- Konu Sahibi boncukboncuk
- #2.201
slm arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir
ronya aşılam yaptırcakmıssın hayırlı olsun arkadaşım
Heyecanla senden gelecek hamişim haberini bekliyorum, haberin olsun canım....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir
ronya aşılam yaptırcakmıssın hayırlı olsun arkadaşım
Heyecanla senden gelecek hamişim haberini bekliyorum, haberin olsun canım....
Ne listesi yapalım canım? Ben de yarın ya da Cumrtesi günü adet olucam. Ahhhhh keşke olmasamda buraya kocaman harflerle HAMİLEYİMMMMMMM diye yazsam.Offfffffffffffff Offfffffffffffff....
Sen çok tatlısın.....Çok pozitifsin....İyi ki varsın....Yazacaksin bebegim yazacaksin .
Sen çok tatlısın.....Çok pozitifsin....İyi ki varsın....![]()
Ne listesi yapalım canım? Ben de yarın ya da Cumrtesi günü adet olucam. Ahhhhh keşke olmasamda buraya kocaman harflerle HAMİLEYİMMMMMMM diye yazsam.Offfffffffffffff Offfffffffffffff....
Sen çok tatlısın.....Çok pozitifsin....İyi ki varsın....![]()
kızlar pazartesi eşim test vercek heyecanlıyım :18:
Neden olmasın yapalım bi çizelge, güzel olur. Bu görevi kim almak ister arkadaşlar?????Pamuk bunun için uygun bence:)))ne bilim topikdeki arkadaşların isimlerini yazıp tedavi süreçlerini falanmı yazsak öyel aklıma geldı birden saçmamı oldu bilmiyorum.yazcan canım inş.yazcan canım
aynen canım sana katılıyorum benide sagolsın krishazel ikna etti yoksa her gün eşimle saç başa girerdik
inş.değer yükselmiştir canım dularım sneinle
Hdi bakalım iyi haberler yazarsın İnşallah...Eşim en son test vereceği günün bi önceki gecesi birbirimize girmiştik, tartışmıştık çok fena, sabah tahlil yaptıracak diye gölünü almıştım ama yine de sperm testi çok düşük çıkmıştı:26::26::26:kızlar pazartesi eşim test vercek heyecanlıyım :18:
krishazelciğim bu gncde kapıda ödeme yapabılıyozmu
Neden olmasın yapalım bi çizelge, güzel olur. Bu görevi kim almak ister arkadaşlar?????Pamuk bunun için uygun bence:)))![]()
tatlim onu bilmiyorum ama magazasindan da alabilirsin size yakin vardir magazasi
yada sitesinden kredi kartiyla
iyiki 1 2 gün giremedik((
Özletme tatlım sende kendini..Esmer afett..:)
ecrin hamile olabilirde olmayabilirde
krishazel hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
boncuk boncuk hamile kalacağı tarihi ne siz sorun ne de ben söyleyeyim
ronya aşılama gününü bekliyos
pamukcan çıkmaz ayın son perşembesi hamiş
alın size amatör bir liste hahaahha