- Konu Sahibi boncukboncuk
- #2.421
Aynen kuşum bide büyükki sorma 200 metrekare,ısıt ısıtabilirsen,eşime diyorum ki satalım düz ayak bi ewe çıkalım ,çıkacağız diyo ama hareket yokCati dubleksi ise oyle oluyor malesef![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuşum bide büyükki sorma 200 metrekare,ısıt ısıtabilirsen,eşime diyorum ki satalım düz ayak bi ewe çıkalım ,çıkacağız diyo ama hareket yokCati dubleksi ise oyle oluyor malesef![]()
Aşkım notebook bana bayağı işler yaptı kızdım ,bi süre girmedim ,yazamadım daha doğrusu ,ama okudum .
görüşümdeydiniz hani medya takip ajans pres varya öyle :))))
İyiyim bitanem..Yarın çatlama önleyici iğneye de başlayacağım ve salı sabahı 8de merkezdeyim yine.
('de orada olabilmek için 5te kalkıyoruz düşüyoruz yola.
Zor oluyor ama napalımm..Yaşadığımız tek zorluk o olsun inşallahh..
Çatlatma önleyici iğneyi 4tane yazmışlar. Mesela perşembeye kadar kullanacağım.
Cumada çatlatmamı yapacaklarkii sen bilirsin..
İğnelerimi yapıyorum ve bol bol dua ediyorum canım..Heyecanlıyım..Sürecin bu bölümü keyifli..Sevdim..
Kalan bölümlerle ilgili bir fikrim yok henüz:)
Aynen kuşum bide büyükki sorma 200 metrekare,ısıt ısıtabilirsen,eşime diyorum ki satalım düz ayak bi ewe çıkalım ,çıkacağız diyo ama hareket yok((((
Hiç güleceğim yoktu kız ewet yakın takibimdesiniz ,bir yerlere kaçarsanız hemen bulurum sizi ,sakın bir yomuk yapmayım ha...Demek biri bizi gözetliyorduuuuu:)))
Insallah bu zorluklarin karsiligini alacaksin
Tek embryo koyacaklar degil mi? Saglam embryolarini mutlaka dondursunlar canim sakin onlari kaybetme. Kardes gerekecek sonra:))
Muhtemelen catlatma ignesi vururlar onlar bitince ama kisinin durumuna bagli hersey .
Bu bolum heyecanli keyifli bekleme donemi biraz daha zor . Insallah gececek ve guzel haberi vereceksin bizlere .
gülümcüm ben hep çok umutlu oldum
zaten karamsar olup kös kös oturmak benim kişiliğime çok ters
ayrıca öyle kaderine boyun edip 70 lik neneler gibi oturan tiplere sinir oluyorum
eğer elimizde bir sperm ve bir yumurta varsa hala umut vardır demek![]()
Valla canım onu konuşalım dedik ama doktorumuz siz onu kafanıza takmayın, rahat olun dedi.
Kaç tane koyacak bilmiyorum..Zaten ilk görüşmemizde hemen başlamalı ve elimizde kalan embriyoları dondurmamız gerektiğini söylemişti.
Bizde öyle yapacagız canım..İnşallah sağlıklı embriyolar oluşurda..
Senin deyiminle herşeye razıyız canımm..Yeterki o mis koku gelsin evlerimize..
[ı]ütümü yapmaya gidiyorum canım isterse belki gelirim beni beklemyin((((([/ı]
krishazellllllbebiş nasıl
cinsiyetini öğrendinmi ?
Canım ilk denemede 1 empriyo ,kincidede 1 empriyo ,üçüncü ve sonrası için 2 empriyo,nasip ederse rabbim yeni yıla anne olrak gireceksin ,İnşallahhhh
Sagol canim bebis cok iyi
ama bulantim var cok. yediklerimi cikardim az once(
Sagol canim bebis cok iyi
ama bulantim var cok. yediklerimi cikardim az once(
[ı]ütümü yapmaya gidiyorum canım isterse belki gelirim beni beklemyin((((([/ı]
aman maşaallahcisiyet :44: