Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben aranızda daha yeniyim muhabbettinize dalmış gibi olmayayım ama 2 yıllık evli biri olarak
krisin bu düşüncesine katılıyorum. Bazı durumlarda eşini öne sürmek çok işe yarıyor. Hele eşin mesafeli biri ise diğer insanlara karşı tabiri caizse biraz tırsma durumu oluyor

kesinlikle
mesela benim ailem esimden cok tirsiyor bu benim bile isime geliyor .
esimin kendi aileside oyle .
gerci bende esimden tirsiyorum:))))))))))))))))

Son düzenleme:
kesinlikle
mesela benim ailem esimden cok tirsiyor bu benim bile isime geliyor .
Esimin kendi aileside oyle .
Gerci bende esimden tirsiyorum:))))))))))))))))

tamam konu kapanmıştır yaram deşildi burda :)))))))) yarın itibari ile bu iş tamamdır buarada kaan hocaya da mail yolladım bakalım cvbı ne olacak krisim sen diyosun ya 1 ay kullandık iğneleri onun öncesinde kaan hoca ilaç vermişmiydi sana keşke bende 1 ay sonra kalsam ama imkansız şuanda :)))))

tamam konu kapanmıştır yaram deşildi burda :)))))))) yarın itibari ile bu iş tamamdır buarada kaan hocaya da mail yolladım bakalım cvbı ne olacak krisim sen diyosun ya 1 ay kullandık iğneleri onun öncesinde kaan hoca ilaç vermişmiydi sana keşke bende 1 ay sonra kalsam ama imkansız şuanda :)))))

onun oncesinde 5 ay klomen kullanmistik biz canim

senin daha 2-3 ayin var en az canim. acele etme sakin sabirla yapin tedavinizi

ben yatiyorum canim iyi geceler hepinizi opuyorum

iyi geceler canım Allah rahatlık versin burada aklıma gelişken söyleyeyim kardeşim diyoki abla 15 tatilde yanına gelicem bunlar bizi rahat bırakmazlar herhalde diyo sen öyle san dedim geçen :)))))) fena hırs yaptım
öpüyorum seni tatlımmm

mericim hoşgeldin canım evet komşu mağduruyum :))))))
mağdurum mağdurum mağdurum meri mağdurum :))))) bugün itibariyle olduğumdan dahada mesafeli olucam göreceksiniz

iyi geceler canım Allah rahatlık versin burada aklıma gelişken söyleyeyim kardeşim diyoki abla 15 tatilde yanına gelicem bunlar bizi rahat bırakmazlar herhalde diyo sen öyle san dedim geçen :)))))) fena hırs yaptım
öpüyorum seni tatlımmm

sana guveniyorum ben sen taktin simdi halletmeden rahat edemezsin:)))))))))

öpüyorum seni tatlımmm

sana guveniyorum ben sen taktin simdi halletmeden rahat edemezsin:)))))))))

zili calarlarsa acmadan icerde oyna :))

Yarın devam ederiz artık bende kaçtım Allah rahatlık versin arkadaşlar hepinize görüşmek üzere.....

Back
X