• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende çok isterim çocuğumun baba tarafına çekmesini

hepsi mavi gözlü sarışın bi dedemiz var pamuk gibi inşallah olursa bir gün burun hariç tipini dededen alsın isterim

bizim baba tarafı hep esmer annemde yeşil gözlü beyaz tenlidir niye beni yeşil gözlü doğurmadın diyorum :))))))))) hey allah ım diyo bende babama çok benziyorum tıpa tıp diyebilirim
eşim tarafında eşimin babası ve kendi böle sarı diğer kardeşleri annelerine çekmişler esmerler

canim benim yuzde 99 sarisin olacak ve renkli gozlu olacak
babamiz esmer olsun diyor ama cok zor:))

sen varken esmer olması biraz zor :)))))))) çok güzel bir bebek olur ya Allah ım nazarlardan saklasın ikinizi :nazar: resimlerini isteriz burdan kolay kolay kopamayacağız gibime gelio

yıllar geçiyomuş çocuklar okula gidiyomuş biz hala burdaymışız :1: ahhh ahhh ne yıllardı be krishazelim:1:

sen varken esmer olması biraz zor :)))))))) çok güzel bir bebek olur ya Allah ım nazarlardan saklasın ikinizi :nazar: resimlerini isteriz burdan kolay kolay kopamayacağız gibime gelio

yıllar geçiyomuş çocuklar okula gidiyomuş biz hala burdaymışız :1: ahhh ahhh ne yıllardı be krishazelim:1:

oyle soz verdik zaten:) hep buradayiz .:)))))

Ecrincim bu ay olmadı inşallahhhh diğer ayaa pozitif görürsün canım benimm..

sagol canım allah razı olsun hayırlısı diyelim
Ecrin uzulme sakin guzel kardesim . Bir bakacaksin ki birgun hamilesin inan o gun cok uzak degil.
Sizin problem zaten buyuk degil her an gelebilir rahat ol mucadeleyi birakma .
canim benim.

sagol canım evet umutluyum.benım ara ara kanamam oluyorr anlamadım wc gidince bide kahve akıntım oluyorr ara ara pembeydi kırmızıya dondu kırmızı kanamam oluyorr bende doktora gidicem inş.bu hafta bakalım ne var ne yok

ecrincimmm olsun hayatımm sağlık olsun o da olcak inşallah..... umutlanınca da üzülüyor tabi insan ama topla kendini hemennnnn bundan sonraki aylar için bol bol çalışmaya devammm....

evet durmak yok calısmaya devam

mericim ronyacım hepinizee cok teşekkürler kızlar çalışlmalara devamm hayırlısı olsun :)

:nazar: بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم :nazar:
Krishazel:65: ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi :49:
gulumgulum:65:.........................topiğimizin 2. hamilesi :49:
Pamukkk:nazar:.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı :52:
ronya:nazar: .............................. oğluşunun tatlı annesi :nazar: ikinci bebişi için hamiş adayı :3:
meri58:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
melisela:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
esra:nazar:............................hamiş olmak için çalışmalar son hız ilerliyor :32:
tugok:nazar:.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
yağmurum:nazar:...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
fatma84:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
boncukboncuk:nazar:......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
kadser:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
nun:nazar:....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
ecrin:nazar:...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tuamine:nazar:...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
aleyna:nazar:.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...

günaydın ecrin nasılsın canım :16:

pamuk canım inş.korkunu yenersin cnaım dualarım senınlee

krisciğim çok geçmiş olsun cnaım kendıne dıkkat et :)

kadser günaydın canım iyim sgaol sne nasılsın

çok şükür canım sabah kırmızılar gelmişte ağrı falan yok bekliyorum ne zaman canıma okuyacaklar diye :9:
ooooooooo taze anne adayıda burdaymış nasılsın gülümmmmm kız aklıma ne geldi evde gebelik testi varsa yapta bi koysana ayy valla canım acayip pozitif test görmek istiyor :27::27::27:

çok şükür canım sabah kırmızılar gelmişte ağrı falan yok bekliyorum ne zaman canıma okuyacaklar diye :9:
ooooooooo taze anne adayıda burdaymış nasılsın gülümmmmm kız aklıma ne geldi evde gebelik testi varsa yapta bi koysana ayy valla canım acayip pozitif test görmek istiyor :27::27::27:

Ay canımm:)Onu bende çok görmek istiyorumm..
Ama son hakkımı testten önce kullandım..Hep unutuyorum almayı:)

kızlarrrr şu linke bi bakın doğrumu anlamışım 20 adet ov.10 adet te erken gebelik testi ne kadara geliyor kargo falan ne kadar öderim sizce alayımmı kulladınızmı siz?

Ay canımm:)Onu bende çok görmek istiyorumm..
Ama son hakkımı testten önce kullandım..Hep unutuyorum almayı:)

al kız valla hep merak ediyorum ya içimde kalmaz inş.:) adet sancısı daha başlamadı ama akşama söker o dediğindende yok canım :)neyse çekicez artık napalım...

krishazelim hoşgeldin canım
Bana dedilerki ceviz badem ve fındık ye.
Şimdiden yemeye başla falan dediler.
Sen ne dersin tecrübeli anne adayım benim:)

cok dogru demisler
butun organlarin olusumu 3. ayda bitiyor zaten
sende suan sanirim 5 haftalik hamilesin yada 6
o yuzden ilk 4 ay cok ama cok iyi beslenmen lazim
kilo almamaya calis gereksiz seyler sakin yeme

ben surekli ceviz badem yiyorum hic aksatmadan
sut ic peynir ye ama pastorize olacak kalsiyum yeterli almazsan bebek senden ceker hepsini dislerin dokulur
muz ye ki kabiz olma
c vitamini icin meyve ye portakal mandalina elma
haftada 3 ghun et 2 gun tavuk 2 gun balik mutlaka

omega 3 sakin ihmal etme

sakin sakin sakin kilo almamaya calis ilk 3 ay hic kilo almaman lazim

Back
X