- Konu Sahibi boncukboncuk
- #1.421
Canım ben görüyorum bazen, başka topiklerde.Bizim topiği terk etti galibakızlarrrrrrr nermin yok hiç başka topiklrde gören konuşan warmı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben görüyorum bazen, başka topiklerde.Bizim topiği terk etti galibakızlarrrrrrr nermin yok hiç başka topiklrde gören konuşan warmı?
canımzaten yazmışsın şimdi okudum ,24 mil oldu yani bir ayda ,bi derlerki sperm kendini 3 ay da yeniliyo diye((Demekki palavra...
canim ben sana birdaha yapma demistim sen yumurtlamissin iste yapmana gerek yoktu birdaha:)
çok haklısın canım, bende amaçlarının direk tüp bebek tedavisine yönlendirmek olduğunu düşünüyorum. Bize açık açık söylemediler tüp bebek yaptırın diye ama değerlerimizin sınıra çok yakın olduğunu, yaşımızın uygun olduğunu ve bu işlerde fazla zaman kaybetmenin iyi olmadığını , varikosel ameliyatının da çoğu zaman işe yaramadığını söyleyerek psikolojik olarak zaten tüp bebeğe itiyorlar. Tüp bebek de tamamen zararsız ve basit bir işlem değil ki. Benim eşimde antibiyotik kullanmıştı , ankarada gittiğimiz doktorun muayene sonucuyla ve değerlerinde bariz artış olmuştu. Ancak sonradan tekrar düştü. Biz de olmazsa, bir de senin söylediğin doktorla görüşelim. İlaçla tedavisi olacak bişeydir belki,bilmiyorum. Bakalım , hakkımızda hayırlısı olur inşallah ve sağlıklı bebeklerimiz olmasını Allah nasip eder canım.
canımzaten yazmışsın şimdi okudum ,24 mil oldu yani bir ayda ,bi derlerki sperm kendini 3 ay da yeniliyo diye((Demekki palavra...
ronya canım sizede maşallah sonra nazrımız falan değer .:))))))[/B][/COLOR]
ben burda tüm arkadaşlarımın birbirine çok sevindiklerine yürekten inanıyom
ama biz yinede konduralım nazar boncuğumuzu nazar:![]()
![]()
![]()
Canım ben görüyorum bazen, başka topiklerde.Bizim topiği terk etti galiba![]()
Biz unutulacak kadınlar değilizki bizi unutsun,gelip geçeriz ama muhakkak iz bırakırız.
Çok haklısın canım ne işşşşş???? Bu spermlerde bizim yüzümüzden yollarını şaşırdılar sanki:)))))
Bende anlamadım canım ,bu sperler herkese şapur şupr bizede yarabbi şükür,Bi ayda bu kadar artıyorsa biz neci .
ronya canım sizede maşallah sonra nazrımız falan değer .:))))))
herkese selam arkadaşlar ,sitede yeni sayılmam ama bir kaç aydır girmiyodum ve daha önce hiç yazmamıştım,birçoğunuzun hikayesini az çok biliyorum ,ve hepinize kolaylıklar diliyorum,sitede buluşma nedenimiz yani sıkıntılarımız aynı,eşimin değerlerindeki düşüklük nedeniyle yaklaşık birbuçuk yıldır çocuk sahibi olamıyoruz,daha önce hiç aşolama yada tüp bebek denemedim,ve artık birşeyler yapmak istiyorum,yardımcı olursanız sevinirim,geçmişi çok fazla okuyamadım ama bazı arkadaşlar ilaç ismi vermişler multivitamin vs. ve preseed denilmiş bunlar hakkında banada bilgi verirmisiniz arkadaşlar
Canım arkadaşım öncelikle hoş geldin eğer sayı morfoloji konusundada bizi aydınlatırsan daha yaralı oluruz .Mesela aşılama yapman için ileri hızlı hareketli sperminin olması lazım ,sayınız kaç ,varikosel varmı?Sen daha ayrıntılı yaz biz sana bi kaç püf nokta söylrtiz.
ronya canım sizede maşallah sonra nazrımız falan değer .:))))))[/B][/COLOR]
ben burda tüm arkadaşlarımın birbirine çok sevindiklerine yürekten inanıyom
ama biz yinede konduralım nazar boncuğumuzu nazar:![]()
![]()
![]()
birbirimizi tanımıyoruz birbirimize faydalı olabilmenin çabası içerindeyiz ve binlerce dua ediyorum sizlere bende kendi adıma yürekten seviyorum![]()
birbirimizi tanımıyoruz birbirimize faydalı olabilmenin çabası içerindeyiz ve binlerce dua ediyorum sizlere bende kendi adıma yürekten seviyorum![]()
canımcığım ben biz nazar bocuğunu konduralım derken kendi adıma dedim
biliyoorumki Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmıcak
biz çabalıyoruz ve zamanla güzel sonuçlarıda hep birlikte görcez halayı çekcez![]()
![]()
![]()
canımcığım ben biz nazar bocuğunu konduralım derken kendi adıma dedim
biliyoorumki Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmıcak
biz çabalıyoruz ve zamanla güzel sonuçlarıda hep birlikte görcez halayı çekcez![]()
![]()
![]()
evet halay zamanıda gelecek canım![]()
geçen yıl eylül gibi ilk sperm testini yaptırdık vr top sayı 20 mil du morfoloji normal %15 di sanırın hereketlilerde toplam %50 civrıydı,sonraki ayda aşağı yukarı aynı çıktı,mart ayında değerler %50 arttı morfoloji %2 ye düştü,temmuz ayında tekrar yaptırdık eski oranına düşmüştü bu testleri çapada yaptırmışdık,şuanda başka birşehirdeyim ve burda yaptırdığımız testten hiçbirşey anlamadım doktorda anlamadı morfolojiye bakılmamış sadece total sayı ve hareketlilere bakılmış ve bu teste göre değerler artmış ama ben güvenmiyorum yani yine %50 gibi bi artış ama gerçekleşmeyen bir gebelik var,bi dönem keçiboynuzu suyu yaptım eşime ve bir ay kadar e vitaminiyle selenyum kullandı,sözün kısası arkadaşlar artık istanbulda yaşamıyorum tam tedaviye başlıyacakken yer değişikliği yaptık ve şuanda bulunduğum şehirde düzdün bir doktor bulmak bile nerdeyse imkansız ,ne yapıcamı bende bilmiyorum netten araştırıp mantıklı geleni yapmayı deniycem galiba
geçen yıl eylül gibi ilk sperm testini yaptırdık vr top sayı 20 mil du morfoloji normal %15 di sanırın hereketlilerde toplam %50 civrıydı,sonraki ayda aşağı yukarı aynı çıktı,mart ayında değerler %50 arttı morfoloji %2 ye düştü,temmuz ayında tekrar yaptırdık eski oranına düşmüştü bu testleri çapada yaptırmışdık,şuanda başka birşehirdeyim ve burda yaptırdığımız testten hiçbirşey anlamadım doktorda anlamadı morfolojiye bakılmamış sadece total sayı ve hareketlilere bakılmış ve bu teste göre değerler artmış ama ben güvenmiyorum yani yine %50 gibi bi artış ama gerçekleşmeyen bir gebelik var,bi dönem keçiboynuzu suyu yaptım eşime ve bir ay kadar e vitaminiyle selenyum kullandı,sözün kısası arkadaşlar artık istanbulda yaşamıyorum tam tedaviye başlıyacakken yer değişikliği yaptık ve şuanda bulunduğum şehirde düzdün bir doktor bulmak bile nerdeyse imkansız ,ne yapıcamı bende bilmiyorum netten araştırıp mantıklı geleni yapmayı deniycem galiba
birşey daha sorucam arkadaşlar kaan hocadan bahsetmişsiniz ,bu hoca kaan aydos mu istanbul umut tüp bebek merkezinden,eğer oysa kendisine maille ulaşsam yardımcı olurmu?
evet halay zamanıda gelecek canım![]()
Amin kız amin......
hemşerim senin bu konuyla alakalı krishazel arkadaşımız var o geldiği zaman gerekli bilgileri verir sana canım buarada kaan aydos hastasıyız bizde bende bilgilerim doğrultusunda sana bu doktoru tavsiye ederim mükemmel bir doktor artı mail de atabilirsin cvp yolluyor kendisi seni daha da aydınlatmış olur canım
teşekkürler toprak,kaan hocayı daha öncede duymuştum ama aklımda istanbul diye kalmış,burda gittiğimiz bi üroloji uzmanı bize kaan hocayı tavsiye etti ama ankara demişti aklım karışmıştı o yüzden ama şimdi buldum netten mail atıcam dediğin gibi,yalnız muayneye çağırıyomu acaba yani benim bu dönemlerde ankara gitme imkanım yok yani netten ne yapabilicemiz konusunda yardımcı olurmu acaba
hemşerim senin bu konuyla alakalı krishazel arkadaşımız var o geldiği zaman gerekli bilgileri verir sana canım buarada kaan aydos hastasıyız bizde bende bilgilerim doğrultusunda sana bu doktoru tavsiye ederim mükemmel bir doktor artı mail de atabilirsin cvp yolluyor kendisi seni daha da aydınlatmış olur canım