- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.221
nerelerdesin hayatim sen yaaa
çok teşekkürler..
sayı 2 milyon ve diğer değerleri % 0
yani pek umut yok gibişifa Allahtan tabi.
klomeni kullanın diye mail atmış kaan bey.yarım tablet kullan diye..pek de anlamadım ama içerik olarak erkeklerde kullanıyormuş 25 gün..
ayy bilemiyorum çaresizlik bu galiba..
:) buralardayım canım . ama sııkkındım biraz gelmedim arada okudum sizleri ama kaçırmışım bazı şeyleri. benim kahverengiler 1 hafta 10 günsürdü ve nihayet cuma günü teşrif ettiler bütün sinirlerim alt üst olduneyse işte annem kemoterapi alıyor ya saçları döküldü, doktor demiş yine çıkacak üzülme demiş
:) buralardayım canım . ama sııkkındım biraz gelmedim arada okudum sizleri ama kaçırmışım bazı şeyleri. benim kahverengiler 1 hafta 10 günsürdü ve nihayet cuma günü teşrif ettiler bütün sinirlerim alt üst olduneyse işte annem kemoterapi alıyor ya saçları döküldü, doktor demiş yine çıkacak üzülme demiş
hic uzulmesin daha saglikli daha gur cikiyor yeni saclarini daha cok begenecek
bizde yasadik o gunleri allah kimselere gostermesin
ama geciyor gidiyor TIP bu konuda suan cok iyi iyi tedavi olursa korkulacak hicbirsey yok
radyoterapide alacak mi?
nerede aliyor ilaci? doktoru kim?
evet tıp ilerlemiş alt katta komşumuz var o da tedavi gördü saçları daha gür çıktı. ameliyatı ist medicana da yaptırdı 1cm kitle çıktı memede. koltaaltında yok doktor her ihitmale karşı 4 seans kemoterapi alman gerkiyor demiş. kemoterapiyi edirne tıp fakültesinde alıyor. radyoterapi bilmiyorum alacamı henüz bişey yok.
çok sağol canım benim. evet canım benim durum ikinci sırada kaldı önce onun sağlığı . inşallah iyileşecek. bir de torunu olacağını öğrense hemencecik iyileşecekmiş gibi geliyo . dilerim allahım herkese mucizelerini göndersin.çok geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun.
böyle durumlarda moral çok önemlidir biliyosun.
Bebde geldim kızlar fatma_84+,pamuk58,eneslena,mellek,krishazel+,melish83,ceylan06 cümleten nasılsınız fıstıklar:80::80::80::80::80::80::80::79::79::79::79::79:
Bebde geldim kızlar fatma_84+,pamuk58,eneslena,mellek,krishazel+,melish83,ceylan06 cümleten nasılsınız fıstıklar:80::80::80::80::80::80::80::79::79::79::79::79:
evet tıp ilerlemiş alt katta komşumuz var o da tedavi gördü saçları daha gür çıktı. ameliyatı ist medicana da yaptırdı 1cm kitle çıktı memede. koltaaltında yok doktor her ihitmale karşı 4 seans kemoterapi alman gerkiyor demiş. kemoterapiyi edirne tıp fakültesinde alıyor. radyoterapi bilmiyorum alacamı henüz bişey yok.
slm canım iyiyiz sen? :)Bebde geldim kızlar fatma_84+,pamuk58,eneslena,mellek,krishazel+,melish83,ceylan06 cümleten nasılsınız fıstıklar:80::80::80::80::80::80::80::79::79::79::79::79:
çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin canım morelinizi yüksek tutun olurmu tedavi sonunda herşey güzel olacak Allah ın izniyle
sizde kim hastaydı canımm?kemoterapi almasi iyi
garantiye aliyorlar....
4 seans sa bisey degil canim gecer gider insallah . biraz zorluk yasayacak kemoterapinin ilk gunleri ama okadar olacak . kolay degil yasadigi atlattigi sey .
Allah birdaha gostermesin.
sende surekli kontrol ettireceksin bundan sonra
Kizlar mutlaka banyoda meme kontrolunuzu yapin kendiniz mutlaka erken teshis cok onemli .
Biz yasadik erken teshisle cabuk atlattik ...
canım çok geçmiş olsun RABBİM şifa versin
çok sağol canım benim. evet canım benim durum ikinci sırada kaldı önce onun sağlığı . inşallah iyileşecek. bir de torunu olacağını öğrense hemencecik iyileşecekmiş gibi geliyo . dilerim allahım herkese mucizelerini göndersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?