Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyiyim bitanem..Yarın çatlama önleyici iğneye de başlayacağım ve salı sabahı 8de merkezdeyim yine.
('de orada olabilmek için 5te kalkıyoruz düşüyoruz yola.
Zor oluyor ama napalımm..Yaşadığımız tek zorluk o olsun inşallahh..
Çatlatma önleyici iğneyi 4tane yazmışlar. Mesela perşembeye kadar kullanacağım.
Cumada çatlatmamı yapacaklarkii sen bilirsin..
İğnelerimi yapıyorum ve bol bol dua ediyorum canım..Heyecanlıyım..Sürecin bu bölümü keyifli..Sevdim..
Kalan bölümlerle ilgili bir fikrim yok henüz:)

Insallah bu zorluklarin karsiligini alacaksin
Tek embryo koyacaklar degil mi? Saglam embryolarini mutlaka dondursunlar canim sakin onlari kaybetme. Kardes gerekecek sonra:))
Muhtemelen catlatma ignesi vururlar onlar bitince ama kisinin durumuna bagli hersey .
Bu bolum heyecanli keyifli bekleme donemi biraz daha zor . Insallah gececek ve guzel haberi vereceksin bizlere .

Şunu samimi olarak söylüyorum benim kıymetimi sadece sen biliyorsun eşime fuzili geliyor herşey,sonuçta olmadığı için arada kızıyo ,kalbimi kırıyor.
Sen olmasan senin esin evlat yuzu goremez. Senin elini yuzunu opsun o . Sen onun en buyuk sansisin.
Canım eridim pc nin başında ,çok tatlısın eşin sana sahip olduğu için çok şanslı:))))
yağmur canım malesef erkekler bu konuda bizler kadar kararlı ve iradeli olamıyor bence ,bende eşime baya emek sarfediyorum ilk zamanlar kem küm ediyodu ama şimdi istisnasız ne desem yapıyo ,krise katılıyorum bence biz olmasak onlar heralde beş on yıl bişey yapmadan beklerler Aslında paşa gönülleri bilir deyipte hiç takmamak ,hayatı yaşamak varda ne yapayım ben coçuğu çok sewiyorum ,küçüklüğümden beri hep yiğenlerimi baktım ,sewdim.

kızlar dua edin akşama buraya müjdeli haberlerle geleyim
Desende demesende dualarımdasın:)))

Insallah bu zorluklarin karsiligini alacaksin
Tek embryo koyacaklar degil mi? Saglam embryolarini mutlaka dondursunlar canim sakin onlari kaybetme. Kardes gerekecek sonra:))
Muhtemelen catlatma ignesi vururlar onlar bitince ama kisinin durumuna bagli hersey .
Bu bolum heyecanli keyifli bekleme donemi biraz daha zor . Insallah gececek ve guzel haberi vereceksin bizlere .

Valla canım onu konuşalım dedik ama doktorumuz siz onu kafanıza takmayın, rahat olun dedi.
Kaç tane koyacak bilmiyorum..Zaten ilk görüşmemizde hemen başlamalı ve elimizde kalan embriyoları dondurmamız gerektiğini söylemişti.
Bizde öyle yapacagız canım..İnşallah sağlıklı embriyolar oluşurda..
Senin deyiminle herşeye razıyız canımm..Yeterki o mis koku gelsin evlerimize..

gülümcüm ben hep çok umutlu oldum
zaten karamsar olup kös kös oturmak benim kişiliğime çok ters
ayrıca öyle kaderine boyun edip 70 lik neneler gibi oturan tiplere sinir oluyorum :47:
eğer elimizde bir sperm ve bir yumurta varsa hala umut vardır demek :9:

helal sana (tabi sepette var bitane) canım inşallah güzel haberlerle dönersin yarın

Gülümgülüm hayatım Allah kolaylık versin pruğon kullanıyordun dimi,ben ilk tedavimde gonel_f kullandım diğerinde ismini hayrlamıyorum ama damıtılmış gebe çişiymiş :))doğru söylüyorum en ucuzuda oymuş ,aslında tüm iğneler aynı görevi yapıyo fakat doktorlar nedense ilaş şirketleriyle anlaşmalı oldukları için en pahalılarını yazıyorlar,prugan ve gonel_f en pahalısı.Bide çatmayı önleyici iğne vae cetrotayt diye bir iğne 2sene önce 75 tl idi ,ikinci tedavimdeki ucuzdu ama ikiz gebelik tutmuştu:))

Valla canım onu konuşalım dedik ama doktorumuz siz onu kafanıza takmayın, rahat olun dedi.
Kaç tane koyacak bilmiyorum..Zaten ilk görüşmemizde hemen başlamalı ve elimizde kalan embriyoları dondurmamız gerektiğini söylemişti.
Bizde öyle yapacagız canım..İnşallah sağlıklı embriyolar oluşurda..
Senin deyiminle herşeye razıyız canımm..Yeterki o mis koku gelsin evlerimize..

Canım ilk denemede 1 empriyo ,kincidede 1 empriyo ,üçüncü ve sonrası için 2 empriyo,nasip ederse rabbim yeni yıla anne olrak gireceksin ,İnşallahhhh

krishazellllll :71: bebiş nasıl :49: cinsiyetini öğrendinmi ?

Son düzenleme:
Canım ilk denemede 1 empriyo ,kincidede 1 empriyo ,üçüncü ve sonrası için 2 empriyo,nasip ederse rabbim yeni yıla anne olrak gireceksin ,İnşallahhhh

Evet canım ilaçlar gerçekten çok pahalı.Puregon özellikle çok çok pahalı.
İnşallah bitanem işte o zaman benim için gerçekten yeni bir yıl olacakk..
Damıtışmış gebe çişimi:))))Ciddenmi ya:))
Artık kaç tane koyarlarsa razıyız canım, yeterki sıkı sıkı tutunsun..

Back
X