- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #1.561
online kutucuklar güzel olmuş bence :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım size bişey söylücem ya sadece bir topikte yazışalım diğerlerinide sık kullananlara kaydettim ama sadece burda toplansak daha iyi olmazmı hepimiz sorunları hemen hemen aynı fikrime uyan varmı krishazel,ronya, yağmurum tugok meri58, esra :)))))
canlarım size bişey söylücem ya sadece bir topikte yazışalım diğerlerinide sık kullananlara kaydettim ama sadece burda toplansak daha iyi olmazmı hepimiz sorunları hemen hemen aynı fikrime uyan varmı krishazel,ronya, yağmurum tugok meri58, esra :)))))
bende burdan söyleyecektim canım geçen aldığımda başka biryerden 18 liraya aldım bende küçük bir kavonozdu ama şimdilik bitmek üzere bakalım :)kızlar ben o bahsettiiğimiz yerden bal arı sütü polen karışımı sipariş vermiştim bugün kargo geldi
karışıma 40 tl ücret ödedim 7 tl kargo ücreti ödedim.ve gelen kavonuzu görünce şok geçirdim
420 gramlık bir kavanoz o kadar azki şok oldum.
ben daha önce ggde bir satıcıdan aldım 60 tl ödedim
kocaman 1 kiloluk kavanoz çok özenle paketlenmiş ve tamamen organik ürün.
satıcının organik ürün sattığı gösteren sertifikası var.
bu seferde deneme amaçlı bu satıcıdan aldım valla pişman oldum
arkadaşlar ggde alışveriş yaptığım satıcının linkini ekliyom tavsiye ederim.
BAL+POLEN+PROPOLİS+ARI SÃTÃ* KARIÅIMI (ORGANİK)1 GittiGidiyor.com'da #32179885
krishazelim eşim diyorki hormon tedavisine başlamadık daha hormon ilaçlarını alıp ondan sonra bu vitaminleri içsem daha iyi olmazmı dedi bende dedim bunların zararı yok yani bana faydası olmaz şuanda hormon salgılamadığım için diyor
canım hormon ilaçlarını daha almadık perşembe günü gidicez doktora ogün ilaç verirse kullanmaya başlayacak elimdeki vitaminleri ben zaten içiriyorum oda kendince ben bunları boşunamı içiyorum acaba hormonlarım düzelmedi işe yaramaz gibi düşünüyor ondan söyledim sanacanim esin kullanmaya baslasin
hormon ilaci fsh i yukseltecek
vitaminlerde takviye olacak .
canım hormon ilaçlarını daha almadık perşembe günü gidicez doktora ogün ilaç verirse kullanmaya başlayacak elimdeki vitaminleri ben zaten içiriyorum oda kendince ben bunları boşunamı içiyorum acaba hormonlarım düzelmedi işe yaramaz gibi düşünüyor ondan söyledim sana
yok yok icsin :) zaman lazim zaten hemen duzelme olmuyor ki
sana özel msj attım :)))
cevpladim canim
Allah ım ya bu kaan hoca ne tatlı ya resmen pamuk ya resmen :)))) zaten yanına gittim baktım ayyy dedim cidden pamuk gibi ):)) ben mr için yazmıştım işte mr yi beklemek gerekiyomu diye oda evet beklememiz gerekio v.s dedi bende tamam hocam siz öyle diyosanız bende bu stresime son vereyim çok stres yapıyorum dedim oda en son Hiç endişe etmeyin, tedavinizi başarıyla tamamlayacağız yazmış işte kızlar valla pamuk ya bu adam ne kadar sevap kazanıyo bence :)
Allah ım ya bu kaan hoca ne tatlı ya resmen pamuk ya resmen :)))) zaten yanına gittim baktım ayyy dedim cidden pamuk gibi ):)) ben mr için yazmıştım işte mr yi beklemek gerekiyomu diye oda evet beklememiz gerekio v.s dedi bende tamam hocam siz öyle diyosanız bende bu stresime son vereyim çok stres yapıyorum dedim oda en son Hiç endişe etmeyin, tedavinizi başarıyla tamamlayacağız yazmış işte kızlar valla pamuk ya bu adam ne kadar sevap kazanıyo bence :)
marmaris nurbal dan al canim internetten siparisi ver 2. gun elinde ben cok memnun kaldim ondan
Sipariş verdim tatlım,saol canım:))
Fakat akabinde işim vardı ewden çıkmıştım 2kere aramışlar acaba yarın ararlarmı,bekliyorum inşallah ararlar.
Bugün gigseng de aldım gnc den :)))
Zorlan içti söylelne söylene işim war anlıcanız,6 ay nasıl içecek bilmiyorum.
Canım eşimde baktıki spermlere zararlı o yüzden bırakmıştı,siğarayıda bıraktı o yüzden.
Sen nasılsın aşkım yarın gitcen dimi doktora hayırlı haberlerini bekliyoruz .
Mercimeğin fotosunu alırsanız paylaş bizimle emi:)))
Allaha emanet olun her ikinizde.