Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yaa ne dizisi sizin yumurta catladi gitsenize odaniza
ask ce ceza yatak odasinda:)

bnmkide çatlarmış bugün yada yarın öyle dedi dr.kese şeklini almış çatlamak üzereymiş :)öyle bile olsa içinde kese görmek çok güzel keşke hep kese kalsa ay sonuna kadar sonra fetus sonra embiriyo sonradaaa :emir_bebek:

kızlar annesi osmanın eşyalarını topluyo burayı kaçırmayım izleyim hem krishazelede avglarken eşlik etmiş olurum :)))

Ebaydan tribullus alayım dedim son aşamaya kadar geldim baktım kredi kartımın limiti bitmiş gönderip durdular bugünde hakkımda ödenmemiş öğe davası açmışlar tam manyaklar bunlar ya :))))))
msj attım bende sebebini anlattım bakalım çattım yani

hamile olmayasin
en buyuk hamilelik belirtisi beyaz akintidir

canım hoşşgeldin nasılsın bugün?öyle su gibi değil ama malesef:(su gibi oluyomuş ya bende akıntı var ama su gibi değil:(grip oluyorum herhalde üşütmüşümdür canım.bide ben herşeyi yanlış biliyomuşum dün sen yazınca ilgimi çekti.sperm sayısı az olanların yumurta çatlayınca birer gün arayla biliyodum e 6 günde 4 kere yapıyoduk o işi bende diyodum bukadarla tutarmı.meğerse ilk 3 gün önemliymiş:(((((((((o yüzden zaten ben bu ay hiiiiiiiç umutlu değilim:(

Ebaydan tribullus alayım dedim son aşamaya kadar geldim baktım kredi kartımın limiti bitmiş gönderip durdular bugünde hakkımda ödenmemiş öğe davası açmışlar tam manyaklar bunlar ya :))))))

e sana gönderdilermiki ürünü dava açıyolar?açınca ne oluyo?

canim ya alma tribulus
miribulus

fazlasi zarar verir yeter gozunu seveyim her duydugunu alma

triblilus un zararlari var

Back
X