• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarım benim hepinize selam olsun. Esracım, yagmurcum, ronyacım, gulumgulumcüm ve krishazelcim isimlerinizle ve kendime de dua ettim,ardından da Yasin okudum. Rabbim bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine kbul etsin İnşallah.

Canim memorialda falan yaptir orasi yakin sana .
Bu tarafta olsa bahcelievler medical park derdim

Canım bişey sorucam sana. Eşim endol ve trendal kullanıyor ya hani. İlaçları birinde 20 diğerinde 25 tane var. Kaan hoca mailinde 1 ay kullansın demişti. Sence tekrar 1 er kutu alıp 30 günümü tamamlasak yoksa ilaçlar bitince almasak mı? Bide açıkca sorucam ama kusuruma bakma(bakmayın), eşim bu ilaçlardan sonra daha zor meni çıkışının olduğunu söyledi. Senin eşinde böyle bişey oldu mu?

Canlarım benim hepinize selam olsun. Esracım, yagmurcum, ronyacım, gulumgulumcüm ve krishazelcim isimlerinizle ve kendime de dua ettim,ardından da Yasin okudum. Rabbim bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine kbul etsin İnşallah.

canım amin inşallah hepimizin duaları kabul olsun

Canım bişey sorucam sana. Eşim endol ve trendal kullanıyor ya hani. İlaçları birinde 20 diğerinde 25 tane var. Kaan hoca mailinde 1 ay kullansın demişti. Sence tekrar 1 er kutu alıp 30 günümü tamamlasak yoksa ilaçlar bitince almasak mı? Bide açıkca sorucam ama kusuruma bakma(bakmayın), eşim bu ilaçlardan sonra daha zor meni çıkışının olduğunu söyledi. Senin eşinde böyle bişey oldu mu?

Aynısını eşimde söylüyor bizde aynı ilaçları kullandık bitti ,miktarında azaldığını söyledi:((((
Test sonucuna baktım şimdi daha çıkmamış:(((((((((

Allah senden de cümlemizdende razı olsun ,Cumanın bereketi hepimize hayırlı evratlar olarak yarasın amin

Çık artık sonuçlar benden çok arkadaşlarım merak ta kaldı :))))))))))))

canım görüyorum ki çok umurtlu değilsin
sana şunu diyeyim ben en son eşim test verdiğinde hiç umutlu değildim
ama sonuçlar beklediğimden çok daha iyi çıktı
inşallah senin eşininde ço fazla artmıştır hep beraber sevinelim

Sagol canim benim Allah razi olsun. Buyuk Allahim okudugun her duaya bin karsilik versin insallah. Butun dualarini dileklerini kabul etsin.

Canim 1 aya 30 gune tamamlayin. tamamlayin .
Ilaclardan dolayi Meni ciksinda azalma olmaz sebebi ilaclar degildir aksine bu ilaclarin tikanikligi acici etkisi var.
Meni cikisi zor derken miktarimi az yoksa cani falanmi yaniyor ? cani yaniyorsa enfeksiyon falan olabilir bunu Kaan hocaya hemen maille sor canim.
Bizde oyle bir durum olmadi. Endiselenmeyin yan etkisi olmayan ilaclar onlar.

Alıntı:
yagmurum2001 kullanıcısından alıntı
Çık artık sonuçlar benden çok arkadaşlarım merak ta kaldı :))))))))))))

canım görüyorum ki çok umurtlu değilsin
sana şunu diyeyim ben en son eşim test verdiğinde hiç umutlu değildim
ama sonuçlar beklediğimden çok daha iyi çıktı
inşallah senin eşininde ço fazla artmıştır hep beraber sevinelim
Evet canım pek umutlu değilim ,inşallah senin dediğin gibi olrda şok yaşarım,daha çok fsh merak ediyorum ,gene baktom çıkmamış sonuçlar,galiba gene yarına kaldı:((((((((

Canim umutsuz olma heleki esine sakin hissettirme . psikoloji sonuclari cok etkiliyor adamin en azindan rahat olmasi lazim.
Tedaviye yeni basladiniz daha hemen cok sey bekleme zamanla tedaviniz yapilinca duzelecek insllah.

n Canım eşimde zzaten hiç umut yok ,hem miktarı azmış hemde zorlanmış ,o hiç umutla bakmıyo,biz alıştık zaten kötü sonuçlara ,emin ol fazla şok olmayız hatta üzülmeyizde ,öpüyorum Allaha emanet ol...

Sperm sonucu çıkmamış ama
Fsh:3.47 (1.37_13.58)

testosteron:386 (280_1100)

Sonuçlarımız bu nasıl bana düşük gibi geldi ne dersiniz ?
Sperm testi yarın çıkacakmış yazarım inşallah.
Senin eşininki neydi canım?

canim benim esimide 3.47 idi kaan hoca dusuk yukseltmemiz lazim demisti ve ilaclar vermisti
durumumuz ayniymis:)
esin kac yasindaydi senin

Back
X