• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eğer yumurta geliştirici ilaç veya çatlatma iğnesi falan olmadıysan bu ay o gördüün ikinci silik %80 gebeliktir canım inşallah hamilesindir bence kormana da gerek yok git kan testi yaptır çünkü bu umutlu bekleyiş güzel gelsede insana içini kavuran bir yara oluyor sopnrasında umut arttıkça hayal kırıklığı katlanıyor bence... Dualarımız seninle...

Biliyorum arkadasim 1 kez yasadim cunki o duyguyu
Ben hicbir ilac kullanmiyorum esim kullaniyor cunki suan tedavi olmuyorum . Reglimi bekliyordum tedavi olmak icin doktorumda beni bekliyordu bugun reglimin 2. gunu olmasi gerekiyordu ignelere baslayacaktik.
bugun regl olursam yandim yarin 2. gun pazara geliyor:(

Biliyorum arkadasim 1 kez yasadim cunki o duyguyu
Ben hicbir ilac kullanmiyorum esim kullaniyor cunki suan tedavi olmuyorum . Reglimi bekliyordum tedavi olmak icin doktorumda beni bekliyordu bugun reglimin 2. gunu olmasi gerekiyordu ignelere baslayacaktik.
bugun regl olursam yandim yarin 2. gun pazara geliyor:(

Bence Allahın izniyle hamilesin canım buna hem yürekten inanıyorum ve bunun için şuan dua ediyorum inan ki... Bi cesaret edip kan testi yaptırsan keşke...

bende ovulasyon testinde çift çizgiyi geçen cumartesi günü gördüm ve o günleri değerlendirdim.. Ama hala bir haafta geçmesine rağmen akıntım var böle şeffaf yada rakı rengi kaygan olmayan sulu kokusuz bir akıntı... normalde kuru olmam gerekmezmiydi yumutlamadan 1 hafta sonra... kasıklarımda da ve karnımın alt kısmında ağrılar oluyo zaman zaman dinlenince geçiyor. ama ben tüm belirtileri kusmaya varana kadar pisikolojik olarak yaşadığım için umutlanamıyorum ama herşey Allahın takdiri...

slm kizlar
krishazel canim senin adin cok sevindim kesin hamilesindir
benimde kalbim hizlihizli atmaya basladi
canim senin adina cok sevindim
canim sizde sorun neydiesin neler kullandi

bende ovulasyon testinde çift çizgiyi geçen cumartesi günü gördüm ve o günleri değerlendirdim.. Ama hala bir haafta geçmesine rağmen akıntım var böle şeffaf yada rakı rengi kaygan olmayan sulu kokusuz bir akıntı... normalde kuru olmam gerekmezmiydi yumutlamadan 1 hafta sonra... kasıklarımda da ve karnımın alt kısmında ağrılar oluyo zaman zaman dinlenince geçiyor. ama ben tüm belirtileri kusmaya varana kadar pisikolojik olarak yaşadığım için umutlanamıyorum ama herşey Allahın takdiri...

O belirtileri bende yasadim her ay hamileyim sandim kendimi:) suan da yasiyorum , gecen aylardan tek farki gunum gecti ve testte ikinci cizgiyi silik gordum hepsi bu bakalim Hayirlisi.

slm kizlar
krishazel canim senin adin cok sevindim kesin hamilesindir
benimde kalbim hizlihizli atmaya basladi
canim senin adina cok sevindim
canim sizde sorun neydiesin neler kullandi

Esimin sayi hiz morfoloji hepsi cok kotuydu 6 ay once varikosel ameliyati oldu ve yogun bir ilac tedavisi gordu yaninda kurlerde tabi
klomen 5 ay
proxeed 3 ay
menagon 75 igne 32 gun
ginseng
ginko biloba
l carnitine
l arginine
ari sutu bal polen
keciboynuzu kuru
incir kuru
bunlarin hepsini yogun bir sekilde kullandik ve bu ay her seferinde prseed jel kullandik

krishazel gözün aydın artk bizim bölüme gelmiyosun heralde canım allah devamını getirisn kızlar boncugun tarifini ben eşime uygulamak istesemde o ölse bunları yemez sizin maşşalhınız var demekki eşlerinizde istiyor

Uzulmekten korkuyorum:(

Rabbim çok büyük, İnşallah senin gönlüne göre de verecek. Umarım en güzel haberlerini, doğum yaptım diye yazdığın günleride görücez birlikte. Allahım ne olur arkadaşım krishazel hamile olsun, ona bu duyguları yaşamayı nasip et, sonrada bizlere inşallah. Eğerr hamile isen (İnşallah) ayağını iyi sür yere, peşinden hemen bizlerde yagmur, esra, ben diğer arkadaşlarımızda gelsin tamam mı?

boncukcugum sen kereviz slatasi ile bruksel salatasini nasil yapiyorsun tarifini veriirmisin

Tabiki veriririm hayatım tarifini. 1 tane kerevizi soyup rendeliyorum, yoğurt mayonez(az) ceviz, azıcık zeytinyağı, azıcık pul biber, birazcıkta naneyi başka bir kapta karıştırıp kerevizleri de ilave ediyorum. Afiyetle yiyoruz sonra.
Bruksel Salatasına gelince: Brüksel lahanalarını haşlıyorum, süzüp ılıdıktan sonra, lahanaları ikiye bölüp üzerine hakiki zeytinyağı, limon ilave ediyorum yine afiyetle yiyoruz:)))

evet ayagını surude bızde gelelım yahu dedım ezan okundu.....su ezanlar suyu hurmetıne kabul eyle ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Rabbim çok büyük, İnşallah senin gönlüne göre de verecek. Umarım en güzel haberlerini, doğum yaptım diye yazdığın günleride görücez birlikte. Allahım ne olur arkadaşım krishazel hamile olsun, ona bu duyguları yaşamayı nasip et, sonrada bizlere inşallah. Eğerr hamile isen (İnşallah) ayağını iyi sür yere, peşinden hemen bizlerde yagmur, esra, ben diğer arkadaşlarımızda gelsin tamam mı?

Tamam birtanem insallah dediginiz gibidir hepiniz icin dua edecegim. Sizler benim kader arkadasimsiniz birbirimize hep destek olduk bundan sonrada olacagiz .

Back
X