- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #9.481
onu bilmiyorum canim
sor mutlaka .
şimdi bir mail yolluyayım bakalım ne diyecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu bilmiyorum canim
sor mutlaka .
ben aranızda daha yeniyim muhabbettinize dalmış gibi olmayayım ama 2 yıllık evli biri olarak
krisin bu düşüncesine katılıyorum. Bazı durumlarda eşini öne sürmek çok işe yarıyor. Hele eşin mesafeli biri ise diğer insanlara karşı tabiri caizse biraz tırsma durumu oluyor
kesinlikle
mesela benim ailem esimden cok tirsiyor bu benim bile isime geliyor .
Esimin kendi aileside oyle .
Gerci bende esimden tirsiyorum:))))))))))))))))
tamam konu kapanmıştır yaram deşildi burda :)))))))) yarın itibari ile bu iş tamamdır buarada kaan hocaya da mail yolladım bakalım cvbı ne olacak krisim sen diyosun ya 1 ay kullandık iğneleri onun öncesinde kaan hoca ilaç vermişmiydi sana keşke bende 1 ay sonra kalsam ama imkansız şuanda :)))))
tamam konu kapanmıştır yaram deşildi burda :)))))))) yarın itibari ile bu iş tamamdır buarada kaan hocaya da mail yolladım bakalım cvbı ne olacak krisim sen diyosun ya 1 ay kullandık iğneleri onun öncesinde kaan hoca ilaç vermişmiydi sana keşke bende 1 ay sonra kalsam ama imkansız şuanda :)))))
senin daha 2-3 ayin var en az canim. acele etme sakin sabirla yapin tedavinizi
selam kızlar muhabbetiniz bol olsun
pamukcum komşudan dertlisin galiba tam okumadım geçmişi ama mesafe taraftarıyım ben
mutlulugun resmi iyi geceler hayatim:)
ben yatiyorum canim iyi geceler hepinizi opuyorum
kris fshı düşürmek için bitkisel başka birşey kullandınızmı
iyi geceler Allah rahatlık versin neyse yarın devam ederiz artık sana bir kaç sorum varda :79:
ben yatiyorum canim iyi geceler hepinizi opuyorum
iyi geceler canım Allah rahatlık versin burada aklıma gelişken söyleyeyim kardeşim diyoki abla 15 tatilde yanına gelicem bunlar bizi rahat bırakmazlar herhalde diyo sen öyle san dedim geçen :)))))) fena hırs yaptım
öpüyorum seni tatlımmm
iyi geceler canım Allah rahatlık versin burada aklıma gelişken söyleyeyim kardeşim diyoki abla 15 tatilde yanına gelicem bunlar bizi rahat bırakmazlar herhalde diyo sen öyle san dedim geçen :)))))) fena hırs yaptım
öpüyorum seni tatlımmm
sana guveniyorum ben sen taktin simdi halletmeden rahat edemezsin:)))))))))