• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anladım canım yaa bende tüylüyüm birazz eskıden hiç yoktu ama bu adetlerım düzensiz olunca git gide cogaldılar :))) annemde bitane tüy yok ben kıme cektıysem boylee bilmiyorum :))) ama bu hastalıgın etkısı içte.gerçi bu hastalıkdan kjurtulus yok dimi oyle bi tedavıu yok sadece azalıyor herhalde

Ben de çok tüylüyümdür, bu pko nun belirtisi adet düzensizliğimi kızlar, yani tanısı nasıl koyuluyo ultrasonla falan mı?

ecrincim benim adet düzenin gebelik düşünmeye başlayınca bozuldu
yani önceden her ay 32 günde bir adet olurdum

anladım canım ben kendımı bıldem bıleelı düzenzi valla dedıgım gibi ialçsız olamıyordum ama 2aydır kullanmıyorum sadece glukofen kullanıyorum düzeldi inş.buayda hamıleyımdır degılsemde adetım gelir işlacsız inş.

Ben de çok tüylüyümdür, bu pko nun belirtisi adet düzensizliğimi kızlar, yani tanısı nasıl koyuluyo ultrasonla falan mı?

canım adetin 3.günü yapılan hormon testleri ve ultrason bulgularıyla tanı konuyor
yani sen kendin bile ultrason görüntüsünden anlarsın
yumurtalıklar etrafında inci gibi dizili küçük kistler oluyor
umarım sende yoktur çok illet bişey

canım adetin 3.günü yapılan hormon testleri ve ultrason bulgularıyla tanı konuyor

sana katılıyorum cnaım inş.değildir pkoo

ya bu arada krisdhazel nered görünmüyor ne zmaandır

evet kris bugünlerde çok fazla durmuyor
krisim kusum gel artık bak özzledik seni

İnşallah canım inşallahhhhhhh
Adetin 2. günü başlayacakta..Adet olmayı bekliyorum işte. Bugün 30. gün...

hadi bakalım az kalmış
Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin

ay inş.ama bılmemkı bu akşam yaptım bişey cıokmadı ama kasıklarımda agrı var adet olcam galıba hayırlısı yaa ne diyeyim
canım hayırlısı olsun
adet olmakta bir nimet :1:
ben geçen ay 60 gün sonra adet oldum çıldırmıştım artık

kızlar bu ay kafam öyle rahatki aşılama olcak ya
artık adama yanaşmıyom bile
zaten kısmetten öteye geçilmiyo
aylardır yumurtlama günümü bulcam diye neler yaptım
artık keyfi bilir o değerli yumurtayla o tembel spermin :1:
rahata aldım ama tedaviye vitaminlere tam gaz devam

ben ne zaman yumurtladıgımı bıle bılmıyorum valla ama bu ay ovulasyon testı alcam eger adet ıolursam bugun biraz baktım nete coretest var onu alabılırım hemde fiyatı baya uygundu ama nasıl yapcam ilk idrarlamı son idararlamı analamdım vaal :1:

Kısmetten öte yol yok canım gerçekten..Hayırlısıyla olsun inşallah canımm..Bitsin artık yumurtladımmı yumurtlamadımııı derdi:)
Tuttumu tutmadımı derdii..Allahım bitsin bu sıkıntılarımız hepimizinde kucağına verde bitsin Allahımm..

Hmm.. yok değilimdir sanırım o 3. gün testinden yapılmıştı çünkü. Ama tam yumurtlama dönemi civarlarında 4-5 gün az lekelenmeler oluyo özellikle stresli,yorucu yada heyecenlı günler geçirdiysem birkaç aydır böyle doktora gitmem lazım erteliyorum bi süredir umarım önemli bişe diildir.
Bu arada ecrincim inş. gebesindir ne hoş olur bunu duymak:) rabbim herkese yaşatsın inş.

Hmm.. yok değilimdir sanırım o 3. gün testinden yapılmıştı çünkü. Ama tam yumurtlama dönemi civarlarında 4-5 gün az lekelenmeler oluyo özellikle stresli,yorucu yada heyecenlı günler geçirdiysem birkaç aydır böyle doktora gitmem lazım erteliyorum bi süredir umarım önemli bişe diildir.
Bu arada ecrincim inş. gebesindir ne hoş olur bunu duymak:) rabbim herkese yaşatsın inş.

ay inş.canım ama bilmmiyorum bende 2taraflı sorun vart hem bende pko ra eşimdede varıkosel var ama eşimlede cok ugrasıyorum ben ne bişeyle ryiyor fındık cevoız badem gibi nede hap içiyorrr amleıyta olduya düzelmeyi bekliyornmus bitkıosel takvıye yapıyorum ama pek hosdlanmıyor arada benı coldırtıyor :52:ama yapcak bişey yok bende alttanm alıyorum iştee.doktorunu aksatma canım giştt

Back
X