Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eee bende çıkayım bari biraz geç oldu ama eşimle çay keyfi yapmam lazım hepinizi öpüyorum iyi geceler :16:

ayaklar havaya dikilmiş ,yazışmalar tercüme edilmiş ,hey gidi bir çıktım ama arkamdan neler olmuş:)))))
PAMBIIIKKKKKKKK unutttum zannetme ,öğreneceğim bi gün:))))))

:nazar: بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم :nazar:
Krishazel:65: ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi :49:
gulumgulum:65:.........................topiğimizin 2. hamilesi :49:
tunamine:65:.............................yeni yılın ilk hamilesiiii:49:
rezerve......................................evett sıradakiiii :49:
Pamukkk:nazar:.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı :52:
ronya:nazar: .............................. oğluşunun tatlı annesi :nazar: ikinci bebişi için hamiş adayı :3:
meri58:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
melisela:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
esra:nazar:....................................o belkide yeni hamişimiz :66:
tugok:nazar:.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
yağmurum:nazar:...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
fatma84:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
boncukboncuk:nazar:......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
kadser:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
nun:nazar:....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
ecrin:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
aleyna:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
defnelma:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tutaste85:nazar:............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
baruk:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...

Back
X