• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba krishazel,

ben de arkadaşlara katılıyorum. gerçekten de umut oldun bize,
ben de presssed sipariş ettim tavsiyen üzerine ,ebay dan 4 günde geldi,sevindim bayram öncesi valla desem yeridir.

bakalım hayırlısı .haa birde rahim filmi çekildim sağ tüpte sorun vardı ama çözümlendi çok şükür,şimdi bir kaç ay preseedle kendimize şans vermek istiyorum .sonrasında aşılama ya da tüp bebek dr.öyle söylemişti en son :29:

tekrar teşekkürler,hayırlı bayramlar diliyorum bebişinle sana:nazar:

Canim rahim filminden sonra cok kisik hamile kaliyor zaten . sanirim esinde sorun yok . INsallah en kisa zamanda hamilelik haberini aliriz .
Hayirli Bayramlar

hayırlı bayramlar rabbım hers ene bu zmanlara hayırlısıylan cıkarmayı nasp etsın
hamıle olmayanlara evlat
olanlarada saglıklı bır sekılde kucagına almyı nasp eylesın dıger bayramda

Canlarım ,kuzularım bi solukta okudum yazdıklarınızı ,iyi dileklerinizi,herşey yolunda maşallah rahatladım .Bayram telaşı işte onu yap bunu yap anca girmrk nasip oldu.
Hepinizi çok ça öpüyorum bu mübarek bayramda başka bayramlar yaşamanız dileğiyle .Allha emanet olun....

Canim insallah guzel sonuc alirsiniz.
Doktorunuz tup bebek mi diyor peki? yoksa senmi acele ediyorsun. ??

Ayyy ne güzel kaynatmışsınız canlarımm..Tüm yazdıklarınızı okudum hemencecik..

Evet canım tüp bebek dedi doktor. Kaan Hoca da fsh ı düşürmeye çalıştı,düşüremezsek tüp bebek demişti. Nitekim düşmedi fsh..
Bugün Anatolia ile görüştük. Doktorumuz çok iyiydi. Adetin 2.günü bekliyor bizi tekrar. Kısa protokol olacak. Polikistik over tanısı koydu bana da.Ama tüp bebekte bu bir avantajmış. Nasıl bişeyse? Bu konudaki bir rahatsızlığımın işe yarayacağı hiç aklıma gelmezdi:)

Evet canım tüp bebek dedi doktor. Kaan Hoca da fsh ı düşürmeye çalıştı,düşüremezsek tüp bebek demişti. Nitekim düşmedi fsh..
Bugün Anatolia ile görüştük. Doktorumuz çok iyiydi. Adetin 2.günü bekliyor bizi tekrar. Kısa protokol olacak. Polikistik over tanısı koydu bana da.Ama tüp bebekte bu bir avantajmış. Nasıl bişeyse? Bu konudaki bir rahatsızlığımın işe yarayacağı hiç aklıma gelmezdi:)

Hayirlisi olsun arkadasim insallah guzel sonuc alirsiniz
Avantajin su olacak bol yumurtan olacak:) Ben tup denedigimde yumurtam cok azdi sansimda azdi ama senin bol bol olacak insallah .

Bu yeni sitenin sırrını çözene kadar daha çok msj heba olacak:(((((((((
Aşkım hayırlısı olsun .Allaha emanet ol.....

Ben geldimmmmm:))
Cok ozledim hepinizi
Neler yaptiniz nasil gecti tatiliniz?
Varmi herhangi degisiklikler?

Aşkım hoş geldddddddin.
Şimdilik bi değişiklik yok sadece düzen labarrtuvaarına msj atmıştım sperm yoğunluğu ne demk diye 1ml deki sperm sayısı demekmiş.
Bu daa demek oluyorki bizim 1ml 9 mil spermimiz war:))))
Hareketliliği arttırsak doğruca aşılama :)))))))))))
Sen nasılsın arkadaşım bebiş nasıl????

Aşkım hoş geldddddddin.
Şimdilik bi değişiklik yok sadece düzen labarrtuvaarına msj atmıştım sperm yoğunluğu ne demk diye 1ml deki sperm sayısı demekmiş.
Bu daa demek oluyorki bizim 1ml 9 mil spermimiz war:))))
Hareketliliği arttırsak doğruca aşılama :)))))))))))
Sen nasılsın arkadaşım bebiş nasıl????
normal yolla olmasi icin ugrasacagiz biraz olmazsa asilamaya gecersin:) Tedaviye yeni basladiniz !

Back
X