• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ronyacın ,Krishazelim ewet eşim antideprasan kullanıyor,panik atak olduğu için ama çoğunlukla ayda bir alıyor.
Lustral kullanıyo beki duymuşsunuzdur en ağır ilaçlardan bir tanesi.Saklıcam paketi işimi şansa bırakamam.

Ya kızlar resimkoymayı birtürlü bereremedim ,zaten şaştımkaldım ermer halimimi koysam yoksa sarışınmı?
Zatende bereceremedim de:)))
Kendinize iyi bakın.

canım nasıl ayda bir tane içiyor
ama antidepresan sürekli içilmez ise faydası olmaz
gerçi en iyisi hiç içmesin ama gerçekten çok fazla atak geçiriyorsa
doktorunda uygun bulacağı bir antideprasan iiçeblir.
canım profiline gir orda albüm oluştur diye bir seçenek var oraya hem sarışın hem esmer fotonu koyabilirsin
ama önce sana arkadaşlık daveti göndercen kabul etki albümünü görebileyim :)

kızlar bende evlendikten sonra lustralı 1 ay kullandım korkum dolayısıyla içeriğe girmeyeyeyim :)))) ağır birr ilaçtır canım zaten etkisini 1.5 ay sonra gösterir bu ilaç bide yağmurum sana şunu söyleyeyim bu ilaca başlarken hapın yarısını kırıp içiyorsun 1 hafta yani bünye alışana kadar tabi bırakırkende bu şekilde bırakılıyor pat diye bırakılmıyo bu ilaç yine yarım yarım 1 hafta boyunca içiliyo ve bu şekilde bırakılıyo

Selam kızlar hepinize. Çok şükür kavuşturana. Çok özledim hepinizi...Aklım kaynattıklarınızda kalmıştı ama okudum yazdıklarınızı pek kaynatamamışsınız, sevindim doğrusu:))))
Bayramınızmübarek olsun. Çok yorucu geçti tatil. Biliyosunuz kayınvalidemler gelmişlerdi, cümbür cemaat... Beklediğimden daha da iyi vakit geçirdik. Aklıma takılan beni rahatsız eden soruların cevabını buldum sonunda:)))) Bu sabahda geri döndüler... Bende şimdilikdurumlar böyle.
Eşimin Kaan Aydos tarafından önerdiği ilaçlar bitecek yakında,Çarşamba günüde hormon testi yaptırıcak İnşallah.
Ha bu arada Cumartesi günü mısır çarşısına gitmiştik, ordaki baharatçıların birinde bi macun hazırlattık,onuda kullanmaya başladı.
Bende ki haberlerşimdilikböyle...

yagmur dediğin ılac cok agır annemde ıcıordu ben ıcırmıorum artık ona bol bol su ve yuruyusu tavsıye derım

kızlar bende MR için ilk önce görüntüleme merkezlerini aradım bazıları 300 tl bazıları 630 tl çekti sonra özel hastaneyi aradım 49 lira dedi şok oldum sevindim tel.de çaktıramıyorum :)))) yarın randevu veririz dediler ve kapattım 3 ay beklemektense bu hafta hallederim krishazelcim sen bilirsin beni :)))

kızlar buarada natrol omega 3 balık yağı kampandaydı gittigidiyorda bende ayın 5 inde sipariş etmiştim 3 kutu kutuların içinde 150 kapsül var 2 kutusu natrol marka gelmiş 1 kutusuda solgar marka adam kutunun içine not yazmış sizden çok özür dilerim stoklar sebebiyle size bunu gönderdik diye artı bu solgarın içinde 60 kapsül bonusuda varmış yani adam bana fazla göndermiş oldu bilerek kızmayayım diye çünkü elime bugün ulaştı bayram dolayısıyla da daha bir uzadı tabi yanında çeşitli vitaminler koymuş hediye falan hey allam ya :))) solgar markası iyimi sizce neyse solgarı ben içerim eşime natrol veririm zaten 500 tablet var bu bize 1 sene yetecek herhalde :)

ya buda saçma soru gelebilir ama yemek masamın üstü vitaminlerle doldu fazla olanları dolaba koyabilirim değilmi sorun olmaz yani ada oda sıcaklığındamı kalsın

canım nasıl ayda bir tane içiyor
ama antidepresan sürekli içilmez ise faydası olmaz
gerçi en iyisi hiç içmesin ama gerçekten çok fazla atak geçiriyorsa
doktorunda uygun bulacağı bir antideprasan iiçeblir.
canım profiline gir orda albüm oluştur diye bir seçenek var oraya hem sarışın hem esmer fotonu koyabilirsin
ama önce sana arkadaşlık daveti göndercen kabul etki albümünü görebileyim :)

Canım ilaçlarını kullanıyordu sadece bu ilacı kaldı oda ona çok sıkıntı verdimmi atağı o zaman içiyo ,spermlere zararı olduğunu oda biliyor .
Canım seninkinden daha güzel bir resim bulamadım ki koyayım::::))))Dün 19:59 #1522 yagmurum2001
Profil bilgileri View Forum Posts Özel Mesaj

Gül

Giriş tarihi:Mar 2010
Eşim karşımda şu an kayınvalidemle sohbet ediyor ,cnım o kadar sıkılıyoki anlatamam...
Cevapla Alıntı ile Cevapla .
--------------------------------------------------------------------------------
Dün 20:24 #1523 ronya
Profil bilgileri View Forum Posts Özel Mesaj Add as Contact

Lale

Giriş tarihi:Dec 2009
yagmurum2001 kullanıcısından alıntı
Eşim karşımda şu an kayınvalidemle sohbet ediyor ,cnım o kadar sıkılıyoki anlatamam...
canım neden canın sıkılıyooo hayırdır

Muhabbetleri beni pek sarmadı ,na oğul drtleşiyolardı onadan canım,ben ikinci plandaydım onunda etkisi de war:))))))))

kızlar bende evlendikten sonra lustralı 1 ay kullandım korkum dolayısıyla içeriğe girmeyeyeyim :)))) ağır birr ilaçtır canım zaten etkisini 1.5 ay sonra gösterir bu ilaç bide yağmurum sana şunu söyleyeyim bu ilaca başlarken hapın yarısını kırıp içiyorsun 1 hafta yani bünye alışana kadar tabi bırakırkende bu şekilde bırakılıyor pat diye bırakılmıyo bu ilaç yine yarım yarım 1 hafta boyunca içiliyo ve bu şekilde bırakılıyo

Walla tatlişim eşime doktor mu bırak dedi yoksa kendi kafasına göre mi bıraktı bilmiyorum ,Z
zaten en başta 5 ilaçla başladı en son düşeş düşe bu kalmıştı ,Saol bilgilendirdiğin için.

kızlar buarada natrol omega 3 balık yağı kampandaydı gittigidiyorda bende ayın 5 inde sipariş etmiştim 3 kutu kutuların içinde 150 kapsül var 2 kutusu natrol marka gelmiş 1 kutusuda solgar marka adam kutunun içine not yazmış sizden çok özür dilerim stoklar sebebiyle size bunu gönderdik diye artı bu solgarın içinde 60 kapsül bonusuda varmış yani adam bana fazla göndermiş oldu bilerek kızmayayım diye çünkü elime bugün ulaştı bayram dolayısıyla da daha bir uzadı tabi yanında çeşitli vitaminler koymuş hediye falan hey allam ya
Ne yapcan kız o kadar omega 3?

Kızlar kaan bey cevaplamış sorularımı,Test sonucumuza göre proxeed plus sabah _akşam olmuş,Gingo biloba,evicap,gigseng ,arıbal polen karışımını da kullanın bir zararı olmaz diye yazmış.
Şimdi asıl sorun bunları eşime içirmekte:((((((((((

İçerikKullanım Şekli
Ginseng karışımı Uzak Doğu'da genel tonik olarak uzun zamandır kullanılmaktadır. İçerdiği 22 çeşit etkin madde ile değerli bir beslenme desteğidir. Ginseng kökünün fiziksel, zihinsel aktiviteyi ve cinsel gücü desteklediği bilinmektedir. Ginseng vücuttaki yağ asitlerini enerjiye dönüştürerek kaslardaki şeker kullanımını dengeleyici etkiler gösterebilir. Günümüzde insanların en büyük problemlerinden olan yorgunluğun giderilirmesinde, konsantrasyon bozukluğunda, iş kapasitesinin artırılmasında ve nekahat dönemlerinde destekleyici kullanımı oldukça yaygındır.
1 kapsül için;

Beyaz Kore Ginseng Kökü ekstresi (Panax ginseng) 500 mg

(%3 Ginsenosides=15 mg)

kızlar bu nu alayım yoksa

İçerikKullanım Şekli
Yorgunluk, nedeni kesin belli olmayan ancak özellikle 20-50 yaş aralığında sıkça görülen bir durumdur. Sabahları yorgun uyanma, konsantrasyonda azalma, iş veriminin düşmesi, çabuk sinirlenme, cinsel performansta azalma gibi belirtiler belli başlı yorgunluk sonuçlarıdır. Ginseng birkaç değişik tipte bulunur. Bunlar Kore Ginseng’i, Amerikan Ginseng’i ve Sibirya Ginseng’idir. Bitki dilinde Ginseng bir adaptojen bitki olarak bilinir.
1 kapsül için ;

Beyaz kore ginseng toz ekstresi 156 mg

American ginseng kökü 200 mg

Sibirya ginseng 127 mg

Bunumu ne dersiniz birinde sadece kore gıgsengi var diğerinde karma ?

slm arkadaşlar kaan hocadan mailime cvp geldi ama ben kendisini pek anlayamadım,bize herşey normal endişe yapmayın çocuk olmaması sperm değerlerinden değil diyor,ve kendisi sitesindeki sayfayı göndermiş orda tavsiyeleri var kullanılması gereken ilaç tavsiyeleri vs.sizlerede bu şekildemi cevap verdi acaba ,birde kaan hocayla görüşen arkadaşlar eşleriniz muayneye gidiyormu yoksa sadece mail yoluylamı görüşüyorsunuz kendisiyle,birde sizlerin değerler nasıldı acaba??eşimle bu gün gittk doktora test yaptırdık benim sonuçlar normal çıktı eşimin değerleri ise düşük,doktor açık açık söyledi ml deki sayı 7 milyonmuş en az 10 milyon olmalı dedi,ve ilaç tedavisinden sonra ancak aşılama olabilir dedi yoksa sadece paranızı çöpe atmış olursunuzu ekledi,napıcaz biz şimdi kafam karma karışık

Back
X