- Konu Sahibi boncukboncuk
- #7.621
Kötü çıkmayacak canım..Mutlaka işe yaramıştır yaramaz olurmu.Bak gör çok güzel sonuçlar haber edeceksin bize..
İnşallah ,İnşallah:)))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü çıkmayacak canım..Mutlaka işe yaramıştır yaramaz olurmu.Bak gör çok güzel sonuçlar haber edeceksin bize..
ya sorma gulumcum, iş yerındede gıremıyorum artık masam degıstı ortada kaldım açamıyorumdaartık bende akşamları takılıcam
sen nasılsın ?
canım biz birde evicap kullanılıyoruz, aynı zamanda almanın etkısı olurmu sence ?
![]()
preseed siparişi verdim sonunda paypala üye oldum ebaydan aldım ee ne zman gelir nasıl takip edicem şimdi bunu
beni niye cagirmiyorsun( biz hep geliyoruz kocaeline
![]()
yok canim bizde proxeed le birlikte evicap ta aldik
hatta baska seylerde kullandik ayni anda
bende rahatsızdım biraz okudum dün arkadaşların yazdıklarını ama bu pambık hangi mahrem siteye girdi bir türlü anlamadım,Hiiişşşşşş kirisim söylesene merak ettim:)))999
EWETTTTTTTTTTT cewap istiyorum ,Krishazel çabuk söyle nreye girdi bu kızzzzzzzzzz,maşallah sende polis mubaarek hemen yakladın:)))))))
Krisim neden çıktın bebeğim oldumu şimdi????????
anlamdım canım bu akşamda keçi boynuzu kurune başlıyorum. yarın proxeede sıparıs verıyım hepsi karışık gidernerden almamı tavsiye dersin ?
ya canlarım benim sıpayı uyutamıyoruzherif sıpanın yanına yattı sıpa uyumadı herif horlamaya başladı ne olcak şimdi
![]()
vura vura uyandiracaksin ne olacak:))))))))))
herif kolayda sıpa inat etti uymuyo oglum yat babanla kardeş yapıcaz diyom nasıl yapcaksınız anne merak ettim diyo
çocuklar çok meraklı, hayatta merakı gidermeden uyumaz![]()
geldim hayatim buradayim
nerede yaptiracaksiniz testi?
hahahahkızlar beni sıpa uyumuş düdüüüüütttttttt