Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şekerim başka bir topikte biri yeni almış ve gelmiş öyle yazmıştı.bende almayı düşünüyorum ama bilmiyorum alınca iki tane almak istiyorum bu sefer

bu preseed varya gerçekten çok işlevli bu ay hayırlısıyla başlıyorum umudum nisan ayı ama bellide olmaz :)) evet alalım sende al bence

bu preseed varya gerçekten çok işlevli bu ay hayırlısıyla başlıyorum umudum nisan ayı ama bellide olmaz :)) evet alalım sende al bence

bencede hamilelik işlevi için değil ama başka işlev için kullanıyorum zaten çok hoşuma gitti.şuanda onun içinde elimin altında bulunsun diyorum

bencede hamilelik işlevi için değil ama başka işlev için kullanıyorum zaten çok hoşuma gitti.şuanda onun içinde elimin altında bulunsun diyorum

2 tür işlevi var ilki kayganlaştırıcı olarak kullanılıyor diğeri sperm dostu olarak seninki hangisi :)))))

sanada iyi geceler canım
iyigeceler gece kuşları ben gündüz kuşu uyku tutmadıda
canım 43 tl ye gelmişti bana ve 8. gün elimdeydi

sagol pamuk
sen daha öncede vitamin almıştın galiba
onlar gümrüge takılıp gelmemişti galiba degilmi
yılbaşından sonra yeni kanunlarmı ne geçerliymiş sorun çıkmış demiştin
bunda sorun çıkmaz demi

mues sana ne zamandır sorucam hep unutuyorum

canım senin facede bilgilerinde cinsiyet kısmı erkek yazıyo

eşin mi açtı

yok canım ben açtım eşimin eposta adresiyle açtım benimkiyle kendi adıma var eşim onu kullanmama izin vermiyor bende kris gibi buraya özel açtım ama onun epostasını kullanınca cinsiyet erkek olarak ayarlanmış ben farkında değilim kris deyince düzelttim buradaki profil resmimi koydum herkeşşş ekleyebilir :)))

Son düzenleme:
antalya canım ben swanson dan aldığım için sorun çıktı evet 1 ocaktan itibaren vitamin tarzı ürünlerde sorun çıkabilir ama preseed alıcam sorun olmaz diyorum ama bir kere ağzım yandı ama alıcam sorun olmaz canım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…