• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım Kaan Hocayla görüştük, mail yoluyla sabah endol akşam trendal kullanıyor, 1 ay boyunca. Sonra da hormon testi yaptırıcaz tekrar. Olmazsa hastaneye gelin dedi Kaan hoca. 1 hafta sonra da proxeed plusa başlıycaz. Beslenmede zaten çinko ağırlıklı besleniyo. Umarım iyi şeyler yaşarım artık.

Aman arkadasim sakin birakmayin Kaan Hocanin pesini . Kesinlikle sonuc alacaksiniz .
Spor da yapsin esin yuruyus yapsin. Boxer giysin sadece. Balik yesin bol bol.

Canım fsh nın düşmesine çok sevindim.E2 de yoluna girecek, merak etme...:nazar:

saol hayatım,Allah razı olsun.
Kaan hoca sana endol falan vermiş,proxeed plus bu hapları kullanırken mi kullanmanı söyledi kaan hoca yoksa kendiniz mi başlıcaksınız.
Çünki kaan hoca bana bunları kullan daha sonra kullancaksınız dedi.
Benı aydınlatırsan sewinirim.

Aman arkadasim sakin birakmayin Kaan Hocanin pesini . Kesinlikle sonuc alacaksiniz .

valla doğru söylüyon tatlım haftada 2 kez balık yiyiyoruz haftada 1 günde eşim maça gidiyor :) booxer da çok öneml,i erkekler için

tatlım doktor eşime one 1 day birde başka bir vitamin ilacı vermiş ismini hatırlamıyorum ama bu bitti macunlarını kullanıyor şifası olur inş. sen gebişsin heralde Rabbim bizede nasip etsin inş...

saol hayatım,Allah razı olsun.
Kaan hoca sana endol falan vermiş,proxeed plus bu hapları kullanırken mi kullanmanı söyledi kaan hoca yoksa kendiniz mi başlıcaksınız.
Çünki kaan hoca bana bunları kullan daha sonra kullancaksınız dedi.
Benı aydınlatırsan sewinirim.
Canm biraz geç cevap veriyorum ama kusura bakma. Evet endolle trendalı kaan hoca verdi. Bu ilaçlar bitince de proxeed plusa başlıycak. Bu ilacıda eşime medipoldeki üroloji doktoru önermiş, bitkisel olduğunu kullanılacak ilaçlardan en az zararlı olanı diye bunu önermiş. eğer sayı v.s yükselirse başka ilaçlarda önereceğini söylemiş. Maaşı alınca da proxeedi alıcaz işte.Bu arada İbrahim Adnan Saraçoğlu hocaya mail göndermiştim, onlarda eşimi arayıp hocayla görüştürmüşler, ben bu ilaçları kullanıp kllanmamasınıda sormuştum, eşime kullan, bu ilaçlar gebelik olursa bebeğin daha iyi tutunacağını söylemiş. Artık bişeyler yola girer umarım.

Canım sağol, walla bana ne kadar öneride bulursan o kadar çok sevinicem, çünkü öneriler benim için umut ışığı. Kaan hocayla iletişime devam edicem, gerekirse ankarayada gidecez artık napalım, kaderimiz böyleymiş.

proxeed plusu ebayda alan arkadaşlar
türkiyedeki fiyatıyla arasında büyük farklar oluyormu kafamçokkarıştı

Canm biraz geç cevap veriyorum ama kusura bakma. Evet endolle trendalı kaan hoca verdi. Bu ilaçlar bitince de proxeed plusa başlıycak. Bu ilacıda eşime medipoldeki üroloji doktoru önermiş, bitkisel olduğunu kullanılacak ilaçlardan en az zararlı olanı diye bunu önermiş. eğer sayı v.s yükselirse başka ilaçlarda önereceğini söylemiş. Maaşı alınca da proxeedi alıcaz işte.Bu arada İbrahim Adnan Saraçoğlu hocaya mail göndermiştim, onlarda eşimi arayıp hocayla görüştürmüşler, ben bu ilaçları kullanıp kllanmamasınıda sormuştum, eşime kullan, bu ilaçlar gebelik olursa bebeğin daha iyi tutunacağını söylemiş. Artık bişeyler yola girer umarım.

İnşallah canım arkadaşım yükselirde tüp geçmeden en azından aşılama şansınız olur.
Alkan yıldırım 5 mil (toplam) aşılama yapacağını söyledi ama hareketlilik % 70 olmalıymış:(((
Bizde nerde o sonuçlarrrrrr.
İnşallah sen den iyi haberler alırız.
Allaha emanet ol,mutlu yaşa hep mutlu ol.:)))))

Canım sağol, walla bana ne kadar öneride bulursan o kadar çok sevinicem, çünkü öneriler benim için umut ışığı. Kaan hocayla iletişime devam edicem, gerekirse ankarayada gidecez artık napalım, kaderimiz böyleymiş.

Kaderinizde guzel seyler yaziyor arkadasim . Insallah cok kisa zamanda sonuc alacaksiniz. Senin bu mucadelenin karsiligini Buyuk Allahim muhakkak verecektir.

Banada Kaan Hoca ayni seyi soylemisti canim. Gebelik olursa dusuk sansini azaltip tutunmayi arttiracak demisti .

Canim cok rahat geciyor hicbir sikintim yok cok sukur bulantim falan yok. Sadece halsizlik oluyor okadarida olur.
Sen nasilsin?

maşşşşşşş..... aman olmasın bulantı falan sonuna kadar böle gıder ınş
bnde ıyyıım temızlık yaptım cok yorgunum bugun :(
adet oldum
dıger adetımı beklıorum
heyecanlıyım :)

Back
X