Slm kızlar,3-4 gündür yazışmalarınızı okuyorum.Artık sizleri yakından tanıyor gibiyim.Hepinizin öyküsünü az çok biliyorum.Öncelikle krishazel senin adına çok sevindim,tebrik ederim.Rabbim tamamına erdirsin inşallah,hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü olsun kuzucuğun...Boncukboncuk sana da çok geçmiş olsun canım,Rabbim bidaha böyle acı yaşatmasın,inşallah an kısa zamanda tekrar hamile kalırsın...Yağmurum senin hikayende beni çok üzdü,Rabbim sabır versin ve en kısa zamanda kucağını doldursun bebişlerle...Esra ve gulumgulum sizlere de tedavinizde bol şanslar diliyorum,inşallah herşey istediğiniz gibi olur ve mutlu sona ulaşırsınız...Pamuk,Ronya,Kadser ve Meri,Rabbim sizin de gönlünüzün muradını versin inşallah en kısa zamanda...Burada çok güzel bir arkadaşlık kurmuşsunuz,sizin yazdıklarınız bana da biraz umut oldu.Benim burada bulunma sebebim de eşimin spermleri.5 yıllık evliyiz ve 4 yıldır uğraşıyoruz bebek sahibi olabilmek için...4 başarısız tüp bebek dememem var,son negatifimi kasım da aldım ve 5.denemem için ocak adetimi bekliyorum.Ama fazla umudum yok.Sizlerden ricam kızlar eşimin sonuçlarını yorumlamanız ve eğer sizin yazdıklarınızı yaparsam benim de bir umudum olabilir mi,onu benimle paylaşmanız,şimdiden çok teşekkür ederim...