• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
CANIM EŞİM PERŞEMBE GÜNÜ SPERM TESTİ VE HORMON TESTİ YAPTIRCAk ALLAH İZİN VERİRSE

MUAYNE OLDU VARİKOSEL VAR YADA YOK DEMEMİŞ DR KAN TESTİ İSTEMİŞ TEKRAR SPERM TESTİ

SENCE OLSA CIKARDI DİMİ DR DERDİ HERHALDE HALEN AKLIMDA
Evet olsa soylerdi
elle muayene etmis ama dimi?
yaptirin bakalim ne cikacak sonuclar ona gore konusuruz rahat ol canim benim

Evet canim yarin gidiyorum bakalim insallah guzel haberlerle gelirim .
Pamuk ne fistigi artik limon kadar olmustur:))

ben hala kabuklu fıstıkta kaldım ozaman limoncuğun annesi canım inşallah güzel haberlerle gelirsin ve şunada çok inanıyorum ki senin bebişin çokkkkk sağlıklı şuan annesinin karnında annesi ona çok iyi bakıyodur alıyodur limoncuk vitaminleri maşallahhhhhhhhh allah nazardan saklasın ikinizi canım benim:nazar:

elle muayne etmiş dr
eşim kötü bişe varmı demiş dr yok demiş hepsi bu

kan testinde de testesteron ve fsh istemiş inşallah hayırlısı neyse o cıkar
aleynacım aynen bizim gibi olmuş kaan hoca hadi kalk bir bakalım dedi varikosel varmı diye elle muayeneden sonra içeri geldiler sende varikosel yok dedi sonra hormon tahlilleri istedi bildiğiniz gibi fsh v.s hormon eksikliği çıktı şimdide uğraşıos bakalım Allah kolaylık versin sanada canım

Ne dersin aşkım Ronyanın dediği yeri araştırıyordum güvenilir olabilirmi?
canım emin olabilirsin güvenirliğine adam organik ürün satıyor
ben 2 kere aldım çokda memnun kaldım tadıda çok güzel
adam neyden ne kadar koyduğunu yazıyor.
satıcının profiline bakarsan adam %100 olumlu yorumlar almış
bahsi geçen satıcıdan deneme amaçlı aldım
ve dün kargo geldi 420 gramlık kavanoz şaka gibiydi inanamadım
kesinlikle gg deki satıcıyı tavsiye ederim.

Evet canim yarin gidiyorum bakalim insallah guzel haberlerle gelirim .
Pamuk ne fistigi artik limon kadar olmustur:))

kuzucum önce öğretmenler günün kutlu olsun senin ve pamuğun
umarım bebişini güzel güzel görürsün
yaaa içimden erkek geçti :26:
sağlıklı hayırlı ömürlü evlat olsunda anneciğini babacığının yüzünü güldürsün

herkese günaydın arkadaşlar,biz bu gün itibariyle tedaviye başlıyoruz bir çogunuzun eşlerine içirdiği ilaçların hepsini aldım kaan hocayada yazdım hepsi güzel başlayın dedi,bu gün ebaydan aldığım preseed de geldi ama onu önümüzdeki ay kullanıcam,bakalım hayırlısı artık inşallah sonuçları güzel olur,
arkadaşlar proxeed i bir su bardağı soguk suya katarak mı içiricez,bilen varmı

herkese günaydın arkadaşlar,biz bu gün itibariyle tedaviye başlıyoruz bir çogunuzun eşlerine içirdiği ilaçların hepsini aldım kaan hocayada yazdım hepsi güzel başlayın dedi,bu gün ebaydan aldığım preseed de geldi ama onu önümüzdeki ay kullanıcam,bakalım hayırlısı artık inşallah sonuçları güzel olur,

Biz bir bardak suya katıp içiyoruz tatlım:))))))))

mrb arkadaşlar benıde aranıza alırmısınız:) benım eşimdede varıkosel vardı ve amelıyta oldu 3ay oldu degerlerde duzelme vcar sayı 13mılyonken 25mılyon olmus ve hareketlı sayısı %0ken %10olmus doktorumuz gelişme var dedi ilaç yazacak ama biz daha doktora gidemedik tabıkıde daha once ronya arkadaşımızında tavsiyeleri olmustu sagolsun krizhazel arkadasımda cok yardım ettı krizhazel olmasydı suan aşılam bile yaptrımıstım yanı ben şimdi krishazel arkadaşımızı tavsiyesiyle evicap aldım eşime dünakşam içmeye başladı.proxeed plus almayı düşünüyorumhangi siteden alabılrım fiyatları nee yada başka onerebılecegınız bişey varmı bu arada morfoloji %0

canım bizde dün 2 ay kullanımlık aldık eczanedende ilaç o kadar pahalıki heba etmek istemiyorum ,suyun soğuk yada sıcak olması farkediyormu acaba,siz aç tok karnına nasıl kullanıyosunuz,fazla soruyorum ama ilacın üzerinde birşey yazmıyor eczacınında bilgisi yoktu,kaan hocada sadece suya katıp verin yazmış ben emin olmak istiyorum eşimin de midesi biraz hassas aynı zamanda o yüzden detaylı bilgi toplamaya çalışıyorum canım,

mrb arkadaşlar benıde aranıza alırmısınız:) benım eşimdede varıkosel vardı ve amelıyta oldu 3ay oldu degerlerde duzelme vcar sayı 13mılyonken 25mılyon olmus ve hareketlı sayısı %0ken %10olmus doktorumuz gelişme var dedi ilaç yazacak ama biz daha doktora gidemedik tabıkıde daha once ronya arkadaşımızında tavsiyeleri olmustu sagolsun krizhazel arkadasımda cok yardım ettı krizhazel olmasydı suan aşılam bile yaptrımıstım yanı ben şimdi krishazel arkadaşımızı tavsiyesiyle evicap aldım eşime dünakşam içmeye başladı.proxeed plus almayı düşünüyorumhangi siteden alabılrım fiyatları nee yada başka onerebılecegınız bişey varmı bu arada morfoloji %0
selam canım hoş geldin bende yeni sayılırım,prodex plusu bizde dün eczaneden aldık kutusu 110 tl ve bir kutu 15 gün gidiyor,evicabı bize de daha önce doktor vermişti mg düşüktü şimdi 400mg aldık bizde bende günde kaçtane vericem konusunda kararsızım,bunların dışında bayabi bitkisel destekli ilaçlar aldık bu gün kullanmaya başladı,benim eşimde varikosel çıkmadı ama değerler vede fsh düşük,senin gibi bende burdaki arkadaşların birbirlerine tavsiyede bulunduğu ilaçları doktora danışarak temin ettim.faydasını gören arkadaşlar var,umarım sende faydasını görürsün

bu arada arkadaşlar umut olsun düşüncesiyle yazıyorum sizlere
farklı bi topikde görüştüğüm arkadaşı geçen gün sizlerele farklı bi topikde yazıştıgını gördüm kısa süreli yazmış
eşi varikosel ameliyatı olmuş ve proxeed plus kullanmışlar ve şu anda hamile haberini aldım,umarım bizlerde en kısa zamanda o mutluluğu yaşarız

evet canim su bardagina karistirip icsin
eger tadi kotu gelirse meyve suyunada karistirabilir

canım emin olabilirsin güvenirliğine adam organik ürün satıyor
ben 2 kere aldım çokda memnun kaldım tadıda çok güzel
adam neyden ne kadar koyduğunu yazıyor.
satıcının profiline bakarsan adam %100 olumlu yorumlar almış
bahsi geçen satıcıdan deneme amaçlı aldım
ve dün kargo geldi 420 gramlık kavanoz şaka gibiydi inanamadım
kesinlikle gg deki satıcıyı tavsiye ederim.

kuzucum önce öğretmenler günün kutlu olsun senin ve pamuğun
umarım bebişini güzel güzel görürsün
yaaa içimden erkek geçti :26:
sağlıklı hayırlı ömürlü evlat olsunda anneciğini babacığının yüzünü güldürsün

bende öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum

canım bizde dün 2 ay kullanımlık aldık eczanedende ilaç o kadar pahalıki heba etmek istemiyorum ,suyun soğuk yada sıcak olması farkediyormu acaba,siz aç tok karnına nasıl kullanıyosunuz,fazla soruyorum ama ilacın üzerinde birşey yazmıyor eczacınında bilgisi yoktu,kaan hocada sadece suya katıp verin yazmış ben emin olmak istiyorum eşimin de midesi biraz hassas aynı zamanda o yüzden detaylı bilgi toplamaya çalışıyorum canım,

yağmur senin paylaşımına karşılık olarak yazmışdım ama yanlışlık yapmışım,sana yani canım:))))

Bebegim sen zaten aramizdasin:) canimsin sen benim:)
sabret az kaldi senin olayin bitti sayilir :)
proxeed i ronya ya sor canim o aliyor e bay den . baska birsey alma simdilik bunlari kullan bakalim. doktorada bir gidin bakalim o ne diyecek haberlerini bekliyorum

canim o vitamin oldugu icin mide ye falan zarar vermiyor rahat olun
kahvaltidan 1 saat sonra icsin esin bir bardak normal oda sicakligindaki suyla karistirip icsin
son kullanma tarihine dikkat edin canim

selam canım hoş geldin bende yeni sayılırım,prodex plusu bizde dün eczaneden aldık kutusu 110 tl ve bir kutu 15 gün gidiyor,evicabı bize de daha önce doktor vermişti mg düşüktü şimdi 400mg aldık bizde bende günde kaçtane vericem konusunda kararsızım,bunların dışında bayabi bitkisel destekli ilaçlar aldık bu gün kullanmaya başladı,benim eşimde varikosel çıkmadı ama değerler vede fsh düşük,senin gibi bende burdaki arkadaşların birbirlerine tavsiyede bulunduğu ilaçları doktora danışarak temin ettim.faydasını gören arkadaşlar var,umarım sende faydasını görürsün

canim evicap 400 ise gunde 1 tane vereceksin.
esin saglikli beslensin balik sebze meyve yesin
boxer giysin slip giydirme
sicak banyo yasak
mutlaka spor yapmali en azindan gunde 1 saatlik yuruyus yapin ikinizde

sende yapabilirsen sogan kuru yap kendine canim.

Back
X