Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pek yakın sayılmaz ozaman yarım saat galiba bizimkilerde değirmendere

yakın yakın 15 dk kadar mesafe.bekleriz gerçekten.ben kendi ellerimle yaparım(o malum tatlıyı) krishazelin canı çekiyo adını yazmam artık:))))inşallah ta çift canlı gelirsin o zaman daha bi anlamlı olur canım:)

pammukun canım bunlar danışıklı dövüşüklü çalışıyor
bizim eczacıda hemen reçetenizi görebilirmiyim dedi
sonra elimizde yok falan dedi kıvırdı.
ne kadar pis bir durum resmen paramızı sömürüyolar
ucuzunu piyasadan kaldırıyolar illa pahalı olan satılsın diye

yakın yakın 15 dk kadar mesafe.bekleriz gerçekten.ben kendi ellerimle yaparım(o malum tatlıyı) krishazelin canı çekiyo adını yazmam artık:))))inşallah ta çift canlı gelirsin o zaman daha bi anlamlı olur canım:)

dur valla kocaeline gittiğimizde eşimle gelirim ozaman alırım adresi :)) şöyle bir kaç ay sonra 15 tatilde full doluyum :1:

canımıniçi keşke dediğin gibi olsa ama bende pko var
yani doğal olarak yumurtlama sorunum var
yani emin olamıyom yumurtladığıma.tam kesin bu ay yumurtladım diyom
bi gidiyom doktora tık yok
ben önümüzdeki ay aşılama yaptırcam.
sırayı sizlere verdim sizler güzel haberler verin bize

hiç belli olmaz hayatım bakarsın bu ay yumurta oluştu ve geldi bi sperm ona dokundu,sonra oldumu sana döllenmiş embriyo ve atıyo minicik bi kalp senin içinde

bu ay tüm topik senden bekliyo güzel haberleri olmassada canın sağolsun sonraki aya inşallah

pammukun canım bunlar danışıklı dövüşüklü çalışıyor
bizim eczacıda hemen reçetenizi görebilirmiyim dedi
sonra elimizde yok falan dedi kıvırdı.
ne kadar pis bir durum resmen paramızı sömürüyolar
ucuzunu piyasadan kaldırıyolar illa pahalı olan satılsın diye

evet ronyam yarın oraya gidecek eşim tutki vermediler zaten alsada almasada kaan hocanın yanına gidecek yarın yoksada ovitrella yazar neyapalım artık ama alacağız gibime geliyo hayırlısı

ozaman tadı daha güzel olur sen yaparsan cidden hamile gelsem keşke oraya :) ama ben ciddiyim gelicem

dur valla kocaeline gittiğimizde eşimle gelirim ozaman alırım adresi :)) şöyle bir kaç ay sonra 15 tatilde full doluyum :1:

tamam hayatım daha güzel baharda gelirsiniz buraları bir o zaman güzel:(ben adresi verirm istediğin zaman.istanbuldan sonra burası biraz bana dar geliyo.tamam deniz hava güzel ama bunlar da bi yere kadar.

hiç belli olmaz hayatım bakarsın bu ay yumurta oluştu ve geldi bi sperm ona dokundu,sonra oldumu sana döllenmiş embriyo ve atıyo minicik bi kalp senin içinde

bu ay tüm topik senden bekliyo güzel haberleri olmassada canın sağolsun sonraki aya inşallah

ayyy ne güzel anlatmışın yaaa :26:
kısmet hakkımızda hayırlısı hayırlı zamanda olsun :93:

tamam hayatım daha güzel baharda gelirsiniz buraları bir o zaman güzel:(ben adresi verirm istediğin zaman.istanbuldan sonra burası biraz bana dar geliyo.tamam deniz hava güzel ama bunlar da bi yere kadar.

benim eşim bir kocaeli aşığıdır tayin isteyeyimmi der durur bende aslaaaaaa diyorum ama cidden güzel yer deniz insana huzur veriyor bende istanbuldan ankaraya geldim bilmezmiyim zor olduğunu

benim eşim bir kocaeli aşığıdır tayin isteyeyimmi der durur bende aslaaaaaa diyorum ama cidden güzel yer deniz insana huzur veriyor bende istanbuldan ankaraya geldim bilmezmiyim zor olduğunu

Allah yardımcın olsun o zaman.ben en azından yalovadan istanbula 1 saate gidiyorum.genelde hafta sonları işim gereği hazirana kadarda gidicem.benimki senden biraz daha iyi.inşallah hepimizin bebeği olur da onunla oyalanırız.

bu ay pek bi heyecanlıyım zaten inşallah canım benim olmasa bile ronya var esilanur var melisa,boncuk,yağmur,pamuk,nun,aleyna,emine,esra,tuğok,durudenizya,tutates unuttuğum varmı bilmiyorun ama biri patlatsın artık bu ay bomayı
ben bilmez kris bebişe karkadaş istiyo emir büyük yerden ,kızlar yüksek perförmans bekliyorum sizleden hadi bakım
ayyy canım keşke..ya yetişemiyorum valla size, hep geriden geliyorum..geçmiş sayfaları zaten hiç okuyamadım..bakalım bu ay kim güzel haberi verecek..
Çok güldümmmm yazdıklarınıza:)))))))
Nasılsınız canlarım?

güzel anne hoşgeldin, keyfin nasıl?

ya bu arada doğudan kimse yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :((((((((

Back
X