- Konu Sahibi boncukboncuk
- #5.021
bütün kızlar toplanmışız yine eksikler var ama neyse
yağmurcum nasılsın seninle pek karşılaşamıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam sabırsızlıkla bekliyorum...zaten senin görevin o çünkü tam teslim olmuştum bu yaşta bu çok ağır demiştim hatta belkide offf yaaaa
ama seninle karşılaştırdı rabbim eşlerimizin değerleri birebir aynı biliyosun senin azmin zaferin umut oldu bana yeniden yılmadan deva dedim :)
umutsuz değildim ama yorulmuştum helede tüp bebek fikri o aşamlar yaşıtlarım ün. kazanıp yeni umutlara koşarken ben nelerle uğraşacaktım off amannn akşam akşammm bitirdi beni bu yaprak dökümü![]()
Krishazelim ne dicem benden 1 saat önce toz pembe bir akıntı geldi dün regl bitti benim bişey değil dimi yavru ağzı gibi renkti :))))
bide ben kendime kahve yapıyorum hergün ama eşime vermiyorum vitamin kullanıyor diye şimdi kendime yapıcam eşim bende istiyorum diyo zararı olurmu kahveye aşerdi bizimki![]()
Hoşbulduk aşkitom ,esmerim ,öğretmenlerin en tatlısı ,öpüyorum nanaktan ,walla bu topiktekikızlar çok şanslı erkek olsam hiçbirinize acımazdım ,bie elimde esmerler,bir elimde sarışınlar,bal kaymak misali oooooooo olsada yesem:)))))))hoşgeldin melek yüzlüm güzel kalpli arkadaşım![]()
HAYATTA İSTEDİĞİM HERŞEYİ MADDİ VEYA MANEVİ ELDE ETTİM ÇOK KÖTÜ HIRSLARIM OLMADI HIRSLARIM HEP İYİ YÖNDE OLDU AMA İSTEYİPTE YAPAMADIĞIM İŞ ASLA OLMADI BİRGÜN BUNUNDA ZAFERİNİ KAZANICAZ ÇÜNKÜ aLLAH BANA HERZAMAN O GÜZEL KAPISINI AÇMIŞTIR ONA İNANIYORUM GÜVENİYORUM SİZİN DESTEĞİNİZE BAYILIYORUM HEP BİRLİKTEYİZ HEMDE TEK YÜREK![]()
aaaaaa ne diyosun ,geçmiş olsun allahtan çabuk atlattın ,warya eşin arı misali çiçeğin etrafında döndü durdu ,ay hayırlısı olsun ,sizbaya baya yeni evlisiniz:))))9
noktayı koymayı unutmuşsun canım ben tamamlıyım bari................
Inşallah zafer bizim olacak![]()
krishazel tatlım biz Q enzimin 100 mg kullanıyoduk allahtan sormuşum eskisi bitti şimdi senin tavsiyene uyup 20mg alıcam canım sağol
hoşbulduk aşkitom ,esmerim ,öğretmenlerin en tatlısı ,öpüyorum nanaktan ,walla bu topiktekikızlar çok şanslı erkek olsam hiçbirinize acımazdım ,bie elimde esmerler,bir elimde sarışınlar,bal kaymak misali oooooooo olsada yesem:)))))))
bütün kızlar toplanmışız yine eksikler var ama neyse
Hoşbulduk aşkitom ,esmerim ,öğretmenlerin en tatlısı ,öpüyorum nanaktan ,walla bu topiktekikızlar çok şanslı erkek olsam hiçbirinize acımazdım ,bie elimde esmerler,bir elimde sarışınlar,bal kaymak misali oooooooo olsada yesem:)))))))
ver canim 1 taneden birsey olmaz
ama baska yok
soyle izin veriyorum:)))))) adam benden nefret edecek :))
krishazel tatlım biz Q enzimin 100 mg kullanıyoduk allahtan sormuşum eskisi bitti şimdi senin tavsiyene uyup 20mg alıcam canım sağol
HAYATTA İSTEDİĞİM HERŞEYİ MADDİ VEYA MANEVİ ELDE ETTİM ÇOK KÖTÜ HIRSLARIM OLMADI HIRSLARIM HEP İYİ YÖNDE OLDU AMA İSTEYİPTE YAPAMADIĞIM İŞ ASLA OLMADI BİRGÜN BUNUNDA ZAFERİNİ KAZANICAZ ÇÜNKÜ aLLAH BANA HERZAMAN O GÜZEL KAPISINI AÇMIŞTIR ONA İNANIYORUM GÜVENİYORUM SİZİN DESTEĞİNİZE BAYILIYORUM HEP BİRLİKTEYİZ HEMDE TEK YÜREK![]()
Hoşgeldin canımdüğünümüz vardı yeni bitti o yüzden pek giremedi ama özledimhepinizi tek tek,aşkıminşallah sende iyisindir ,sende bigelişme varmı?
canlarım selamlarrrrr
nasılsınız bakiiim
üstadlarıma danışmam gereken bişey var......
ben 26 günde 1 adet görüyorum en son adetim 4 aralıkta idi....
dün pembe akıntı oldu daha doğrusu tuvalete eğilince 1 damla damladı...
bugün açık kahve 1 damla lekelenmem olmuş...
dün açık pembe akıntıyı görünce adet oluyorum sandım ped takmıştım ..bu kadar....
başka bişey yok....ne olur bana bişey söyleyin yerleşme kanaması mı acaba....
canlarım selamlarrrrr
nasılsınız bakiiim
Ben 26 günde 1 adet görüyorum en son adetim 4 aralıkta idi....
Dün pembe akıntı oldu daha doğrusu tuvalete eğilince 1 damla damladı...
Bugün açık kahve 1 damla lekelenmem olmuş...
Dün açık pembe akıntıyı görünce adet oluyorum sandım ped takmıştım ..bu kadar....
Başka bişey yok....ne olur bana bişey söyleyin yerleşme kanaması mı acaba....
canlarım selamlarrrrr
nasılsınız bakiiim
ben 26 günde 1 adet görüyorum en son adetim 4 aralıkta idi....
dün pembe akıntı oldu daha doğrusu tuvalete eğilince 1 damla damladı...
bugün açık kahve 1 damla lekelenmem olmuş...
dün açık pembe akıntıyı görünce adet oluyorum sandım ped takmıştım ..bu kadar....
başka bişey yok....ne olur bana bişey söyleyin yerleşme kanaması mı acaba....
20 mg yeterli canim
ama bilmedigin yerden alma