Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
esracım ben kendi kullandıklarımı yazayım kris sanada bir reçete yazıcaktır eminim:D
proxeed plus
klomen (2 günde bir yarım veriyorum)
evicap
solgar omega3
solgar korean gıngseng
aksu vıtal polen
aksu vıtal propolis
zeytinyağlı incir:)
çakşır suyu(arada bir)
keçiboynuzunuda eşim alır almaz başlayacağız.
Kendimde elevit ve omega3 alıyorum.

canim klomeni kim verdi size?

nabersiniz kuzucuklar krisimmm,yağmurumm,pammukum,gülümcüm,kadsercimm,barukum
hepinizi öpüyommm :16::16::16::16::16::16:

krisciğim Q enzim 10 kaç mg almak gerek

Kimse vermedi o yüzden az kullanıyoruz.Dha öncede 1 ay kullandık bu vitaminlerle sayıyı oldukca artırmıştı.Ama senin uyarın üzerine azalttım işte zaten eşim müsait olur olmaz hormonlarına baktırıcaz.

canim olurmu oyle sey kafadan klomen kullanilirmi hic
fsh hormonuna bakilmadan klomen kullanilmaz
yarin hemen fsh testi yaptirin bari
hele ki 2 gunde 1 yarim asla olmaz
bence onu hemen kesin fsh ina baktirip kaan hocaya sonucu yazin ona gore kullan derse kullanin
illaki kullanicam diyorsan da ozaman prospektusunde yazildigi gini hergun yarim kullanin 25 gun kullanip 5 gun ara verin.
ah canim ya kas yapacagim derken goz cikarmayalim

digerlerini rahatlikla kullanabilirsiniz cunki onlar ilac degil destek vitamin veya aminoasit

ayy çokta pahalıymış
neyse kuzum boşver bakma nasıl olsa bu ay aşılama olcak
oda olmadı doktor iğneyi dayıcak yumurtlatcak beni
çok üzülüyom ben artık bu duruma ben neden yumurtlamıyom yaaa :14::14:

canim dr yumurtlatacak seni sorun etme lutfen
senin elinde olan birsey degil bu
doktoruna teslim edeceksin kendini oda seni yumurtlatacak
esin tamamen duzelsin ondan sonra zaten hamilesin hayatim

ayy çokta pahalıymış
neyse kuzum boşver bakma nasıl olsa bu ay aşılama olcak
oda olmadı doktor iğneyi dayıcak yumurtlatcak beni
çok üzülüyom ben artık bu duruma ben neden yumurtlamıyom yaaa :14::14:

canim dr yumurtlatacak seni sorun etme lutfen
senin elinde olan birsey degil bu
doktoruna teslim edeceksin kendini oda seni yumurtlatacak
esin tamamen duzelsin ondan sonra zaten hamilesin hayatim

Tamam teste kara vermicem klomeni.Kriscim sende de çikolata kisti vardı dimi?
Bende var ve onun yüzünden ayda sadece 2 yumurta oluşuyor doktor önce rezevrlerde azalma var dedi sonra fsh testi istedi.onda bir sorun yoktu 6-7 civarıydı net hatırlamıyorum ama.senin yumurtlama durumun nasıldı kistmi bu şekilde azalma yapıyor bende anlamadım

kızlar nasılsınız akşam muhabbet koyuymuş galiba nasıl okucam şimdi ay ben çok yorgunum akşama misafirim gelicek onu yap bunu yap yoruldum valla

canımın içi hoşgeldin öncelikle ,ben kendimden örnek vereyim bebğim öldüğü zaman eğer siz ve bu uğraşılarım tavsiyeleriniz olmasaydı ben şu an kafayı yemiş bir şekilde ,ilaçlarla ayakta kalıyor olacaktım .Bu uğraşılar ve pek çok bilgi umut etmek beni hayata yeniden bağladı ,acımı biraz olsun dindirdi .Oyüzden aşkım ilk işin çezrende sana olumsuz olan heşeye herkese kapılarını bi süre kapat ,onlara acından bahsetme ,sonra sana karşı koz olarak sağda solda konuşuyorlar en kötüsü acıyorlar:(((((((
Senin şunu bilki gerçek dostun bizleriz çünkü hepimizin sıkıntısı aynı yönde ,ben bu sitedeki tüm arkadaşların sevinçleriyle gülüyor ,üzüntüleriyle ağlıyorum ,yarğılamıyorum yarğılamamda çünki onların senin içinde ne fırtınaların koptuğunu bilirim ,aynılarını yaşadığım için .
Şimdi arkadaşım ne mi yapıyorsun öncelikle unutma umut rdiyoruz ve ısrarla vericiden istiyoruz.
Al sana örnek pamuk arkadaşımın değerleri sıfırdı 2 ayda 80 mil oldu,ve Kaan hoca diyorki normal yoldan olcak.
Demekki oluyor bizim değerler şu an 20 mil,2milyonken:)))))
Hemen kaan hocaya meil atıyorsun sayıyı,denemelerini yaptığınız tedavileri (yaşadığın yeri özellikle belirt ,çağırıyo yoksa)gönder,hocanın vereceği ilaçları kesinlikle kullan ,artı biz sana bazı multivitaminler söyleyeceğiz onlarıda bak 2 ay sonra neler olcak,belkide hamile bile kalırsın ,yumurtaya can veren Rabbim esra kulunun içine niye can vermesin ki:))))))
hemen meil at sonra bize ne dediğini yaz arkadaşım tamam mı:))))))

esracım ben kendi kullandıklarımı yazayım kris sanada bir reçete yazıcaktır eminim:D
proxeed plus
klomen (2 günde bir yarım veriyorum)
evicap
solgar omega3
solgar korean gıngseng
aksu vıtal polen
aksu vıtal propolis
zeytinyağlı incir:)
çakşır suyu(arada bir)
keçiboynuzunuda eşim alır almaz başlayacağız.
Kendimde elevit ve omega3 alıyorum.

Bende var ve onun yüzünden ayda sadece 2 yumurta oluşuyor doktor önce rezevrlerde azalma var dedi sonra fsh testi istedi.onda bir sorun yoktu 6-7 civarıydı net hatırlamıyorum ama.senin yumurtlama durumun nasıldı kistmi bu şekilde azalma yapıyor bende anlamadım

abo esıme klomen hayatta kullandıramam :) gıcık kapıor o ılactan ayrıca bıze hıc ayaramdı :)
kırssssssssssssssssssss lıstenı beklıorum :)

evet canim cikolata kistim var
tup bebektede gunde 600 unite ilac almama ragmen 2 yumurtam olmustu. millet 150 uniteyle 20 yumurta cikardi en az
dogumda atacakmisin kisti:)
sogan kuru yap mutlaka bana faydasi oldu

normal hamilelikte 2 yeterde artar bile 1 tanesi buyuyo zaten
fsh in cok iyi benim oda yuksekti.

Back
X