Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
icini yerim ben senin:))
Bakalim tutacakmi 2 hafta sonra gidecegiz bakmaya:))

ayy ne bilem öyle hissettim
ben hamileyken bir arkadaşım kızzz sende oğlan anası tipi var demişti çok gülmüştüm :1: :1: :1:
bende sendemi öyle bişey gördüm acaba :111:
sağlıklı hayırlı ömürlü bir evladın olsun yeter

kızlar ben kaçar iyi geceler öptüm hepinizi
akşam 5 te gitcez test vercek eşim 6 da doktor görcek 7 de anca evde oluruz
iyi yada kötü haber veririm sizlere :18: :18: :18:
yarın güzel haberlerle gelmek umuduyla

ronyacım çok heyecanlısın değilmi canım benim inşallah yarın güzel sonuçlarla mutlu mutlu yazarsın buraya

Sagol canim bebis cok iyi
ama bulantim var cok. yediklerimi cikardim az once:((

bulantılar 2.5 aylıktan sonra bitiyomuş diye biliyorum canım ay bazen benim de bulanıo hatta hamile olursam neyapıcam diye söyleniyorum çok zor mide bulantıları ama buda gülün dikeni gibi bişey işte hamilelikte :))) bide bende astım var hergün düzenli hava alıyorum hamile olursam ilaç yasak düşünemiyorum :))))) limonun annesi özledim seni

bulantılar 2.5 aylıktan sonra bitiyomuş diye biliyorum canım ay bazen benim de bulanıo hatta hamile olursam neyapıcam diye söyleniyorum çok zor mide bulantıları ama buda gülün dikeni gibi bişey işte hamilelikte :))) bide bende astım var hergün düzenli hava alıyorum hamile olursam ilaç yasak düşünemiyorum :))))) limonun annesi özledim seni

canim benim bende ozledim seni

Eder eder sen israrci ol:) Suan gelemeyecegini soyle .

Bu değerler doğal yolla çocuk olması için yeterli, endişe etmeyin.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

krishazel böyle mesaj cekmiş bıraktım artık bişe yazmıycam ben

eşimdede varikosel cıktı bizim dr seni söyledim dr normal cıkmış dedi FSH bende dedimki arkadaşımın eşininde 3.3 tü ama dr düşük demiş ve tedavi uygulamış ben öyle deyince bana dediki şimdi eşinde varikoselden şüpelendim doplır filimini cektirsin eyer ameliyatlık bişe yoksa ilac veririm dedi yoksa varikosel varsa ilac işe yaramaz dedi dr

ben bişe demesem normal deyip göndercek sanki ben dr o hasta

krishazelcim nasılsın canım bebiş nasıl tatile gitmişsin iyi yapmışsınız ayyyyyyyyyy benimde cok ihtiyacım var ya teşke bizde gitsek biyerlere :16:

canim yoktuk biz haftasonu ufak bir kacamak yaptik henuz donduk Istanbula:)
oo ne güzel arada kaçamak yapmak çok iyi :)

ben wondo marka kullanmistim cok ucuz biseydi
gittigidiyorda falan var sanirim
30 tane falan al cok lazim oluyor

Ecrin ronya ya katiliyorum preseed al onun yaninda bedava veriyorlar testi , Hem preseed de gerekiyor size
Ronya cim canim arkadasim haftasonu yoktuk sehir disi ufak bir tatil yaptik:) Henuz donduk eve:))
Bende cok ozledim hepinizi aklim vallahi buradaydi

tama kızlar teşekkürler sagolun :)))

oo kızlar ben yokken baya kaybnatmıssınız maşallah :)) ronya canım inş.güzel haberlele gelirsin hepinize iyi haftalar:16:

Selam kızlar. krishzelcim ohhhh, ne güzel kaçamak yapmak.... Bugün topiğimizde ronyanın heyecanı var, sabırsızlıkla sonuçları yazmasını bekliycez. Hadi bakalım.
gulumcüm senin tedavinde maşallah çok güzel gidiyor...Darısı başımıza diyelim...

Selam kızlar. krishzelcim ohhhh, ne güzel kaçamak yapmak.... Bugün topiğimizde ronyanın heyecanı var, sabırsızlıkla sonuçları yazmasını bekliycez. Hadi bakalım.
gulumcüm senin tedavinde maşallah çok güzel gidiyor...Darısı başımıza diyelim...

Evet canım ronyacığımın güzel haberlerini bekliyoruz akşamaa..
İnşallah yüzümüzü güldürecek..
Sağol canım benim..Şimdilik keyifli gidiyor inşallah bundan sonrada öyle gider..
Topiğimiz ne kadar hareketlendi değilmi:65:

ya kızlar bişey sorcam sizee ebaydan hiç alışveriş yapmadım ben bugun baktımda biraz çok karısık geldi bana napcam ben yaa biraz daha bakayım bari

kızlar bugun adetımın 3günü ve bu akaşm incir kürüne başladım arkadaşlar hadı hayrılsıı :) bide ovulasyon testi aldım adetim biter bitmez yapmaya başlayacam inş.bu ay tavuk gibi yumurtlarım :32::32:

Back
X