• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu ısyan falan asla deıl sakın yanlıs anlamayın ınsan duygularına bazn soz gecıremıor uzuluyor ıster ıstemez ama derdı veren belli dermanınıda sabırlan verecektır ben ınanıyorum.......ekın haklı sen dogal yollan hamıle kaldıgını gordun bılıosun kalabılecegını ama bız onu bıle yasayamadık 12 aydır.hepımızden bıraz daha sanslısın.senın esının 76 mılyona cıkms bır spermı var belkı gene cıkıcaktır benm esımın bınlerde

Ağlamak istiyorum avazım çıktığı kadar, kalbim yerinden sökülünceye kadar.....Eşimin tahlil sonucu şuanda bilgisyrımın ekranında...2,6 milyon sadece... Hani onca emeğimiz nerde yokkkk, boşa gitmiş, çaylar, kürler, beslenmeler işe yaramamış....Herşey en başa dönmüş...Çok şey istedim galiba...Mutlu olmak artık bi hayal benim için...Kolum kanadım kırık, içimde yaşam kıvılcımı bile yok..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canim benim ne diyecegimi bilemiyorum senide cok iyi anliyorum bizimde 3 ay once yaptirdigimiz test ayniydi ve dunyam yikilmisti ama inan hersey duzelecek hepsi gececek Derdi veren Allahim dermaninida verecek. Siz sakin mucadelenizi birakmayin moralinizi yuksek tutun ve tedavinizi yaptirin.
Doktorunuz kim peki canim o ne diyor bu duruma?

Ağlamak istiyorum avazım çıktığı kadar, kalbim yerinden sökülünceye kadar.....Eşimin tahlil sonucu şuanda bilgisyrımın ekranında...2,6 milyon sadece... Hani onca emeğimiz nerde yokkkk, boşa gitmiş, çaylar, kürler, beslenmeler işe yaramamış....Herşey en başa dönmüş...Çok şey istedim galiba...Mutlu olmak artık bi hayal benim için...Kolum kanadım kırık, içimde yaşam kıvılcımı bile yok..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canım ya..Bunu hepimiz yaşıyoruz...Hayat herkesi farklı bir sınavla deniyor. Bu da bizim sınavımız..Ne yazık ki bizim sorular çokk zorr....Ama ben inanıyorum ki;gerçekten yürekten, bu sınavı aşacağız. Allahım görüyor duyuyor bizi canım. Şer gibi görünen herşeyde bir hayır var..O' nun bir bildiği var. O kulunun kötülüğünü istemez. Ne olursun yüreğini ferahlat. Hepimiz senin gibi hissediyoruz. Yalnız değilsin kiii...En azından sperm var ve bu gerçekten küçümsenecek bişey değil. Çok daha kötü durumda olan insanlar var. Allah herkesin yanında olsun...Sen çok azimli ve güçlü bir kadınsın..Kendinin farkına var canım ve geleceğin için toparlan lütfen..

Evet diğer arkadaşların da söylediği gibi ve hepimizin de bildiği gibi bu bir 'imtihan' ve bu imtihanın çetinliğini anlatsak da bi faydası yok,herkes aşağı yukarı dönem dönem aynı şeyleri yaşıyor.Benim kendime söylediğim şu: Ne zaman öleceğimi biliyor muyum, Rabbim nasip etse hamile olsam doğduğunu görebilecek kadar, doğsa büyüdüğnü görecek kadar ömrüm var mı acaba? Allah bana ahirette neden çocuk doğurmayı beceremedin diye mi soracak yoksa ömrünü nerede harcadın diye mi? Diyeceğim o ki: bunun için mutlaka emek harcayacağız,dua edeceğiz ama hayatı ıslakamadan, bişeyleri buna endekslemeden. İnsanın beynini bundan uzaklaştırması çok zor oluyo ama yapmak gerekiyor diye düşünüyorum.Rabbim en hayırlı vaktı bilendir vakti gelince olacak inş.

Boncukboncuk canım arkadaşım şu an sanane söylesem yazdıklarım kitaap dahi olsa sana teselli vermek için ,şu an için boşolduğunu biliyorum.Çünki bu gerçekle senin yüzleşmen senib sindirmen lazım .aynısını bende yaşadım başka arkadaşlar da yaşadım .
Bazen burda ağlayarak artık bitti diye sitemler yaptık bazende sewinç gözyaşlarıyla sizlerle paylaştım.Şunu biki pc nin diğer ucunda sen üzülünce gerçekten üzülen arkadaşların war şu an omzumda ağlamıyorsun ama yüreklerimiz kenetlenmiş bir duruda.
Ben kendimi hep Rabbim bir kapıyı kapattın bin kapı açar diye teselli ettim.
emin olki sizin değerler 70 mi çıkıyorsa ve 5 ay içinde gebelik oluyorsa ,düşşebile tekrardan çoğalır .
Canım kendini hiç yıpratma ağlamak istiyorsan ağla bağıra bağıra ya da çık dışarı sadece yürü yürü seni üzen olaylara inat ama sakın benim gibi isyan etme müelümana bu yakışmaz,Rabbim tövbeleri kabul olanlardan eylesin bizi ,bilerek yaptıysakta kulunn cahilliğine saysın affetsin öncelikle beni sonrada dileyen hrkesi.
Aşkım hiç merak etme Rabbim hiç bir kulunun emeğini zayi etmez ,çocuğu wercek o ,ama inanıyorumki senin bebeğin olcak arkadaşım sadece inin tüm olumsuzluklra rağman.
Canım allah yar e yardımcın olsun ,Kendine iyi bak....

nıhade alh razı olsun canım

kızlar bırazdan gıdıorum doktora tahlılller falan ıcın cok tedırgınım ne olursunuz duanızı eksık etmeyın.....

boncuk boncuk sayfanın basını okudum araları oklumadım ama hamıle kalmıssın sanırım dogal yolllardan
hamdolsun demek lazım dımı
ısyan etmeden
sukretmek lazım bak 70 mılyona cıkmıs dogal gebelık elde edılmıs
ya bızler ben bıle su halımle allahımdan umudumu kesmıyorum
belkı dıuyorum o taslardan ot bıtıren rabbım
bızede nasıp eder ınsalah
benım kocamda 50 tane canım hamdolsun yınede sperm var
ve ben 2 kez tup denedım
ılkı negatıf
2,de hamıle kaldım bılıyonmu hamdolsun ama bebegım dustu
sımdı yıne elde koca sıfır
ama ben dıyorum rabbım nasıp ederse verıcek ınsallah hepımıze verıcek
duamızdan sasmayalım
herkese dua edelım en son kendımıze dua edelım ınsalah

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim, acımı paylaştığınız için. Dünden bu yana evin hiçbir yerine sığmadım, evet içimde tarifsiz bir boşluk...Köşeye öyle sıkıştım ki çıkmak için küçücük bir ışık arıyorum. Rabbim beni cezalandırıyor, kimin canını yaktım ki canım böylesine yanıyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Dünyada babalık duygusunu en çok tatmak isteyenlerden biri eşim ve bunu yaşayamıyor. Gözlerimin önünde içine akıtıyor tüm acısını. Kendi acımı bıraktım, onun acısına dayanamıyorum artık. Evet belki biçoğunuza umut oldum ama benim umutlarım tükendi.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben...

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim, acımı paylaştığınız için. Dünden bu yana evin hiçbir yerine sığmadım, evet içimde tarifsiz bir boşluk...Köşeye öyle sıkıştım ki çıkmak için küçücük bir ışık arıyorum. Rabbim beni cezalandırıyor, kimin canını yaktım ki canım böylesine yanıyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Dünyada babalık duygusunu en çok tatmak isteyenlerden biri eşim ve bunu yaşayamıyor. Gözlerimin önünde içine akıtıyor tüm acısını. Kendi acımı bıraktım, onun acısına dayanamıyorum artık. Evet belki biçoğunuza umut oldum ama benim umutlarım tükendi.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben...

Canim ne olur boyle dusunme kendinide bizide cok uzuyorsun. Olacak illaki olacak ama zaman aliyor iste sabirli olmamiz lazim. Mucadeleye devam pes etmek yok.
Canim esin ilac tedavisi aliyor mu? Sadece bitkiselmi tedavi oluyorsunuz?

Canim ne olur boyle dusunme kendinide bizide cok uzuyorsun. Olacak illaki olacak ama zaman aliyor iste sabirli olmamiz lazim. Mucadeleye devam pes etmek yok.
Canim esin ilac tedavisi aliyor mu? Sadece bitkiselmi tedavi oluyorsunuz?
Saracoglu Hocamın gönderdiği çayları kullnıyor sadece. Dün tahlil sonucundan sonra eşim Ateş Kadıoğlundan cuma günü için randevu almış, ona gidecek...İlaç vs. kullanmadı şuana kadar.

Saracoglu Hocamın gönderdiği çayları kullnıyor sadece. Dün tahlil sonucundan sonra eşim Ateş Kadıoğlundan cuma günü için randevu almış, ona gidecek...İlaç vs. kullanmadı şuana kadar.

Canim cok iyi yapmissiniz ilacsiz sonuc almak malesef cok zor biz ilac tedavisinin yaninda bitkiselleride cok yogun kullandik ama ilac oncelikli oldu hep. hele son gunler biliyorsun esim gun asiri gobekten igne oluyordu.
Ates Kadiogluda cok iyi bir secim sakin pesini birakmayin. Ben cok eminim sizin sonuclariniz duzelecek zaten sende yasadin bunu.

üstümde kocaman bir fil oturuyor gibi...tüp bebek raporu için çabalıyoruz...eşimin 5 milyon değeri....nefes alamıyorum merkezlerle ilgili okumaktan

Canim cok iyi yapmissiniz ilacsiz sonuc almak malesef cok zor biz ilac tedavisinin yaninda bitkiselleride cok yogun kullandik ama ilac oncelikli oldu hep. hele son gunler biliyorsun esim gun asiri gobekten igne oluyordu.
Ates Kadiogluda cok iyi bir secim sakin pesini birakmayin. Ben cok eminim sizin sonuclariniz duzelecek zaten sende yasadin bunu.
Canım benim çok teşekkür ederim desteğin için. Evet ilaçsız yoluna girmeyecek galiba bişey yoluna. Bakalım cuma günü neyle karşılaşacağız? Sizin üroloji doktorunuz kimdi?

Canım benim çok teşekkür ederim desteğin için. Evet ilaçsız yoluna girmeyecek galiba bişey yoluna. Bakalım cuma günü neyle karşılaşacağız? Sizin üroloji doktorunuz kimdi?

canım bugün daha iyisin dimi,zaman herşeye çağredir tatlım.
Krishazel arkadaşım deniz erseve ameliyat oldu ,ama tedaviyi kaan aydos yönetti.
Biz deniz ersewe gittiğimizde ameliyat oandada şansınız %20 demişti ,şimdi kaan aydosun hastasıyız o ikinci ameliyata gerek yok zaten olmuş ,acaba bir tıkanıklıkmı war dedi bize ilaç yazdı ,bi ay sonra fsh ve testesteron hormonuna baktırın bana gelin diye yazdı,bakalım ya gideriz yada arkadaşlar gibi internet aracılığıyla tedaviyi götürürüz.
Arkadaşım saraçoğlu ne didi bu duruma konuştunuz mu hiç ?
Galiba benim kullandığım çaylar östörojen hormonumu yüksektti çünki gögüslerim farkedilir oranda büyüdü.
Ama benim o hormon zaten yüksekti şimdide tavan yaptı galiba.
Canım hiiiiiiiçççççç üzülme üzüldükte elimize ne geçti sadece kendimizi yıprattık.
Caaaanım sen herşeyin en iyisine layıksın Allaha emanet ol.

Canim biz Istanbuldaki butun doktorlara gittik neredeyse ama ameliyatimizi Deniz Ersev yapmisti ilac tedavimizide Kaan Aydos yonlendirdi.

Son düzenleme:
canım bugün daha iyisin dimi,zaman herşeye çağredir tatlım.
Krishazel arkadaşım deniz erseve ameliyat oldu ,ama tedaviyi kaan aydos yönetti.
Biz deniz ersewe gittiğimizde ameliyat oandada şansınız %20 demişti ,şimdi kaan aydosun hastasıyız o ikinci ameliyata gerek yok zaten olmuş ,acaba bir tıkanıklıkmı war dedi bize ilaç yazdı ,bi ay sonra fsh ve testesteron hormonuna baktırın bana gelin diye yazdı,bakalım ya gideriz yada arkadaşlar gibi internet aracılığıyla tedaviyi götürürüz.
Arkadaşım saraçoğlu ne didi bu duruma konuştunuz mu hiç ?
Galiba benim kullandığım çaylar östörojen hormonumu yüksektti çünki gögüslerim farkedilir oranda büyüdü.
Ama benim o hormon zaten yüksekti şimdide tavan yaptı galiba.
Canım hiiiiiiiçççççç üzülme üzüldükte elimize ne geçti sadece kendimizi yıprattık.
Caaaanım sen herşeyin en iyisine layıksın Allaha emanet ol.

Canim ozledim seni nerelerdesin evdemisin ev isimi yapiyorsun yoksa geziyormusun?

Back
X