• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaşlar kaan hocadan mailime cvp geldi ama ben kendisini pek anlayamadım,bize herşey normal endişe yapmayın çocuk olmaması sperm değerlerinden değil diyor,ve kendisi sitesindeki sayfayı göndermiş orda tavsiyeleri var kullanılması gereken ilaç tavsiyeleri vs.sizlerede bu şekildemi cevap verdi acaba ,birde kaan hocayla görüşen arkadaşlar eşleriniz muayneye gidiyormu yoksa sadece mail yoluylamı görüşüyorsunuz kendisiyle,birde sizlerin değerler nasıldı acaba??eşimle bu gün gittk doktora test yaptırdık benim sonuçlar normal çıktı eşimin değerleri ise düşük,doktor açık açık söyledi ml deki sayı 7 milyonmuş en az 10 milyon olmalı dedi,ve ilaç
tedavisinden sonra ancak aşılama olabilir dedi yoksa sadece paranızı çöpe atmış olursunuzu ekledi,napıcaz biz şimd
i kafam karma karışık

Canımgeçmş olsun öncelikle ,canım biz maille heberleşiyoruz bize önce trentel ve endol 1 ay kullan dedi snra test daha sonra klomen ve proxeed plus werdi,i bizim değerler 1ml de mil altındaydı daha sonra 9 mil oldu ,fsh düşük olduğu için onun yükselmesi için bir tedavi uyğuluyo şimdi ,aşılama yada tüp demedi tedavinin seyrine göre söyliuyecek artık.
allha emanet ol.
.Şunuda hatırlatayım çoğu doktor 1ml de 5mil sperm ister aşılama için.

sevgili krishazel canım nasıl olsun özledik seni gel artık
pamuk canım nerdesin kızzz bitti bayram gel artık sahalara
yağmurcum ben girdim sen çıkmışın karşlamaşamadık
tugok nasılsın canım eşine aldınmı vitamin ne zaman gideceksiniz necmettin hocaya

tugok nasılsın canım eşine aldınmı vitamin ne zaman gideceksiniz necmettin hocaya

slm kızlar,
vitaminin siparişini vermiş eşim canım netten necmettin beye test için gitçek perşembe günü hemen veriyo mu ki sonucunu acaba? işte sonucu bi gösterelim bakalım ameliyat tarihi mi vercek bende çok merak ediyorum.. hayırlısı olsun artık sende durumlar nası ronyacımm değerler yükseldi ya nçalışmalar başladı mı.. :1:

slm kızlar,
vitaminin siparişini vermiş eşim canım netten necmettin beye test için gitçek perşembe günü hemen veriyo mu ki sonucunu acaba? işte sonucu bi gösterelim bakalım ameliyat tarihi mi vercek bende çok merak ediyorum.. hayırlısı olsun artık sende durumlar nası ronyacımm değerler yükseldi ya nçalışmalar başladı mı.. :1:

canım sonuç 1 saatte çıktı merak etme
eşim değerleri baya iyi oldu ama harekette sorun var hala
ayın 6.sında tekrar test bakılcak duruma göre varikosel ameliyatı olcak
umarım güzel sonuçlar veririsin bize

Canım okudummu yazımı hangsini alayım sence ?

Çıkıyorum şimdi hayatım ,arkadaşkar bi yorumda bulunuzsanız bakarım artık yarın alacağım çünki.
Canım kendine iyi bak,iyi geceler.....

canım sonuç 1 saatte çıktı merak etme
eşim değerleri baya iyi oldu ama harekette sorun var hala
ayın 6.sında tekrar test bakılcak duruma göre varikosel ameliyatı olcak
umarım güzel sonuçlar veririsin bize

ben güzel sonuçları senden bekliyorum vallaa ronya.... :) ameliyatta olsalar napalım olur beklerizzz ay artık sıkamıycam kendimiiii ameliyat fikrine alıştım olsa da sağlıkla bitse diyorum ama içim daralıyo valla bazen çokk..
yagmurum ve pamuk kızlar sizler de takibimdesiniz fazla yazamıyorum ama olsun bol bol dua ediyorum hepimize sağlıklı bebişler gelsin diyeee...

kızlar bende MR için ilk önce görüntüleme merkezlerini aradım bazıları 300 tl bazıları 630 tl çekti sonra özel hastaneyi aradım 49 lira dedi şok oldum sevindim tel.de çaktıramıyorum :)))) yarın randevu veririz dediler ve kapattım 3 ay beklemektense bu hafta hallederim krishazelcim sen bilirsin beni :)))

bilmem mi ahh seni bilmemmi:)
ama iyi yaptin hayatim niye bekleyeceksiniz ki okadar

kızlar buarada natrol omega 3 balık yağı kampandaydı gittigidiyorda bende ayın 5 inde sipariş etmiştim 3 kutu kutuların içinde 150 kapsül var 2 kutusu natrol marka gelmiş 1 kutusuda solgar marka adam kutunun içine not yazmış sizden çok özür dilerim stoklar sebebiyle size bunu gönderdik diye artı bu solgarın içinde 60 kapsül bonusuda varmış yani adam bana fazla göndermiş oldu bilerek kızmayayım diye çünkü elime bugün ulaştı bayram dolayısıyla da daha bir uzadı tabi yanında çeşitli vitaminler koymuş hediye falan hey allam ya :))) solgar markası iyimi sizce neyse solgarı ben içerim eşime natrol veririm zaten 500 tablet var bu bize 1 sene yetecek herhalde :)

canimcim omega nin fazlasi olmaz hayat boyu icilmesi gereken birsey o
bende esimde hala iciyoruz sabah aksam iyi yapmissin fazla alip
esimin biraz kolestrolu yuksek doktor hic birakmadan ic demisti ona

solgar iyi bir marka endise etme

Son düzenleme:
Walla tatlişim eşime doktor mu bırak dedi yoksa kendi kafasına göre mi bıraktı bilmiyorum ,Z
zaten en başta 5 ilaçla başladı en son düşeş düşe bu kalmıştı ,Saol bilgilendirdiğin için.

Benim esimde 3 sene falan antidepresan icmis . spermlerde sorun oldugunu duyunca birakti ve birdaha hic icmedi .

Artik buradayim canim hepberaberiz:))

Canımgeçmş olsun öncelikle ,canım biz maille heberleşiyoruz bize önce trentel ve endol 1 ay kullan dedi snra test daha sonra klomen ve proxeed plus werdi,i bizim değerler 1ml de mil altındaydı daha sonra 9 mil oldu ,fsh düşük olduğu için onun yükselmesi için bir tedavi uyğuluyo şimdi ,aşılama yada tüp demedi tedavinin seyrine göre söyliuyecek artık.
allha emanet ol.
.Şunuda hatırlatayım çoğu doktor 1ml de 5mil sperm ister aşılama için.
canım sağol cevabın için,bizdede fsh düşük çıktı bu gün baktırdık doktor klomen vermiş bakalım hayırlısı

canlarım size bişey söylücem ya sadece bir topikte yazışalım diğerlerinide sık kullananlara kaydettim ama sadece burda toplansak daha iyi olmazmı hepimiz sorunları hemen hemen aynı fikrime uyan varmı krishazel,ronya, yağmurum tugok meri58, esra :)))))

özledim sizleri bayram araya girdi valla :) ayın 25 inde kan tahlili sonuçlarını alacaktık bizde bide idrar testi verecek eşim bu perşembe doktora gidiyoruz yine hayırlısı bakalım :) krishazelcim cvpların için tşk ederim hayatım aydınlatıyosun herzaman ki gibi beni

Back
X