Esracın okudum 20 tane mesajım sana ılaştımı?
Boşverin o şunu dedi bu şunu dedi bu dünyada herkesin dediğini takarsak benimgibi 30 yaşında erken menopoz belirtilri gösteirisiniz ,Zarar gördüğünüz yerden uzak durun girmeyin o meclislere ve sadece güvendiğiniz insanlarla paylaşın sıkıntılarınızı,karşınızdaki insana hak ettiği kadarıyla değer verin onlardan da fazlasını beklemeyin çok veripte karşılığını alamayınca insan harap oluyo.
arkadaşlar 2 haftadan beri çok huzurluyum ,mutluyum Rabbim daim etsin,hayatımdaki değersiz insanları ayıkladım,en azdan ilişkilerimi minimuma indirdim,siz de öyle yapın 10 senelik evliliğimi şu ne der bu ne der deyip sıkıntıya kendim sokmuşum bir 10 sene daha böyle yaşamak istemiyorum ,ben sadece huzur istiyorum ,kapımı kapattığımda sıcacık yuvamdan dolayı Allaha minnet etmek.Eğer bunu engelleyen faktörler varsada bir başkasından yardım bekleyemem bu sorunu kendim çözmeme lazım ,sorunu belirledim
çözümü engelleyen faktörleri buldum
en önemlisini belirledim
çözümler ürettim
ve de uyguladım
Bu kadar arkadaşlar ben bir daha o yirmili yaşları yaşayamayacağım ne yaptım hayatımın en güzel yıllarını heba ettim sıkıntılarla ,değermi ya söyleyin .DEĞMEZ kimse için değmez en önemli benim ,sizsiniz başkasının sana değer vermesini istiyorsan önce kendin vereceksin.
Benim şu anki hayat felsefem bu,derslerim ,Kuranım,annem babam ,eşim değişmezlerim.rabbim ayağımı davamda sabit kılsın .Ben herkese yardımcı olayım ama beni kimsenin kapısına düşürme .Amin...