıza o geldi

Aaaaaa
Cidden mi?Çok şaşırdım...
Rabbimin işine bak sen...
Allah nazarlardan esirgesin

kaçma zaten hayatım üzüntü kadar mutluluğu da paylaşmak güzel bişey.sen ist.dan pazartesi dönerim demiştin baktık yoksun eee burdada hamile kalanlar bir süre kayboluyor ilk aklımıza o geldi

kaçarmıyım hiç :) Allah bizede yaşatsın çifte mutluluk bende bekarlığımdan beri hep istemişimdir ikiz bebişlerim olsa diye biri kız diğeri erkek bir seferde komple iş tamam :) inşallah hayırlısı olur hepimiz için

amin canım.evet ikisi bir arada çok güzel olur

Ben de ovulasyon testi yapıyorum...
Bugün 16.gün ama ikinci çizgi hala net değil...
Kafam karıştı acaba kaçırdım mı gününü :44::44:

bence kaçırmamışsındır şekerim geçenlerde adet aralığının uzun olduğunu yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam biraz geç ovulasyon olur diye düşünüyorum test yap sürekli sen bende 1 mart gibi yapıcam ovulasyon testini sen görene kadar yap hayatım

pamukcum senin face varmıydı benim eşimden izin çıktı ama nasıl hesap açacağımı bilmiyorum kris gibi hesap açmak istiyorum sadece size özel bu isimle

Pamuk şekerim zaten inat ettim...
Gebelik testinde çift çizgiyi yıllardır göremedik (
Bari bunda görelim
Çift çizgi çıkana kadar devam

Pamuk şekerim zaten inat ettim...
Gebelik testinde çift çizgiyi yıllardır göremedik (
Bari bunda görelim
Çift çizgi çıkana kadar devam

ben bir kere ovulasyon testi yaptım çift çizgi görünce nasıl mutlu oldum bir görsen sanki gebelik testi gibi tuhaf oluyo insan neyse eşim bilgisayardaydı ona gösterdim oda gözleri fırladı nasıl yani hamilemisin diyo :))))))))))))) dur hemen sevinme bu yumurtlama testi dedim ya bende ne sandım diyodu :)))

Ben de heyecanlanıyorum yaparken...
Çift çizgi çıkacak mı diye

bende ılk kez gecen ay yaptım ovulasyon testı

allahım beklıyoruz basında esımle ılk once sılık cıkmıs farketmemısız bıle

sonra koyu cıkınca nasıl sevınmıstık sankı gebelık testı

umut dunyası ıste fos cıktı ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…