Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende evlendiğimin ilk 2.5 ayını vajinusmusla geçirdim ondan iyi bilirim son 15 gündür kayganlaştırıcı kullanmıyorum sanki onunla yaşıyordum :)))))

ben 4 senemi geçirdim canım eşim malesef çok anlayışlı çıktı.halada tam manasıyla kurtulmuş değilim bu jelle idare edeceğim

anladım canım
ilk gördüğümde takıldı aklıma
hatta krise de ben sormuştum
benim eşimde biraz pimpirik bu konularda faceme bakıyo arada:))

ben 4 senemi geçirdim canım eşim malesef çok anlayışlı çıktı.halada tam manasıyla kurtulmuş değilim bu jelle idare edeceğim

anladım seninde vajinusmus olduğunu hayatım 4 sene dile kolay ama ben büyük bir hırsla 2.5 ayda yendim beni az çok tanıdınız :))) kafaya koyunca gerisi kolay oluyo özelden yazarım sana sonra

mues sana ne zamandır sorucam hep unutuyorum

canım senin facede bilgilerinde cinsiyet kısmı erkek yazıyo

eşin mi açtı

yok canım ben açtım eşimin eposta adresiyle açtım benimkiyle kendi adıma var eşim onu kullanmama izin vermiyor bende kris gibi buraya özel açtım ama onun epostasını kullanınca cinsiyet erkek olarak ayarlanmış ben farkında değilim kris deyince düzelttim buradaki profil resmimi koydum herkeşşş ekleyebilir :)))
yoksa mues irkekmisin

daha nelerr
irkekk olsam iiz belli edermiyim kısss casper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…