• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cuma günü krishazel ve ben bütün günü hastanede geçirices :((( ama akşamına da yılbaşına gidicez oda var hayırlısı olsun inşallah

pamuk canım sen hamile kaldığında galiba çocuğu hep içinde tutarsın çıkarmak daha zor gali:60:

kızlar size bişey anlatayım bekarken bir komşum vardı benim yaşlarımda doğum sancısı tutunca korkudan hastaneden kaçmıştı :1: zorla buldular kızı şimdi onu kınadımmı desem hayır ama tuhaf gelmişti ayy ben normal doğum yapamam zaten sezaryan yaparım

kızlar size bişey anlatayım bekarken bir komşum vardı benim yaşlarımda doğum sancısı tutunca korkudan hastaneden kaçmıştı :1: zorla buldular kızı şimdi onu kınadımmı desem hayır ama tuhaf gelmişti ayy ben normal doğum yapamam zaten sezaryan yaparım

benimde canım çok tatlıdır ama inan iş başa düşünce öyle bi yapıyosunki tırsa tırsa ,zaten ilkini halletsen gerisi gelir

benimde canım çok tatlıdır ama inan iş başa düşünce öyle bi yapıyosunki tırsa tırsa ,zaten ilkini halletsen gerisi gelir

yusuf yusuf :18:

gidicem hayatım cuma günü inşallah bişey çıkmaz da sadece içimi rahatlatmış olurum bide kendimle uğraşmak istemiyorum

krisim kuzum geçmiş olsun hayatım bu balık yağını içiyom ama fayda etmedi :))
hala unutkanlığım gitmedi canım önemli bir şeyden yatmıyorsun biliyom
ama kansızlıkmıydı tam hatırlayamadım kusuruma bakma tatlım
ama sana kocaman geçmiş olsun hastane odasından çok çok dua et hepimize hastalara
tüm insanlara.benim hep mutlu günlerde hapishanedekiler ve hastanedekiler aklıma gelir
Rabbim kötü dert hastalık vermesin beterinden saklasın

ama sana kocaman geçmiş olsun hastane odasından çok çok dua et hepimize hastalara
tüm insanlara.benim hep mutlu günlerde hapishanedekiler ve hastanedekiler aklıma gelir

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımcım

ahhh krishazelim nasıl korkuyorum bir bilsen tahmin edebiliyorsundur :18: ama hamile olmadan önce baktırmam lazım kendime bunun da bilincindeyim ama işte cuma günü gidicem inşallah bişey yoktur sen tedavi olmuşmuydun hamile kaldığın için hamilelikte atıyosun zaten değilmi canım

canim onun tedavisi yok
ameliyat oluyosun
ama dogum yaparsan gerek kalmiyor
sen bir baktir varsada sor kac cm diye ... sakin sor unutma

canim onun tedavisi yok
ameliyat oluyosun
ama dogum yaparsan gerek kalmiyor
sen bir baktir varsada sor kac cm diye ... sakin sor unutma

biliyorum canım yeni oluşmuşsa ilaçla kaybolabilir ama büyümüşte olamaz ameliyatmı :14: aman tanrım ya gidicem ama valla morel verdiniz canlarım
cm sorarım canım inşallah ben sormadan doktor hiçbişeyin yok senin der ozamanda seke seke yürürüm :1:

ecrincimmm olsun hayatımm sağlık olsun o da olcak inşallah..... umutlanınca da üzülüyor tabi insan ama topla kendini hemennnnn bundan sonraki aylar için bol bol çalışmaya devammm....

Sagol canim benim evet kansizlik
Allah dert vermesin

unutkalnlik icin ginko biloba canim balik yagi degil:) onuda unutmussun:)))))))

Sagol canim benim evet kansizlik
Allah dert vermesin

unutkalnlik icin ginko biloba canim balik yagi degil:) onuda unutmussun:)))))))

canım ya o kadar çok kapsül içiyorumki bir yen:18::18::18:isini daha midem kaldıramıcak
krisim yarın eşim kültür vercek sanırım spermioramda bakacaklar

Back
X