- Konu Sahibi boncukboncuk
- #1.541
slm arkadaşlar kaan hocadan mailime cvp geldi ama ben kendisini pek anlayamadım,bize herşey normal endişe yapmayın çocuk olmaması sperm değerlerinden değil diyor,ve kendisi sitesindeki sayfayı göndermiş orda tavsiyeleri var kullanılması gereken ilaç tavsiyeleri vs.sizlerede bu şekildemi cevap verdi acaba ,birde kaan hocayla görüşen arkadaşlar eşleriniz muayneye gidiyormu yoksa sadece mail yoluylamı görüşüyorsunuz kendisiyle,birde sizlerin değerler nasıldı acaba??eşimle bu gün gittk doktora test yaptırdık benim sonuçlar normal çıktı eşimin değerleri ise düşük,doktor açık açık söyledi ml deki sayı 7 milyonmuş en az 10 milyon olmalı dedi,ve ilaç
tedavisinden sonra ancak aşılama olabilir dedi yoksa sadece paranızı çöpe atmış olursunuzu ekledi,napıcaz biz şimd
i kafam karma karışık
Canımgeçmş olsun öncelikle ,canım biz maille heberleşiyoruz bize önce trentel ve endol 1 ay kullan dedi snra test daha sonra klomen ve proxeed plus werdi,i bizim değerler 1ml de mil altındaydı daha sonra 9 mil oldu ,fsh düşük olduğu için onun yükselmesi için bir tedavi uyğuluyo şimdi ,aşılama yada tüp demedi tedavinin seyrine göre söyliuyecek artık.
allha emanet ol.
.Şunuda hatırlatayım çoğu doktor 1ml de 5mil sperm ister aşılama için.