- Konu Sahibi boncukboncuk
- #1.301
Evet aşkım sperm testi artı hormon testleri ,Bakalım ne çıkacak:))))
Nerde yaptırayım testleeri ne dersin.
Canim memorialda falan yaptir orasi yakin sana .
Bu tarafta olsa bahcelievler medical park derdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aşkım sperm testi artı hormon testleri ,Bakalım ne çıkacak:))))
Nerde yaptırayım testleeri ne dersin.
Canlarım benim hepinize selam olsun. Esracım, yagmurcum, ronyacım, gulumgulumcüm ve krishazelcim isimlerinizle ve kendime de dua ettim,ardından da Yasin okudum. Rabbim bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine kbul etsin İnşallah.
Canım bişey sorucam sana. Eşim endol ve trendal kullanıyor ya hani. İlaçları birinde 20 diğerinde 25 tane var. Kaan hoca mailinde 1 ay kullansın demişti. Sence tekrar 1 er kutu alıp 30 günümü tamamlasak yoksa ilaçlar bitince almasak mı? Bide açıkca sorucam ama kusuruma bakma(bakmayın), eşim bu ilaçlardan sonra daha zor meni çıkışının olduğunu söyledi. Senin eşinde böyle bişey oldu mu?
hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Canlarım benim hepinize selam olsun. Esracım, yagmurcum, ronyacım, gulumgulumcüm ve krishazelcim isimlerinizle ve kendime de dua ettim,ardından da Yasin okudum. Rabbim bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine kbul etsin İnşallah.
Cumanız, İslamın güneşi kadar aydın, bir müminin tebessümü kadar tatlı Muhammedül Emini (sav) hatırlatan Gül kadar güzel olsun.
Çık artık sonuçlar benden çok arkadaşlarım merak ta kaldı :))))))))))))
Canım bişey sorucam sana. Eşim endol ve trendal kullanıyor ya hani. İlaçları birinde 20 diğerinde 25 tane var. Kaan hoca mailinde 1 ay kullansın demişti. Sence tekrar 1 er kutu alıp 30 günümü tamamlasak yoksa ilaçlar bitince almasak mı? Bide açıkca sorucam ama kusuruma bakma(bakmayın), eşim bu ilaçlardan sonra daha zor meni çıkışının olduğunu söyledi. Senin eşinde böyle bişey oldu mu?
Çık artık sonuçlar benden çok arkadaşlarım merak ta kaldı :))))))))))))
Canim umutsuz olma heleki esine sakin hissettirme . psikoloji sonuclari cok etkiliyor adamin en azindan rahat olmasi lazim.
Tedaviye yeni basladiniz daha hemen cok sey bekleme zamanla tedaviniz yapilinca duzelecek insllah.
n Canım eşimde zzaten hiç umut yok ,hem miktarı azmış hemde zorlanmış ,o hiç umutla bakmıyo,biz alıştık zaten kötü sonuçlara ,emin ol fazla şok olmayız hatta üzülmeyizde ,öpüyorum Allaha emanet ol...
Nezaman alacaksiniz sonucu?
Sperm sonucu çıkmamış ama
Fsh:3.47 (1.37_13.58)
testosteron:386 (280_1100)
Sonuçlarımız bu nasıl bana düşük gibi geldi ne dersiniz ?
Sperm testi yarın çıkacakmış yazarım inşallah.
Senin eşininki neydi canım?