- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.261
Kris bebişinin adını ne koyacaksın merak ettim :)))
sağol canımmm, amin herkesecnm çok geçmiş olsun Rabbim acil şifasını versin
kuzenim canim ama bizde kaliyordu ayni evde yasadik herseyi
melek cok gecmiş olsun annene ALLAH şifa versin canım İNŞALLAH cok kolay atlatırsınız:) buralardayım canım . ama sııkkındım biraz gelmedim arada okudum sizleri ama kaçırmışım bazı şeyleri. benim kahverengiler 1 hafta 10 günsürdü ve nihayet cuma günü teşrif ettiler bütün sinirlerim alt üst olduneyse işte annem kemoterapi alıyor ya saçları döküldü, doktor demiş yine çıkacak üzülme demiş
krishazel kuzeninede cok gecmiş olsun ALLAHIM hepimizi korusun kötü hastalıklardan cok yayıldı bu hastalıkkemoterapi almasi iyi
garantiye aliyorlar....
4 seans sa bisey degil canim gecer gider insallah . biraz zorluk yasayacak kemoterapinin ilk gunleri ama okadar olacak . kolay degil yasadigi atlattigi sey .
Allah birdaha gostermesin.
sende surekli kontrol ettireceksin bundan sonra
Kizlar mutlaka banyoda meme kontrolunuzu yapin kendiniz mutlaka erken teshis cok onemli .
Biz yasadik erken teshisle cabuk atlattik ...
Kris bebişinin adını ne koyacaksın merak ettim :)))
aaa sen bilmiyomusun canım biz biliyoruz ama kris söylesin yinede:)))
cnm eşimde aynı gruptan serephone kullandı 4 ay yine kullanacak yani dr kontrolünde uzun zamanda kullanabilirsin endişelenme hormonları düzenliyor inşallah faydalı olur cnm
perihan demeyinde :)))))))))
sağol canımmm, amin herkese
yaa geçmiş olsun sizede.şimdi nasıl durumu kuzenin kaç yaşında
yok degil ama kendisi neden cevap vermiyoki göremedi henüz galiba...
melek cok gecmiş olsun annene ALLAH şifa versin canım İNŞALLAH cok kolay atlatırsınız
krishazel kuzeninede cok gecmiş olsun ALLAHIM hepimizi korusun kötü hastalıklardan cok yayıldı bu hastalık
bende cok merak ediyosrum kris kızının ismini düşündünüz mü
bİde bebeyine bişeler almışsın ben neden göremiyorum kiiiii
güle güle giysin saglıkla İNŞALLAH
bilenler bilmeyenlere soylesin:)
canım sizin değerler nnasıldı klomen kullanınca mı yükseldi
ne yani bu cvpmı şimdi sen niye söylemiyosun bakalım kriscan
bu bir kacamak cevap:)))))
canim face de sayfamda gorebilirsiniz
cok zor gunlerden sonra simdi cok iyi
unuttuk bile o gunleri
suan 28 yasinda
canim face de sayfamda gorebilirsiniz
benim fesim yok kiolsun göremesemde cok güzelllerdir tahmin ediyorum
saglıkla uzun ömurle kullansın bebişin
çok gençmiş , çok geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin.cok zor gunlerden sonra simdi cok iyi
unuttuk bile o gunleri
suan 28 yasinda
cnm bizim testesteronumuz düşüktü düzeldi sebepsiz infertiti tanısı konuldu bize sperm sayıyımız 3 ayda çok düştü dr söylemeden proxeed kullandık fazladan burdan sağolsun kızlardan öğrendiklerimi uygulamaya çalışıyorum morfoloji düzelmiyor yüzde 4 bakalım bu ay tekrar test yaptırdık hormon yarın alacağız sonuçları yorucu ama sabır:)bize devam dedi eşim içmek istemiyor yoruldu şimdi bir haftadır birşey içiremiyorum kırmızı ginseng dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?