Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sorun yoktur canım banada öyle geliyo nedense:)) ama yaptırmaktan korkuyorum ben sonuçtan degilde :)) ben sogan hiç yemiyorum sevmiyorum yani sogan kürünü hiç düşünemiyorum ya allah muhtaç etmez inşallah beni:))))))))))

canim limon sikin icine ozaman lomonata gibi icersiniz
mutlaka yapsin herkes sogan kurunu

:kkk:
hele ben nasıl üzüldüm şok geçirdim
çok severdim o adamı sesini
bir arkadaşım vardı senin hemşon kıvırcık alinin
oyy gülüm diye bir parçasını söylerdi :((
üzüldüm valla Alah rahmet eylesin

genç ölümler gerçekten zor oluyo annemle babamda bakırköyde mavi umut diye bir yer var orada sahne alırdı dinlemeye giderlerdi annem aradı yarım saat önce adamımı kaybettim diyo üzülmüş bende çok üzüldüm :(

hele ben nasıl üzüldüm şok geçirdim
çok severdim o adamı sesini
bir arkadaşım vardı senin hemşon kıvırcık alinin
oyy gülüm diye bir parçasını söylerdi :((
üzüldüm valla Alah rahmet eylesin

Allah rahmet eglesin bende cok uzuldum cokta gencmis

ilk kez duydum ben adini ama cok uzuldum

umarım tok gelmiştir krisss :)bu arada evet bende önümüzdeki ay hsg çekilicek inş.

canım bugün dr. gitmiştim çıkışta bitkisel destek ürünleri merkezi diye bi yer bende pamuk gibi acele ettikçe herşey aksi oluyor aldığım ürün iptal edildi işte başkada türkiyede yok dışardan gelmeside çok sürecek bende bulunca aldım ginsgide korean da vardı ama bunda hem sibirya hem korean hemde amerikan ginsengi varmış daha etkiliymiş sencede öylemi :26:

canim yeterki sahte olmasin

lutfen ama lutfen GNC den alin
az icin ama oz icin lutfen

GNC surekli kampanya yapiyor onlari takip edin

Dunyanin en saglam ve guvenilir markasidir GNC.
yada solgar alin ...

garanti verdilermi vereceklerine dair?

sen yinede baska yerlere sordur garantiye al

canımıniçi bunu hiç ihmal etmem hatta bunlar bitmeden bu hafta yine başka bir yerde bulup alıcam merak etme sen hatta istanbulda o eczaneyi aradım hesap numarasını verdi 3 kutu gönderebilirim dedi bu hafta onada sipariş veririm işlem tamam :)

krıscim sen yapama dedin ama ben gene test yaptım merakımdan teste 2.ilk çizgiyle tamamen aynı dünkü daha silikti sen 3 gün diyon ben 5 gün olarmı da işi yapmak kolayda 2 saat varyaaa oofffff çok fena

canımıniçi bunu hiç ihmal etmem hatta bunlar bitmeden bu hafta yine başka bir yerde bulup alıcam merak etme sen hatta istanbulda o eczaneyi aradım hesap numarasını verdi 3 kutu gönderebilirim dedi bu hafta onada sipariş veririm işlem tamam :)

supersin canimmmmmmmmmm benim
cunki pregnyl i aylarca vuracaksiniz
mutlaka stogunda olsun bulamayacaginiz gunleri hesap ederek

supersin canimmmmmmmmmm benim
cunki pregnyl i aylarca vuracaksiniz
mutlaka stogunda olsun bulamayacaginiz gunleri hesap ederek

nasıl rahatladım biliyomusun aldım deyince o eczane ismimi not aldı bu hafta alırım canımıniçi şu pregnyl eşim kalçadan vurulamam diyo odamı kalçadan acaba

Back
X