• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım emin olabilirsin güvenirliğine adam organik ürün satıyor
ben 2 kere aldım çokda memnun kaldım tadıda çok güzel
adam neyden ne kadar koyduğunu yazıyor.
satıcının profiline bakarsan adam %100 olumlu yorumlar almış
bahsi geçen satıcıdan deneme amaçlı aldım
ve dün kargo geldi 420 gramlık kavanoz şaka gibiydi inanamadım
kesinlikle gg deki satıcıyı tavsiye ederim.

kuzucum önce öğretmenler günün kutlu olsun senin ve pamuğun
umarım bebişini güzel güzel görürsün
yaaa içimden erkek geçti :26:
sağlıklı hayırlı ömürlü evlat olsunda anneciğini babacığının yüzünü güldürsün

krishazel ve pamuk arkadaşımızın ögretmenler gününü kutluyorum

bende öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum

Cok tesekkur ederim arkadaslar
Bende diger arkadaslarin Ogretmenler gununu kutluyorum

Kızlar merhaba hepinize. Öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günün kutluyorum.
Eşim hormon tahlili yaptırdı. Bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
Endol ve Trendal ilaçlarından sonraki hormon tahlili şöyle:

FSH: 15.34
LH: 9.49
E2 :13
TOTAL TESTOSTERON: 3.70

Bu ilaçları kullanmadan önceki hormon değerleri ise şöyle:

> LH:7,8
> FSH:14,85
> E2:33,64
> TOTAL TESTOSTERON:5,17

Kızlar merhaba hepinize. Öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günün kutluyorum.
Eşim hormon tahlili yaptırdı. Bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
Endol ve Trendal ilaçlarından sonraki hormon tahlili şöyle:

FSH: 15.34
LH: 9.49
E2 :13
TOTAL TESTOSTERON: 3.70

Bu ilaçları kullanmadan önceki hormon değerleri ise şöyle:

> LH:7,8
> FSH:14,85
> E2:33,64
> TOTAL TESTOSTERON:5,17

Canim arkadasim nasilsin? Ogretmenler gunun kutlu olsun:)
Arkadasim sizin sorun malesef FSH yuksekligi . Yine yuksek cikmis . E2 dusmus.
Doktor ne dedi gosterdinizmi sonucu?

selam canım hoş geldin bende yeni sayılırım,prodex plusu bizde dün eczaneden aldık kutusu 110 tl ve bir kutu 15 gün gidiyor,evicabı bize de daha önce doktor vermişti mg düşüktü şimdi 400mg aldık bizde bende günde kaçtane vericem konusunda kararsızım,bunların dışında bayabi bitkisel destekli ilaçlar aldık bu gün kullanmaya başladı,benim eşimde varikosel çıkmadı ama değerler vede fsh düşük,senin gibi bende burdaki arkadaşların birbirlerine tavsiyede bulunduğu ilaçları doktora danışarak temin ettim.faydasını gören arkadaşlar var,umarım sende faydasını görürsün

hoşbulduk sagol canım bende dün aldım evicap 400mg günde 1tane onuda krishazel dedı :)sagolsun

bu arada arkadaşlar umut olsun düşüncesiyle yazıyorum sizlere
farklı bi topikde görüştüğüm arkadaşı geçen gün sizlerele farklı bi topikde yazıştıgını gördüm kısa süreli yazmış
eşi varikosel ameliyatı olmuş ve proxeed plus kullanmışlar ve şu anda hamile haberini aldım,umarım bizlerde en kısa zamanda o mutluluğu yaşarız

amin canım inş.bizde kalacaz hamılee :)

Bebegim sen zaten aramizdasin:) canimsin sen benim:)
sabret az kaldi senin olayin bitti sayilir :)
proxeed i ronya ya sor canim o aliyor e bay den . baska birsey alma simdilik bunlari kullan bakalim. doktorada bir gidin bakalim o ne diyecek haberlerini bekliyorum

Allah razı olsun canım senden cok sagol BU HAFTA SONUNA KADAR GİTCEZinş canım cok sagol akşam aldım hemen eczaneden evicapı eşim gülüyor bana ne bulursan alıyorsun diyee.bide akşam portakl suyu ve nar bide havuc hepsiniz karıstırıp içiridim bide fındık :)))çokmus olmus acaba
senın sayende adamın başını ütülemekten vazgeçtim aşılama aşılama bıkmısdı benden :)

canim evicap 400 ise gunde 1 tane vereceksin.
esin saglikli beslensin balik sebze meyve yesin
boxer giysin slip giydirme
sicak banyo yasak
mutlaka spor yapmali en azindan gunde 1 saatlik yuruyus yapin ikinizde

sende yapabilirsen sogan kuru yap kendine canim.

bende balık et sebze yemekleri yedırmeye calısıyorum inş.faydasını görecez

Canim arkadasim nasilsin? Ogretmenler gunun kutlu olsun:)
Arkadasim sizin sorun malesef FSH yuksekligi . Yine yuksek cikmis . E2 dusmus.
Doktor ne dedi gosterdinizmi sonucu?

Canım fffffsh da sınır 10 diye biliyorum sizinki yükselmiş,ama hayırlısı olsun ,doktorunuz kimdi ,hangi ilaçları kullanıyorsun?

Bu arada burda bulunana tüm öğretmanlerimin öğretmenlae gününü kutluyorum ,gül yanaklarından da öpüyorum:))))))))))))

canım bizde dün 2 ay kullanımlık aldık eczanedende ilaç o kadar pahalıki heba etmek istemiyorum ,suyun soğuk yada sıcak olması farkediyormu acaba,siz aç tok karnına nasıl kullanıyosunuz,fazla soruyorum ama ilacın üzerinde birşey yazmıyor eczacınında bilgisi yoktu,kaan hocada sadece suya katıp verin yazmış ben emin olmak istiyorum eşimin de midesi biraz hassas aynı zamanda o yüzden detaylı bilgi toplamaya çalışıyorum canım,

Canım oda sıcaklığındaki suyun içine boşalt içir,şifa niyetine oku üfle.:)))))))))

Canım keçi boynuzu kürü ,evicap,zinco c,proxeed plus,gingo biloba,arıbal polen,ffffıntık ,incir,gigseng,kuşburnu, ....buanlar hem sayıyı arrttırır hemde hareketliliği.

Portakal suyu,çakşır kökü,arginmax hepsinin fiyatları farklı ama öncelikle söyliyeyim eşinin hormon değerlerine bakılsın eğer düşükse amenna bunların hesi olur ama yükseğe nasıl olur bilmiyorum.

Back
X