• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Haklısın krishazelcim de. Beklemek artık daha da zor oluyor:............
Ben tüp bebeği mayıs 2009 da yaptırmıştım. Doğal yolla hamileliğim de yine mayıs 2010 yılında oldu ve her ikisinde de aynı tarihlerde düşme oldu. Acaba diyorum yine mayıs ayında mı hamile kalıcam? Biraz ütopik oldu ama böyle düşündüm bi an...

Katılıyorum canım beklemek öyle zorkiii..Allah büyüktürrr..

Canlarım ben adet oldum bugün..Yani yarın merkeze gidiyorum ilk kontrol için. Sanırım iğnelerede ya yarın yada 3.gün başlayacaklarr..
Allahım hayırlı tedaviler olsunn inşallahh..Tez vakitte bebeklerimize kavuştur bizi Allahımmm...

gülümcüm benim içimde çok güzel hisler var
inşallah olacak :emir_bebek: :emir_bebek: :40:
tedavin inşallah sorunsuz çok güzel ilerler ve mutlu sona ulaşırız hep beraber :64: :64:

gülümcüm benim içimde çok güzel hisler var
inşallah olacak :emir_bebek: :emir_bebek: :40:
tedavin inşallah sorunsuz çok güzel ilerler ve mutlu sona ulaşırız hep beraber :64: :64:

Çok büyük güç veriyorsun canım bana..Çok heyecanlıyım..İnşallah canımm benimm..Krishazelin arkasından çorap söküğü gibi teker teker gelsekkkkk ne güzel olurrrr:66:

Canım walla danışman oldun. Çok soru soruyorum sana kusuruma bakma artık, tecrübelerinden yararlanmamız lazım değil mi peşinden gelebilmek için? Bahçeci kliniği erkek infertilesi üzerine mi uzmanlaşmış bi klinik? Bilgin var mı?

Canim Bahceci klinigi bu konuda 1 numara
ondan sonra memorial geliyor
Ben ilk denememi orada oldum tutmadi ama memnun kaldim yine orada yapacaktim ama biraz pahali
Umut tup bebek iyi.

Çok büyük güç veriyorsun canım bana..Çok heyecanlıyım..İnşallah canımm benimm..Krishazelin arkasından çorap söküğü gibi teker teker gelsekkkkk ne güzel olurrrr:66:

Hayirli olsun arkadasim insallah guzel sonuc alirsin :) Bizleri cok ama cok sevindirirsin. Dualarim kalbim seninle . Sevindiririrsin insallah hepimizi seni seviyoruz.

benim krisim canım arkadaşım seni ne kadan çok seviyom ben :16: :16:
yawww sen ağzından ne güzel sözler dökülüyo öyle :54: :54: :54:
canım bana kızcan ama biz bu ay aşılamaya karar verdik
tam 11 gün sonra adet olcam.biliyosun bende pko var mecburen bu yolu deniyoz :44:

benim krisim canım arkadaşım seni ne kadan çok seviyom ben :16: :16:
yawww sen ağzından ne güzel sözler dökülüyo öyle :54: :54: :54:
canım bana kızcan ama biz bu ay aşılamaya karar verdik
tam 11 gün sonra adet olcam.biliyosun bende pko var mecburen bu yolu deniyoz :44:

Yok birtanem kizarmiyim hayirlisi olsun bol bol dua ederim size.
Doktorun ne diyor peki onayliyormu?
Beklemenin ne zor oldugunu cok iyi bilirim o yuzden cok iyi anliyorum seni arkadasim.

Yok birtanem kizarmiyim hayirlisi olsun bol bol dua ederim size.
Doktorun ne diyor peki onayliyormu?
Beklemenin ne zor oldugunu cok iyi bilirim o yuzden cok iyi anliyorum seni arkadasim.

canım benim doktorum aşılama diyor
çünkü ben aylardır yumurtlamyım
ağustos ayında klomenle yumurtladım oda eşimin değerlerinin bozuk olmasında dolayı olmadı
bu ay doktor adet düzenleyici verdi.ve aşılama yapalım dedi
eşimin ayın 6.sındaki sonucunu bekliyoruz heyecanla
eğer değerler iyice yükselmişse daha başarılı olacak aşılama
en son eşimde lökosit çıktığından benim doktorum bu ayı boş geçelim eşiniz düzelsin dedi
bu ay çok heyecanlı olcak :18: :18:
inşallah güzel haberler vermek nasip olur hepimize

canım benim doktorum aşılama diyor
çünkü ben aylardır yumurtlamyım
ağustos ayında klomenle yumurtladım oda eşimin değerlerinin bozuk olmasında dolayı olmadı
bu ay doktor adet düzenleyici verdi.ve aşılama yapalım dedi
eşimin ayın 6.sındaki sonucunu bekliyoruz heyecanla
eğer değerler iyice yükselmişse daha başarılı olacak aşılama
en son eşimde lökosit çıktığından benim doktorum bu ayı boş geçelim eşiniz düzelsin dedi
bu ay çok heyecanlı olcak :18: :18:
inşallah güzel haberler vermek nasip olur hepimize

insallah birtanem insallah

Bizim gibi zorda olanların herbirinin yaşayacağı hamilelik zaten birer mucize değil mi? Eşimin sperm sayısı şuanda 2milyon civarı, ki hamile kalmayı buna rağmen her ay ümit ediyorum......

Evet çok haklısın, ben de her ay 1 gün bile gecikse heyecanlanıyorum bi yandan da sperm sayısını düşünüp kendime gülüyorum, ama insan olmak böyle bişey umut olmazsa olmaz ki...

canım beni sağol senden naberrr... aşılamanız hayırlı olur inşallahhhh canımmm... bizde de hala lökosit var bekliyoz bakalım...

canım bizdede en son lökosit vardı
eşim antibiyotik içti umarım düzelmiştir
çünkü benim kadın doğumcum lökosit varken aşılama olmaz dedi

Back
X