canımın içi hoşgeldin öncelikle ,ben kendimden örnek vereyim bebğim öldüğü zaman eğer siz ve bu uğraşılarım tavsiyeleriniz olmasaydı ben şu an kafayı yemiş bir şekilde ,ilaçlarla ayakta kalıyor olacaktım .Bu uğraşılar ve pek çok bilgi umut etmek beni hayata yeniden bağladı ,acımı biraz olsun dindirdi .Oyüzden aşkım ilk işin çezrende sana olumsuz olan heşeye herkese kapılarını bi süre kapat ,onlara acından bahsetme ,sonra sana karşı koz olarak sağda solda konuşuyorlar en kötüsü acıyorlar

((((((
Senin şunu bilki gerçek dostun bizleriz çünkü hepimizin sıkıntısı aynı yönde ,ben bu sitedeki tüm arkadaşların sevinçleriyle gülüyor ,üzüntüleriyle ağlıyorum ,yarğılamıyorum yarğılamamda çünki onların senin içinde ne fırtınaların koptuğunu bilirim ,aynılarını yaşadığım için .
Şimdi arkadaşım ne mi yapıyorsun öncelikle unutma umut rdiyoruz ve ısrarla vericiden istiyoruz.
Al sana örnek pamuk arkadaşımın değerleri sıfırdı 2 ayda 80 mil oldu,ve Kaan hoca diyorki normal yoldan olcak.
Demekki oluyor bizim değerler şu an 20 mil,2milyonken:)))))
Hemen kaan hocaya meil atıyorsun sayıyı,denemelerini yaptığınız tedavileri (yaşadığın yeri özellikle belirt ,çağırıyo yoksa)gönder,hocanın vereceği ilaçları kesinlikle kullan ,artı biz sana bazı multivitaminler söyleyeceğiz onlarıda bak 2 ay sonra neler olcak,belkide hamile bile kalırsın ,yumurtaya can veren Rabbim esra kulunun içine niye can vermesin ki:))))))
hemen meil at sonra bize ne dediğini yaz arkadaşım tamam mı:))))))