• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krishazelim biliyosun kaan hocaya ilk gittiğimizde sperm testi istemişti eşimde verememişti hani hatırlarsın oda önemli değil zaten hormonlardan dolayı zaten spermler sıfırdır şuanda demişti kaan hoca şimdi salı günü gidersek sperm testi istermi acaba ya :18:

olamaz hayatim illaki cikmistir:))
guzel cevap yazmis neden uzuluyorsun daha ne istiyorsun gidebilirseniz giderseniz gidemezseniz burada yaptirirsin canim :)

Kullansın bakalım bir ay daha dimi ,arı balı kullandıramıyorum bizde hareketlilik azdı,onu kullandırmama şart,demekki 2 ay içinde sperm de değişebiliyormuş:))))))
Çok kafama takmayayımdeğilmi iyice paronoyak oldum çıktım herşeyin altında birşey arar oldum ,napayım o kadar çok incindimki insanlardan ,kişiliğime yansıdı:((((((((

Boncuğum sende güzel haberler almışsın kaan hocadan maşallah,sizin değerlerde bizimkiler gibi bayağı oynak ,bir yüksekiyo bir düşüyor:))))))))))

krishazelim biliyosun kaan hocaya ilk gittiğimizde sperm testi istemişti eşimde verememişti hani hatırlarsın oda önemli değil zaten hormonlardan dolayı zaten spermler sıfırdır şuanda demişti kaan hoca şimdi salı günü gidersek sperm testi istermi acaba ya :18:

yardımcı olsaydın kız ..:)))))))))))

canim adam superotesi iyi bir adam aklina takilan herseyi yaz sor cevapliyor
ben boyle insan ne gordum ne duydum cok sansliyiz cikti karsimiza
ikileme dustugun her an danis ona canim
Süper bi doktor gerçekten. Diğer saygıdeğer profosörlerimiz(!), tedavi uygulama tenezülünde bile bulunmazken, Kaan Hoca, uzaktan tahlilleri değerlendirip şunları bunları yapın diyo. Bence hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza aldığımızda, Kaan Hocanın yanına gidelim...:32::32:

yardımcı olsaydın kız ..:)))))))))))Sizin hormon değerleriniz netdi hayatım ,fsh özellikle?

Süper bi doktor gerçekten. Diğer saygıdeğer profosörlerimiz(!), tedavi uygulama tenezülünde bile bulunmazken, Kaan Hoca, uzaktan tahlilleri değerlendirip şunları bunları yapın diyo. Bence hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza aldığımızda, Kaan Hocanın yanına gidelim...:32::32:

ewet canım bize gittiğimiz ürolok tekrar ameliyat düzelme şansıda%20 demişti ,Kaan hocada gerek yok zaten olmuş eşin ,iaçla halletmeye çalışcaz demişti,elleri öpülecek bir adam :))))))))

Boncuğum sende güzel haberler almışsın kaan hocadan maşallah,sizin değerlerde bizimkiler gibi bayağı oynak ,bir yüksekiyo bir düşüyor:))))))))))
Yükselme yönünde oynak olsalar, canıma minnet, ama tam yükseltmişken bide düştüğünü görünce, hop nereye gidiyorsunuz demeden, peşlerinde koşarken buluyorum kendimi. Bu sefer sıkı sıkı tuttum bi yere gitmesinler diye bakalım.

pamuk gibi adam ya hangi doktor bu kadar ilgilenir bazıları karşında bile güleryüz göstermiyo biz ise hocanın zamanından çalarak bize cvp yazıyo Allah razı olsun ondan çok dua ediyorum ona melek gibi ya

arkadaslar depremi duydunuzmu cok korktum ben :( korkudan gittim test yaptim cift cizgi cikti hemen:)) yine umitlendim artik yarin gidip kan testi yaptiracagim.

canim cizgi baya koyuydu bu sefer

peki ara ara gecikmelerin oluyormuydu benim aksine birkac gun erken olur hep. Hic boyle gecikmemisti.

canim hamilelik belirtilerin neydi peki? ıdrar testi kac gunde cikti? Benim 3 gun gecti gunum idrarda cok silik cikti ama gunum hic gecmezdi benim 26 gunde olurum hep.

hayirli olsun canim . Bende regl olursam basliyorum beraber basliyacagiz desene.

hayirli olsun canim benim allah kucagina almayida nasip etsin . Benimde 3 gun gecikti ama bilemiyorum bakalim ne olacak.

canim benim bende seni cok seviyorum esinle anlastigina cok sevindim.
Esin mutlaka alsin proxeed plus. Sende kendini hazir hissettiginde tedavine basla sonucta senin herturlu hazir olman gerekiyor sana cok is dusuyor .
Bu kotu gunler bitecek gececek insallah hersey cok guzel olacak.
Benimde nedense bugun umidim kalmadi neden bilmiyorum ama oyle hissediyorum. Hala regl olmadim 30. Gunum bugun .

ahh keske bende 3 kilo verebilsem:)))
bugun alisveris merkezinde x ray cihazindan gecmedim hamileyim dedim kenardan gectim:)) okadar hosuma gittiki anlatamam esimde nasil guluyor ne olacak bizim halimiz boyle diyor:)))
ınsallah gule aglaya atlatacagiz bu gunleri:)

sen kac kilosun kilo fazlan varmi peki?

arkadaslar bu sabahta test yaptim yine silik cikti hatta dunkinden daha silik gibi geldi. Karnimda hafiften agrimaya basladi galiba regl olucam. Esimde diyorki psikolojik olarak yasadigimiz belirtiler arasinda acaba testi silik te olsa gormekte mi psikolojikti :)) basladik gulmeye :) gerci daha regl olmadim 26 gunde regl olan ben 30. Gunde hala olmadim ama ne bileyim umidimiz kirildi:(

biliyorum arkadasim 1 kez yasadim cunki o duyguyu
ben hicbir ilac kullanmiyorum esim kullaniyor cunki suan tedavi olmuyorum . Reglimi bekliyordum tedavi olmak icin doktorumda beni bekliyordu bugun reglimin 2. Gunu olmasi gerekiyordu ignelere baslayacaktik.
Bugun regl olursam yandim yarin 2. Gun pazara geliyor:(

yagmurum neredesin kardesim sana cok ihtiyacim var

o belirtileri bende yasadim her ay hamileyim sandim kendimi:) suan da yasiyorum , gecen aylardan tek farki gunum gecti ve testte ikinci cizgiyi silik gordum hepsi bu bakalim hayirlisi.

arkadaslar tup bebege baslamak icin regl olmami bekliyorum ama reglim gecti olmadim daha idrar testi yaptim 2. Cizgi hemen silik bir sekilde cikti acaba diyorum ama umitlenmekte istemiyorum. Son 6 aydir 25 ve 26. Gunlerde oldum hep ama suan 29. Gunumdeyim ve birsey yok. Regl belirtisi olarak sadece goguslerim cok hassas baska birsey yok. Hayali bile guzelmis:)

canim benim okadar cok hayal kirikliklari yasadimki kesin emin olana kadar artik umitlenemiyorum bile. Gunlerdir regl olsamda tedaviye baslasam diye bekliyorum. Dun gece yaptim ilk defa cok silik cikmisti bu sabah ki dunkinden daha koyu ama sonucta iki cizgi ayni koyulukta degil.
Buyuk allahim herkese yavrusunu versin kimseleri evlat hasretiyle yasatmasin.
Kan testi yapmak istemiyorum cunki cok korkuyorum boylesi bile daha guzel inan . Varsa zaten vardir napim beklicem bakalim . Akintimda basladi her seferinde kan geldi diye kosuyorum bakiyorum akintiymis. Ama hic boyle gecmemisti hep bikac gun erken olurdum .

hergun dua ediyorum hepinize dua ediyorum. Eger bizim olduysa zaten kimse umitsiz olmasin cunki nereden nereye geldik ama cok mucadele ettik zavalli esim neler icti neler . Boncugum senin ilk listeni de yaptik biz:) hepinizin emegi var bu iste.
Suan hamilemiyim bilmiyorum o yuzden umit verici seyler yazamak istemiyorum ama sunu biliyorum bugun veya yarin birgun illaki olacak cunki esim ve ben mucadeleyi hic birakmadik ve birakmamaya soz verdik.
Hepinizi cok seviyorum kader arkadaslarim benim

uzulmekten korkuyorum:(

gecmıse dondumde neler yasamısız:((((

LH 1,28
FSH 0,74
TOTAL TESTOSTERON 96,47

4 kasım kaan hocanın yanına gittiğimizde aldığımız sonuçlardı gördüğünüz gibi çok düşükkkk

Back
X