• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kıslarrrr

mericim inşallah güzel haberlerini alırız topiğimiz zaten çok bereketli daha da güzel olurr... değerleriniz de çok iyi bencee... bu sefer olmasada en kısa zamanda olur bence...

pamuğum şaştım kaldım yaaa sen istedikçe sabırsızlandıkça aksilik çıkıyo tedavisiz falan hamile mi kalcan kıs yoksa... herşeyde bi hayır vardır canımm... hiç üzülme..

krisim bebiş nasıl sen nasılsın demir eksikliği durumların nası düzeldin mi biraz...

ronyam çalışsaydın keşkemm belli olmaz senin yumoşların çatlıycağı tutuverir....

slm kıslarrrr

mericim inşallah güzel haberlerini alırız topiğimiz zaten çok bereketli daha da güzel olurr... değerleriniz de çok iyi bencee... bu sefer olmasada en kısa zamanda olur bence...

pamuğum şaştım kaldım yaaa sen istedikçe sabırsızlandıkça aksilik çıkıyo tedavisiz falan hamile mi kalcan kıs yoksa... herşeyde bi hayır vardır canımm... hiç üzülme..

krisim bebiş nasıl sen nasılsın demir eksikliği durumların nası düzeldin mi biraz...

ronyam çalışsaydın keşkemm belli olmaz senin yumoşların çatlıycağı tutuverir....

sagol canim sen nasilsin?
Bu cumada hastanedeyim insallah ondan sonra bitecek:)

tugok aksilik nerde ben orda eşime diyorum ki kaan hocama yarın benden özellikle slm söyle eşim sizi görmeyince çok üzüldü yapmayın hocam dersin dedim :1:
acele işe şeytan karışır diye boşuna dememişler ama şöyle birşey varki cuma gidecektim gitmedim salı giderim dedim buda aceleyede gelmiyo amannn neyse yarın ola hayırola Allah ım büyük

sen nasılsın tatlım

tugokum canım sanırım ben yumurtladım tabi kesin değil ama dün çok hafif şeffaf uzayan ince görünümlü bir akıntım oldu ve çok fazla kasık bel ağrısı çektim hatta sol kasığım çekilirmiş gibi ağrıdı.
ben yumurtlama olmuş olabilir diye tahmin ediyom.dün ve önceki gün çalışma oldu
kocişim bu gece bitmiş bir halde maçtan geldiğinden masum çocuklar gibi gözüme baktı
lütfen bana değme der gibi :41:
hatta şuan kanepede horluyor :60::60::60:
ama ben bir yolunu bulcam inşallah :27:

sagol canim sen nasilsin?
Bu cumada hastanedeyim insallah ondan sonra bitecek:)

ay bitsin de bi daha da sıkıntısını yaşama inşallah allah sağlık versin hayatım sana da bebişine :nazar:
bende durumlar kötü ya bu kadar strese bebek mebek olmaz zaten benden pas yaaa.. canım burnumda şu anda ona bile hevesim yok yani... bide senin eklediğin linke girdim şarkıyı da dinledim hüngür hüngür ağlıycam şimdi...

Back
X