• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok teşekkür ederim yardımlarınız için....
eğer cuma gününe kadar adet olmaz isem kan tahlilimi yaptıracağım....
Allah herşeyin hayırlısını versin.....

çok teşekkür ederim yardımlarınız için....
eğer cuma gününe kadar adet olmaz isem kan tahlilimi yaptıracağım....
Allah herşeyin hayırlısını versin.....

canım isteğim hamile olman eğer adet olursanda üzülme olurmu önümüzdeki aylar zaten bizleri bekliyor ama kalbim hamiş olmandan yana :16:

Ay canımm keşke hamile olsannnnn..
Hakkında hayırlısı tatlım..Yarın bir tahlil yaptır istersen..

merhabalar canım....
bu sabah karın ağrım başladı...
kesin adet oluyorum dedeim koyu kahve akıntım oldu ama biraz yoğun...
pedim birazcık kirlenmiş...
aşırı olmamak şartı ile kasık ağrım var normalde bunun 10 misli fazlası ağrım olurdu....
bakalım adet mi oluyorum normalde günüm 28 aralıktı..
bugün ayın 30 u

merhabalar canım....
bu sabah karın ağrım başladı...
kesin adet oluyorum dedeim koyu kahve akıntım oldu ama biraz yoğun...
pedim birazcık kirlenmiş...
aşırı olmamak şartı ile kasık ağrım var normalde bunun 10 misli fazlası ağrım olurdu....
bakalım adet mi oluyorum normalde günüm 28 aralıktı..
bugün ayın 30 u

hadi bakalım inşallah gelmez kırmızılar

hadi bakalım inşallah gelmez kırmızılar

canım inşallah ama sancım var ...
adet olduğum zamanki gibi değil ama var işte...
bide koyuuuu bordo renginde pedi kirletecek kadar geldi sabah şimdi bişey gelmiyor....
ama emiinm kiii adet olurum inan canım bir günlükte olsa hamile olduğumu düşünmek çoook güzeldi..
dünyayı bambaşka görmüştüm herşey tozpembe idi....

canım inşallah ama sancım var ...
adet olduğum zamanki gibi değil ama var işte...
bide koyuuuu bordo renginde pedi kirletecek kadar geldi sabah şimdi bişey gelmiyor....
ama emiinm kiii adet olurum inan canım bir günlükte olsa hamile olduğumu düşünmek çoook güzeldi..
dünyayı bambaşka görmüştüm herşey tozpembe idi....

kendini yinede çok ümitlendirme canım,kanda baktırsan belli olmazmıki

kızlar biliyosunuz yarın hastane günüm ayrıca yılbaşına gidicektik akşamına şimdi eşim bugün gündüz saat 10 işe gitti yarın 8:30 da eve gelecek hastaneye gidersek yılbaşına gidemicez yılbaşına gidersek hastaneye gidemicez karar ver bana dedi uykusuz gidemem dedi aslına bakarsanız biraz stres atasımda var hep rutin okula git eve gel ama hastaneyi tercih ettim önce tamam yılbaşına gitmiyorum dedim hastaneyi tercih ediyorum dedim kızdım da ayrıca sonra eşim,
ben senin için orayı ayarladım ve şimdi de iptal ediyoruz dedi :( salı günü hastaneye gitsek olmazmı dedi ve bunu uzun uğraştan sonra kabul ettim benim hastane işi salıya kaldı onuda kırmak istemedim ama hastanede içimde kaldı :97:

kızlar biliyosunuz yarın hastane günüm ayrıca yılbaşına gidicektik akşamına şimdi eşim bugün gündüz saat 10 işe gitti yarın 8:30 da eve gelecek hastaneye gidersek yılbaşına gidemicez yılbaşına gidersek hastaneye gidemicez karar ver bana dedi uykusuz gidemem dedi aslına bakarsanız biraz stres atasımda var hep rutin okula git eve gel ama hastaneyi tercih ettim önce tamam yılbaşına gitmiyorum dedim hastaneyi tercih ediyorum dedim kızdım da ayrıca sonra eşim,
ben senin için orayı ayarladım ve şimdi de iptal ediyoruz dedi :( salı günü hastaneye gitsek olmazmı dedi ve bunu uzun uğraştan sonra kabul ettim benim hastane işi salıya kaldı onuda kırmak istemedim ama hastanede içimde kaldı :97:

canim sali daha iyi
yarin herkes yilbasi telasinda olacak ilgilenmezler cok
sali rahat rahat halledersiniz isinizi
hem antibiyotik kullandi etkisi gecer
bence yarin aksam iyice eglenin:))

ama ben hastanede olacagim malesef:)

Selam kızlar herkes iyi midir?

Ronya sonuçlar çok güzel geldi bana lökosit hariç tabi ama inş düzelir.Siz ne kadardır proxeed falan kullanıyordunuz canım?

Esracım hayırlısıyla güsel haberlerini bekliyoruz.
ınşşş canım
esracım inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın canım
ınş canım allh razı olsunnn
kızlar yaprak dökümü final 21:00 de
benim istediğim finalde oğuz ölsün, neclayla leyla barışsın
şevket hapisten çıksın sedef gelinliklerle şevkete gitsin :))
necla 5 parasız kalsın leyladan pembe montunu istesin bi giyimlik :1::1::1:
ve hazin son hayriyenin dili tutulsun dahada hiç konuşamasın :60::60::60::60::60:
ali rıza amcamda cevriye hanımı alsın :60::60:

kız alemsın cok guldum fınalı nasıl senaryolamıssın :)
alı rıza cevrıyeyı alırsa adamın bnce dılı tutulur
mont nerden aklına geldı :)))))
ben ızlemedım ya
hcte ılgımı cekmıordu zaten
cok sacmalamıslardı cunku artık
sonunda yapraklar dokuldude kurtulduk :)

Valla buradaki kizlarin cogu meslektasimiz zaten:) Artik sansmidir bilemiyorum yoksa meslek hastaligimi:)

kris diyebilirsin bana kisaca ..

Ne yaptiniz canim neye karar verdiniz?

tatlım eşim ameliyat olacak kesin...yapacak başka bir şey yok.. hem sperm sayısı düşük...hemde bebiş bu halde olmaz gibi geliyor...bu arada bu sayfann başında yazanlar doğru mu? denesekmi bizde o çaydan diyetten felan....??????

canim sali daha iyi
yarin herkes yilbasi telasinda olacak ilgilenmezler cok
sali rahat rahat halledersiniz isinizi
hem antibiyotik kullandi etkisi gecer
bence yarin aksam iyice eglenin:))

ama ben hastanede olacagim malesef:)

canımmmmmmmmm ya valla şimdi içim dahada rahatladı kendi adıma :8:

sen hastanede olacaksın olsun ilk defa bu yıla bebeğinle gireceksin böyle düşün acısıyla tatlısıyla 2010 çok uğurluydu çokkkk

Back
X