• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
üzülme arkadaşım önümüzde kocaman aylar var hamile kalırsın inşallah yarın güzel sonuçlarla gelirsin inşallah emeğinin karşılığını alırsın canım.

sağol pamukcum ınsaallah bızde sizin gibi milyonları görürüz allah ne zaman nasip ettiyse ozaman olacak benim birde yastan dolayı (28 yasındayım, eşim 32) bıran once olsun ıstıyorum daha 2.sini yapıcaz kısmetse :66:

kızlar ben majezıkın cok zararlı oldugunu duydum pek kullanmanızı istemem. benim doktorum bana sadece mınoset verdı herhangı bır agrıda sadece bunu kullan dedı hamılelık oncesı ve sonrası için. ozellıkle ılaç kullanımlarında hamıleler ıcın kullanılmaması gereken ılaçlara prospektusten bakıp için hani olurya o an hamıle kalma yada olmak ıhtımalıne karşı :49:

adet döneminde içilen majezik hakkında bende iyi şeyler duymadım artık içmiyorum farklı bi ağrı kesici var ondan yarım alıyorum canım
zararı varsada olan olmuştur çünkü ben hastalanmaya başladığım ilk günden beri kullanıyodum son bir yıldır içmiyorum artık

canim benim
klomen disinda hepsini esin kullanabilir hicbir zarari yok cok faydasi var cunki hepsi vitamin ve bitkisel destekler
ama klomen i ben tavsiye edemem cunki o bir hormon ilaci onu sadece doktor verebilir iyilik yapayim derken zarar veririz sakin doktora danismadan kullanmayin

canim vitaminleri eczanelerden temin edebilirsin ama bizler hep yurtdisindan getirttik cunku burada cok pahali
pamuk ve ronya arkadasim sana yardimci olur bu konuda

ama herseyden once esinin buna inanmasi ve sana destek olmasi lazim cunki icecek olan o
esinin sperm ve hormon testi sonuclarini yazarmisin?
tup bebegide nerede yaptiracaksiniz?

Krisim seni de çok bunaltıyorum sorularımla biliyorum ama çaresizim.Anladığım kadarıyla Kaan hoca önce 1 ay endol ve trental kullandırıp sonra proxeed plusa geçiyor.Bizde mi öyle yapalım yoksa hepsini aynı anda mı kullanalım?Bu vitaminler içilirken sabah,akşam veya aç,tok farkeder mi?Bi de kaç mglık olacak?Canımcım bi de bunlarla beraber keçiboynuzu kürü ve incir kürünü uygulasam zararı olur mu?Ayrıca benim gittiğim psikolog eşime L-Carnitine 1000 mg ve B-Alanin kapsül önerdi,çok işe yarıyormuş.Bu ilaçlar hakkında bilgin var mı,bunları da kullanalım mı yoksa öbürleri bitince mi başlayalım?Ayyy ne çok soru sordum,lütfen kusuruma bakma,psikopata bağladım heralde:27::27:

sağol pamukcum ınsaallah bızde sizin gibi milyonları görürüz allah ne zaman nasip ettiyse ozaman olacak benim birde yastan dolayı (28 yasındayım, eşim 32) bıran once olsun ıstıyorum daha 2.sini yapıcaz kısmetse

Barukcuğum nasılsın canım?28 yaş geç değilki hayatım,millet 35'inden sonra başlıyor çalışmalara.2.derken tüp bebekten mi bahsediyorsun,daha önce deneme yaptınız mı?

canlarım buarada bugün eşim çamaşır makinası buzdolabını halletirmiş :)))))))) çok mutlu oldum şimdide kombici geldi buda olursa herşey eski haline dönecek valla battaniyeyle oturuyorum

mağdurum mağdurum kızlar mağdurum:1:[/QUOT

Pammıkım geçmiş olsun hayatım,nazara geldin sen :nazar::nazar:

Son düzenleme:
sağol pamukcum ınsaallah bızde sizin gibi milyonları görürüz allah ne zaman nasip ettiyse ozaman olacak benim birde yastan dolayı (28 yasındayım, eşim 32) bıran once olsun ıstıyorum daha 2.sini yapıcaz kısmetse

Barukcuğum nasılsın canım?28 yaş geç değilki hayatım,millet 35'inden sonra başlıyor çalışmalara.2.derken tüp bebekten mi bahsediyorsun,daha önce deneme yaptınız mı?

sağol şekerim iyiyim sağol, sende iyisindir inşallah. geç degil ama hem pcolu hemde varıkosellı bir es olunca duşunuyorum. sayıda cok duşuk :25: benımkı genetık annemden bana kalma ben 6. yılda olmuşum :53: bız 2,5 yıllık evlıyız 2 aydır çalışma yapıyoruz dogal yolla. henuz aşılama ve tup denemesıne başlamadık. 1 yıla kadar dogal yolla deneyıp olmazsa dıger 2 yonteme başlıycaz.

canlarım buarada bugün eşim çamaşır makinası buzdolabını halletirmiş :)))))))) çok mutlu oldum şimdide kombici geldi buda olursa herşey eski haline dönecek valla battaniyeyle oturuyorum

mağdurum mağdurum kızlar mağdurum:1:

aferin ona :) canım kıyama sana üşüme hadi gel çayda yapıyım :1:
bu arada sana teşekkür etmiştim link için :)bide sendemi ebaydan aldın diye sormuştum ama görmedin heralde :)
slm canım, benım ekran butum gun acık iş yerındeyım. arada ozellıkle akşamkı muhabbetlerınızı okuyorum ben o saatlere kadar bek kalmıyorum :43: aslında bıraz uzgunum bu sabah hastalandım :( 2. denememde olmadı. bugun ovulasyon cıhazı sıparıs ettım. yarın sprem sayımı yaptırıcaz. hemde kendı doktoruma ugrıycam jel konusunu bırde ona danışmak istiyorum. klomen ve çatlatma ıgnesınıde sorucam. hafta ıcı doktora gıtmem zor oluyor. iş yerıyle doktor arası ıstanbulun bır ucunden bır ucuna. kecıboynuzu kuru ve takvıyelerde bu ay denıycez bakalım. sen nasılsın ?

inş. güzel sonuçalr alırsınız yarın.jel dediğin preseed se eğer bence hiç sorma çünkü dr.lar inanamayın böyle şeylere diyorlar bence sorma direk kuallan çünkü ben dahil onlarca kişi deniyor ve büyük çoğunluğu hamile :)yinede sen bilirsin ama aklında soru işareti varsa preseed kullanalar topiğine göz at derim.kürleri en 3 yada 6 ay bırakmadan deneyin.

sağol şekerim iyiyim sağol, sende iyisindir inşallah. geç degil ama hem pcolu hemde varıkosellı bir es olunca duşunuyorum. sayıda cok duşuk :25: benımkı genetık annemden bana kalma ben 6. yılda olmuşum :53: bız 2,5 yıllık evlıyız 2 aydır çalışma yapıyoruz dogal yolla. henuz aşılama ve tup denemesıne başlamadık. 1 yıla kadar dogal yolla deneyıp olmazsa dıger 2 yonteme başlıycaz.

İyiyim canım,bende derdime çare arıyorum işte.İnşallah denemelere başvurmadan doğal yolla kavuşursun bebeğine :emir_bebek:

kızlar eşim bu gün hormon ve sperm tessti yaptırdı değerlerdeki artış çoook güzel yola devam

fsh 9,09 (1,5_12,4) referasn aralıkları
t.testesteron 8,16 (2,8_8) yüksek yıkmış bizimki

prolaktin 151,0 (98_456)
fsh 17,12,2010 tarihinde fsh 6,01 di referans aralığı aynı diğerlerine bakılmamış

testleri 4 gün sonra tüp bebek merkezi olan daha güvenilir bir yerde yeniden yaptıracağızz bu günkü devlet hastanesinde yapıldı hormon testlerinin referans aralıkları çapanın değerleriyle aynı olduğu için bu testin de doğruluk oranı bence yüksek
sperm değerlerindeki artışlarda yüksek burda morfolojiye bakmıyolar o yüzden diğer yerde yapılan test sonucuna göre gelişmeleri yazarım

Son düzenleme:
kızlar eşim bu gün hormon ve sperm tessti yaptırdı değerlerdeki artış çoook güzel yola devam
referans aralığı 07,12 2010 daki değerler

fsh 9,09 (1,5_12,4) 6,01

prolaktin 151,0 (98_456)

testleri 4 gün sonra tüp bebek merkezi olan daha güvenilir bir yerde yeniden yaptıracağızz bu günkü devlet hastanesinde yapıldı hormon testlerinin referans aralıkları çapanın değerleriyle aynı olduğu için bu testin de doğruluk oranı bence yüksek
sperm değerlerindeki artışlarda yüksek burda morfolojiye bakmıyolar o yüzden diğer yerde yapılan test sonucuna göre gelişmeleri yazarım
aman maşallah canım :nazar:
toplam sperm ne civarda hareket falan ?

referans aralığı 07,12 2010 daki değerler

fsh 9,09 (1,5_12,4) 6,01

prolaktin 151,0 (98_456)

Gözün aydın hayatım,inşallah güzel günler yakında...

aferin ona :) canım kıyama sana üşüme hadi gel çayda yapıyım :1:
bu arada sana teşekkür etmiştim link için :)bide sendemi ebaydan aldın diye sormuştum ama görmedin heralde :)

inş. güzel sonuçalr alırsınız yarın.jel dediğin preseed se eğer bence hiç sorma çünkü dr.lar inanamayın böyle şeylere diyorlar bence sorma direk kuallan çünkü ben dahil onlarca kişi deniyor ve büyük çoğunluğu hamile :)yinede sen bilirsin ama aklında soru işareti varsa preseed kullanalar topiğine göz at derim.kürleri en 3 yada 6 ay bırakmadan deneyin.

kadsercım inşallah canım jelden şıkayet eden olmamış haklısın oyle yada böyle bende alıp denıycem :64:

fatma84 şekerim sende inşallah en yakın zamanda acil şıfalar bulursun, allah hepımızı goruyor hıc bır kulunu çaresiz bırakmaz..

meri84 şekerim değerlerin super ınşallah bızımkılerde ıyıdır, gerçi biz hıc eşime hormon testı yaptırmadık, ben ılk aşamada hangilerini yaptırsam ?

kızlar sonucları yazıyorum yorum paparsanız sevnirim

volüm2

renksarımtrak

ph7.5

vizkozite+

likefaksiyon30 dakka

sprmazon sayısı 19.000.000

total spermazaton sayısı38.000.000

ileri hareketlilik yuzde 32

yerinde hareketlilik yuzde 4

hareketsiz yüde 64

toplam ileri hareketli sperm sayısı 12.500.000

yuvarlak hücre sayısı 500.000

lokosit

vitalite yuzde 64

morfoloji yüde15

yıkama sonrası ön görülen toplam ileri hareketli sperm sayısı 8.106.000

Son düzenleme:
ALLAHA şükür sayılar yukselmiş cok şükür hamd olsun

ama kızlar ateş kadıoglu bizi başından savdı gbi geliyo bana cünkü eşime ilac gibi bize vermedi bu sayıyı dahada yükseltelim demedi eşime erkek faktörü yoktur dedi kegıt verdi

şimdi eşim bende sorun da yok diyo daha ne ilac içer ne kür zaten bişe yapmadı sadece fındık ceviz yedi eşim

aslında cok iyi deyil dimi kızlar yanındaki asistan varikosel var dedi hocam hastada olsun sayı yeterli dedi ya bu varikosel bu sayıyı düşürürse ne yapıcaz hiç önlem falan almadı
kafam iyice karıştı benim
dün co mutluydum yükseldiyini görünce
bugün biraz sakin kafayla düşününce kafam cok karıştı yaaaaaaaa:58:

Son düzenleme:

prolaktin 151,0 (98_456)
fsh 17,12,2010 tarihinde fsh 6,01 di referans aralığı aynı diğerlerine bakılmamış

meri sonuclarınız cok güzel MAŞALLAH bence sper testinizde cok iyi cıkar bu hormonlarla

prolaktin 151,0 (98_456)

şekerim maşallah diyorum başka bişey demiyorum :))) harika sonuçlar hamiş olman yakındır canım arkadaşımmmmmmmmm:16:

ALEYNACIM FATMACIM TŞK EDİYORUM ARKADAŞLARIM aLLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH

Back
X