Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ecrin hamile olabilirde olmayabilirde
krishazel hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
boncuk boncuk hamile kalacağı tarihi ne siz sorun ne de ben söyleyeyim
ronya aşılama gününü bekliyos
pamukcan çıkmaz ayın son perşembesi hamiş :1::1::1::1::1::1::1::1:

alın size amatör bir liste hahaahha

:)))))))
cok tatlisin

nehaber canim?

ecrin hamile olabilirde olmayabilirde
krishazel hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
boncuk boncuk hamile kalacağı tarihi ne siz sorun ne de ben söyleyeyim
ronya aşılama gününü bekliyos
pamukcan çıkmaz ayın son perşembesi hamiş :1::1::1::1::1::1::1::1:

alın size amatör bir liste hahaahha

bu listede ben yokummm:5::5::5::66:

Son düzenleme:
Bugün arkadaş toplantısında benim gibi düşük yapmış arkadaş doğum sonrası bebeğinin duruşunu şeklini anlatınca çok kötü oldum ,kendi yawrum gözümün önüne geldi gözyaşlarıma hakim olamadım ,oda pişman oldu soranlarda ,onları üzmemek için içime attım acımı sonra güldüm oynadım içim kan ağladığı halde.
bunca zaman çok iyi rol yapmayı öğrendim ,ne yazıkki:((((

Canımm..Allahım mucizene tez zamanda sıkıntısız ulaştırsın seni inşallahhhh..Başka acı göstermesin yagmurum..

biri gülücümü listeye eklememişmi ne :63:
benim hisselerim umarım beni yanıltmaz
ben güzel haber alıcaz öyle hissediyom

kızlar pazartesi eşim test vercek heyecanlıyım :18:

Ayy canımmm..Hadi hayırlı güzel haberlerle gel..
Bende test günleri yaklaşınca cok heyecan yapıyordum..Bizim sonuçlar hep fiyaskoydu tabi:66:
Çok güzel sonuçlar alacaksın..Herşey çok güzel olacak..Çünkü bu topikte pozitif bir enerji varrr:46::46::46:Haksızmıyım?

Ayy canımmm..Hadi hayırlı güzel haberlerle gel..
Bende test günleri yaklaşınca cok heyecan yapıyordum..Bizim sonuçlar hep fiyaskoydu tabi:66:
Çok güzel sonuçlar alacaksın..Herşey çok güzel olacak..Çünkü bu topikte pozitif bir enerji varrr:46::46::46:Haksızmıyım?

kesinlikleeeeeeeeeeeeee:))))

Canlarım bugün Bismillah dedikk..Mucizeme kavuşmak için koca bir delik açtım göbişimde:62: :))
Şaka bir yana insanın kendine iğne batırmak zorunda olması çok zor bişeymiş..İlk iğnemdi çok zorlandım ama alışcammmm..Daha çokkk delik açmam gerekk..
Krishazelin dediği gibi herşeye razıyızz...

Canlarım bugün Bismillah dedikk..Mucizeme kavuşmak için koca bir delik açtım göbişimde:62: :))
Şaka bir yana insanın kendine iğne batırmak zorunda olması çok zor bişeymiş..İlk iğnemdi çok zorlandım ama alışcammmm..Daha çokkk delik açmam gerekk..
Krishazelin dediği gibi herşeye razıyızz...
bu ne iğnesiydi canım ben anlamadım

Back
X