Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nerelerdesin hayatim sen yaaa

:) buralardayım canım . ama sııkkındım biraz gelmedim arada okudum sizleri ama kaçırmışım bazı şeyleri. benim kahverengiler 1 hafta 10 günsürdü ve nihayet cuma günü teşrif ettiler bütün sinirlerim alt üst oldu neyse işte annem kemoterapi alıyor ya saçları döküldü, doktor demiş yine çıkacak üzülme demiş

Allahtan ümit kesilmez canım neler okuyoruz burda.
bak sperm olduktan sonra geriside hallolur.
eşinin fsh si kaç

hic uzulmesin daha saglikli daha gur cikiyor yeni saclarini daha cok begenecek
bizde yasadik o gunleri allah kimselere gostermesin
ama geciyor gidiyor TIP bu konuda suan cok iyi iyi tedavi olursa korkulacak hicbirsey yok
radyoterapide alacak mi?

nerede aliyor ilaci? doktoru kim?

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun.
böyle durumlarda moral çok önemlidir biliyosun.

evet tıp ilerlemiş alt katta komşumuz var o da tedavi gördü saçları daha gür çıktı. ameliyatı ist medicana da yaptırdı 1cm kitle çıktı memede. koltaaltında yok doktor her ihitmale karşı 4 seans kemoterapi alman gerkiyor demiş. kemoterapiyi edirne tıp fakültesinde alıyor. radyoterapi bilmiyorum alacamı henüz bişey yok.

Bebde geldim kızlar fatma_84+,pamuk58,eneslena,mellek,krishazel+,melish83,ceylan06 cümleten nasılsınız fıstıklar:80::80::80::80::80::80::80::79::79::79::79::79:

çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin canım morelinizi yüksek tutun olurmu tedavi sonunda herşey güzel olacak Allah ın izniyle

çok geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun.
böyle durumlarda moral çok önemlidir biliyosun.
çok sağol canım benim. evet canım benim durum ikinci sırada kaldı önce onun sağlığı . inşallah iyileşecek. bir de torunu olacağını öğrense hemencecik iyileşecekmiş gibi geliyo . dilerim allahım herkese mucizelerini göndersin.

kemoterapi almasi iyi
garantiye aliyorlar....
4 seans sa bisey degil canim gecer gider insallah . biraz zorluk yasayacak kemoterapinin ilk gunleri ama okadar olacak . kolay degil yasadigi atlattigi sey .
Allah birdaha gostermesin.

sende surekli kontrol ettireceksin bundan sonra

Kizlar mutlaka banyoda meme kontrolunuzu yapin kendiniz mutlaka erken teshis cok onemli .
Biz yasadik erken teshisle cabuk atlattik ...

canım çok geçmiş olsun RABBİM şifa versin

Bebde geldim kızlar fatma_84+,pamuk58,eneslena,mellek,krishazel+,melish83,ceylan06 cümleten nasılsınız fıstıklar:80::80::80::80::80::80::80::79::79::79::79::79:
slm canım iyiyiz sen? :)
çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin canım morelinizi yüksek tutun olurmu tedavi sonunda herşey güzel olacak Allah ın izniyle

sağol canımmm evet güzel olacak :)

sizde kim hastaydı canımm?
canım çok geçmiş olsun RABBİM şifa versin

sağol canım herkese

görür inşallah canım
işte herşeyin bir zamanı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…