Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşım sonuçlarınız diğer arkadaşlarında söylediği gibi çok güzel ,inşallah bebiş yolda:)))))[/QUOTE]

İnşallah dediğiniz gibi olur.. Normal morfoloji yok, sorun da orada zaten:50:

Arkadaşım sonuçlarınız diğer arkadaşlarında söylediği gibi çok güzel ,inşallah bebiş yolda:)))))

İnşallah dediğiniz gibi olur.. Normal morfoloji yok, sorun da orada zaten:50:[/QUOTE]
canım havuç kürünü, 3 ay boyunca akşam yemeğinden en az 2 saat sonra, eşine 1 bardak taze sıkılımış havuç suyu veriyosun, kimisi bunun içine bi kaç damla hakiki zeytinyağıda damlatıyo, bu yani...Havuçların mutlaka sert olmasına da dikkat et, her akşam taze taze sıkıp vericeksin...

canım inş hayırlı haberle gelirsin..sonucunu 4 gözle bekliyor olacağım..ben kısaca hikayemi anlatayım..biz 23 temmuzda eşimin ilk sperm testiyle başladık..bomboş bir kağıttı..yılıkdık, azospermi dediler..hiç sperm yok..sonra 1 hafta sonra tekrar test yaptık ve 100 bin sayısını gördük..şükür dedik, sonra 1 ay geçti bu arada hemen kaan hocayı bulduk, maille bize klomen ve pharmaton verdi..1 ay sonra 26.6 milyon oldu..sevindik, coştuk ancak 300bin canlı var yazıyordu..sonra bir test daha ve sayı 52.2 milyon ancak tüm hareketler sıfır..bir test daha oda aynısı..sayı güzel ama hareket yok hiç..bayramdan sonraki hafta kaan hocaya gittik, ordada bir test yapıldı ve sayı 8 milyon, hareketler yine sıfır..kaan hoca direkt tüp bebek dedi..şubatta yapacaktık ancak ben yazı istedim nedense..ve oda bize o zamana kadar proxeed ve klomen kullanın dedi..başka bir şey vermedi..kür olarak keçiboynuzu yapıyorum..başka bir şey yok..sizin hareket nasıl? kaçtı? inş hayırlı sonuçlarla gelirsin..bizimki şimdilik zor gibi..hepsi sıfır çünkü hareketlerin..Rabbime şükürler olsun ki bu noktaya geldik..çok mutluyum yani..yaza kadar bekleyeceğiz bakalım..siz bitkisel olarak ne kullanıyorsunuz canım? kusura bakma baya uzun oldu..heyecandan yazdımda yazdım :)))
Allah sabır versin canım çok iyi anlıyorum seni,zaten bizi bizden başka kimse anlamıyor,bence madem yaza düşünüyosun tüp bebeği o zaman mutlaka proxxed kullanın diğerlerinide tabi hiç bir şey kaybetmez inşallah faydasını görürsünüz tabi proxeed biraz maliyetli ama bence değer,keçiboynuzu suyunu bende içiriyorum akşamları eşime
ben eşime uyguladıklarımı yazıyım sana araştır kaan hocaya danış aklına yatarsa sende uygularsın(bunların en büyük faydasını krishazel arkadaşımız gördü bizim deüğerler onlarınkine çok yakın tek fark varikosel yok bizde )ben kaan hocaya maille gönderdim aldıklarımın listesini hepsi güzel dedi
sabah akşam proxeed plus
e vitamini
ginko globa
krea ginseng
balık yağı hapı
hücre yenileyici Qenzim(son ikisini, bende kullanıyorum)
klomen
bunlar canım yani daha 15 gün oluyor başlayalı inşallah faydası olur bu gün testleri verdi eşim sonuçlar öğleden sonra çıkıcak ama eşim akşam göreve gideceği için uyuyor yarın alıcak mutlaka yazarım sonucu
bende 1,5 yıol önce başladım,altı yedi ay bekledim bişey yok doktora gittik bende bi sorun çıkmadı eşimin değerleri o zman toplam sayı 20 milyondu o testlerde mildeki değer bile yokte yani,hareketlilerde %12 civarıydı tek normale yakın olan morfolojiydi,eşimi tanıdığı bir hoca çapada teoman kadıoğluna yönlendirdi eşimin sadece fsh ve sperm değerlerine bakmış sperm değerleri aynı fsh 3,9 yani normal değil düşük ama nedense her ay test yaptırıp gittik yanına adamın bize hiç bir ilaç tedavisi uygulamadı kendileri profösör oluyor bu arada sağ olsun galiba özeline gitmemizi beklemiş(tabi biz o zaman fsh nedir ne işe yarar bilmiyorduk hiçde araştırmadım şimdi taşlar oturdu yerine ve o kadar sinirlendimki nerdeyse sağlık bakanlığına şikayet edicem adamı o kadar yani)
bizim dğerlerde bir sene boyunca hiç bir değişiklik olmadı hiç gebelikde olmadı,geçen ay yine sperm testi yaptırdık ytop sayı 45 mil civarı morfoloji %6,mil deki sayı 7 mil,hareketlilerin top %47 ,şimdi eşim burda bir üroloji doktoruna gidiyor sağolsun bizden hormon testleri istedi yaptırdık birazda ben araştırdım ve bu fsh olayını anladım ,kaan hocayada gönderdim sonuçları o da klomen dedi ,kullanıyoruz bakalım hayırlısı artık
bende baya uzun uzun yazdım ama napıyım patladım resmen,canım benim moralini hiç bozma herşeyin bi çözümü vardır tıp çok ilerledi sonuçta tek bir sperm bşile sizin sorununuzu çözmeye yeter yeterki emin ellede olun ki zaten kaan hocaya gidiyomuşsunuz o da güzel yani gelicek inşallah meleklerimiz,sadece sabır canım vede ALLAH kolaylıklar versin

Allah sabır versin canım çok iyi anlıyorum seni,zaten bizi bizden başka kimse anlamıyor,bence madem yaza düşünüyosun tüp bebeği o zaman mutlaka proxxed kullanın diğerlerinide tabi hiç bir şey kaybetmez inşallah faydasını görürsünüz tabi proxeed biraz maliyetli ama bence değer,keçiboynuzu suyunu bende içiriyorum akşamları eşime
ben eşime uyguladıklarımı yazıyım sana araştır kaan hocaya danış aklına yatarsa sende uygularsın(bunların en büyük faydasını krishazel arkadaşımız gördü bizim deüğerler onlarınkine çok yakın tek fark varikosel yok bizde )ben kaan hocaya maille gönderdim aldıklarımın listesini hepsi güzel dedi
sabah akşam proxeed plus
e vitamini
ginko globa
krea ginseng
balık yağı hapı
klomen
bunlar canım yani daha 15 gün oluyor başlayalı inşallah faydası olur bu gün testleri verdi eşim sonuçlar öğleden sonra çıkıcak ama eşim akşam göreve gideceği için uyuyor yarın alıcak mutlaka yazarım sonucu
bende 1,5 yıol önce başladım,altı yedi ay bekledim bişey yok doktora gittik bende bi sorun çıkmadı eşimin değerleri o zman toplam sayı 20 milyondu o testlerde mildeki değer bile yokte yani,hareketlilerde %12 civarıydı tek normale yakın olan morfolojiydi,eşimi tanıdığı bir hoca çapada teoman kadıoğluna yönlendirdi eşimin sadece fsh ve sperm değerlerine bakmış sperm değerleri aynı fsh 3,9 yani normal değil düşük ama nedense her ay test yaptırıp gittik yanına adamın bize hiç bir ilaç tedavisi uygulamadı kendileri profösör oluyor bu arada sağ olsun galiba özeline gitmemizi beklemiş(tabi biz o zaman fsh nedir ne işe yarar bilmiyorduk hiçde araştırmadım şimdi taşlar oturdu yerine ve o kadar sinirlendimki nerdeyse sağlık bakanlığına şikayet edicem adamı o kadar yani)
bizim dğerlerde bir sene boyunca hiç bir değişiklik olmadı hiç gebelikde olmadı,geçen ay yine sperm testi yaptırdık ytop sayı 45 mil civarı morfoloji %6,mil deki sayı 7 mil,hareketlilerin top %47 ,şimdi eşim burda bir üroloji doktoruna gidiyor sağolsun bizden hormon testleri istedi yaptırdık birazda ben araştırdım ve bu fsh olayını anladım ,kaan hocayada gönderdim sonuçları o da klomen dedi ,kullanıyoruz bakalım hayırlısı artık
bende baya uzun uzun yazdım ama napıyım patladım resmen,canım benim moralini hiç bozma herşeyin bi çözümü vardır tıp çok ilerledi sonuçta tek bir sperm bşile sizin sorununuzu çözmeye yeter yeterki emin ellede olun ki zaten kaan hocaya gidiyomuşsunuz o da güzel yani gelicek inşallah meleklerimiz,sadece sabır canım vede ALLAH kolaylıklar versin

canım cevap için çok teşekkürler..zaten bizde proxeedi yaza kadar kullanalım diyoruz, evet pahalı ama napalım..yaza kadar 1300 falan yapıyor, sorun değil artık..diğerlerini de eşime söyleyim bakalım inş kabul eder..bu arada bu fsh olayı ne? bende bilmiyorum açıkcası bizimde 3.8 li bir değer di..

canım birde bu yazdıklarını nereden alacağız?ezaneden mi? kusura bakma az önce telefon geldi yazamadım tam..sizede çok geçmiş olsun..evet bizi bizden başka kimse anlamıyor malesef..doktorlar bile ilgilenmiyor malesef..inş bu zorlu günleri de atlatırız..sabır birazcık ne diyelim..

sabah akşam proxeed plus
e vitamini
ginko globa
krea ginseng
balık yağı hapı
klomen
Canım çok güzel özetlemişsin. Çokda haklısın, aynı şeyi Ateş Kadıoğluda bize yaptı, tüp bebek yaptırın dedi, ne bi ilaç ne bi yol. Bunların tek derdi para. Kaan Hoca ise en küçük ayrıntılardan bile tedavi için bi seçenek oluşturuyo, belki Kaan Hocanın tavsiye ettiği ilaçlrl da bi gelişme kaydetmiycez biz ama en azından denedik olmadı diyebileceğiz.

Hoşgeldin ecrincim. İyilik canım, senden naber???

sagol canım hoşbılduk iyim sagoö sen ansılsın bu ay ovulasyon tetsi aldım bakalım yumurtlayacammı .bide dün akşam incir kürüne başladım bide bişey sorcaktım ben yaa bu roıyalk jelly baktım gitti gidiyordan üstünde swanson royal jelly 1000mg yazıyor beyazlı yeşilli dışı 35tl bumuydu acaba ronyanın kullandıgı

Ronyacımmm..Sonucunu okuyunca yüzüme koca bir tebessüm yayıldıı:))
İnşallahhh lokösitlerde tamamen biterse aşılamada kesin tutarr..Hayırlısıyla tabiki..
Hadi bizi yeniden teyzeee yapp:))

Canım çok güzel özetlemişsin. Çokda haklısın, aynı şeyi Ateş Kadıoğluda bize yaptı, tüp bebek yaptırın dedi, ne bi ilaç ne bi yol. Bunların tek derdi para. Kaan Hoca ise en küçük ayrıntılardan bile tedavi için bi seçenek oluşturuyo, belki Kaan Hocanın tavsiye ettiği ilaçlrl da bi gelişme kaydetmiycez biz ama en azından denedik olmadı diyebileceğiz.

malecef boncuk haklıyız,senide biliyorum tüp bebek deyip gönderdiler ama sen geçen yıl azmettin inandın eşine bektın hamile kalmayı başardın ha yaşadımı malesef sonuçda doktorun olmaz dediğini başardın,hipokrat yemini vs hikaye bazı doktorlar için .ben o dönem eşime çok dedim özel muaynehanesine git diye dinlemedi beni çünkü bizi teomona gönderen hoca teomanın yakın arkadaşıydı ve sağolsun bizede başka konularda çok yardımı dokundu eşim o yüzden ilgileneceğinden emin olduğu için hep çapaya gitti,düşünsene birbuçuk yıldır çocuk olmuyor ve teoman bizden sadece fsh ve sperm testi istiyor ve sperm testini her ay yeniliyoruz biz ama hormonlarda sorun var ilaç tedavisine başlayalım ve takibe alalım demiyor sağolsun tam bir yılımıza malodu eğerki şuanda kullandığımız ilaçlardan fayda görürde normale dönersek belki önemsemiycek ama bende teomana kadıoğluna güzel bi dönüş yapmayı düşünüyorum

Ronyacımmm..Sonucunu okuyunca yüzüme koca bir tebessüm yayıldıı:))
İnşallahhh lokösitlerde tamamen biterse aşılamada kesin tutarr..Hayırlısıyla tabiki..
Hadi bizi yeniden teyzeee yapp:))

canımsın sağol
benim içimde bir buruk ki bu sefer
kızgınım eşime ondan sanırım bu adam beni dinlemiyor ilaçları içmiyor
tam 6 kutu antibiyotik içmiş olcak ve umarım bu sefer biter
eşimin antibiyotiğinin bitmesiyle ve tekrar kültür vermesi benim yumurtlama zamanıma denk gelcek
ve sanırım bu ay aşılama yatıcak.
gerçi çok plan yapmamak gerek önceden diyodum bir an önce adet olayım aşılama olsun
şimdide biraz geciksin diyom aşılama olabilsin :87:

sagol canım hoşbılduk iyim sagoö sen ansılsın bu ay ovulasyon tetsi aldım bakalım yumurtlayacammı .bide dün akşam incir kürüne başladım bide bişey sorcaktım ben yaa bu roıyalk jelly baktım gitti gidiyordan üstünde swanson royal jelly 1000mg yazıyor beyazlı yeşilli dışı 35tl bumuydu acaba ronyanın kullandıgı

canım değil dur ben sana linki bulayım

canım birde bu yazdıklarını nereden alacağız?ezaneden mi? kusura bakma az önce telefon geldi yazamadım tam..sizede çok geçmiş olsun..evet bizi bizden başka kimse anlamıyor malesef..doktorlar bile ilgilenmiyor malesef..inş bu zorlu günleri de atlatırız..sabır birazcık ne diyelim..

canım ginko,gnsengve balık yağı hapı bitkisel ürünler ilaç değiller biz gnc satan eczaneden aldık hepsini,e vitaminini zaten sperm sorunu olan herkese veriyorlar eşim daha öncede düzenli olmasada kullanmıştı
maliyetini aşıyosa almayabilirsin çünkü araştırdığım kadarıyla proxeed in içinde sperm için gerekli olan vitanminlerden bolca var ben extra olsun diye aldım çünkü eşimde kronik yorgunluk vs de var

Back
X