Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krisss ve gülümmm gebelik belirtileriniz neydi
ben bir kaç güne adet olucamm ama hiçmi hiç değişiklik yok vücudumda
sadece göğüslerim hassas oda normalde her zaman adet öncesi hassa olur
biliyonumuzmu ben oğlumda hiç bir belirti yaşamamıştım test yapmıştım çıkmıştı
gerçi o zamanlar kendimi hiç dinlememiştim

Ronyam benim göğüslerime el değmiyordu uyurken bile dönemiyordum acısından.
Su gibi akıntım oldu ve belim çok agrıdı. Adet sancısı da cabası tabi olmazsa olmaz

:nazar: بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم :nazar:
Krishazel:65: ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi :49:
gulumgulum:65:.........................topiğimizin 2. hamilesi :49:
tunamine:65:.............................yeni yılın ilk hamilesiiii:49:
rezerve......................................evett sıradakiiii :49:
Pamukkk:nazar:.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı :52:
ronya:nazar: .............................. oğluşunun tatlı annesi :nazar: ikinci bebişi için hamiş adayı :3:
meri58:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
melisela:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
esra:nazar:...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tugok:nazar:.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
yağmurum:nazar:...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
fatma84:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
boncukboncuk:nazar:......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
kadser:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
nun:nazar:....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
ecrin:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
aleyna:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
defnelma:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tutaste85:nazar:............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
baruk:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...
günaydın esracık :))

Selam kızlar. Nasılsınız? Ben üzgünüm biraz, ablamın oğluşunu hastaneye yatırmışlar, kan da mikrop varmış ciddi düzeyde ve boğaz enfeksiyonu aynı anda. Daha 15 aylık ya, bu 2.oluyo hastaneye yatışı. Okul çıkışı hastaneye gidicez eşimle.:14::14:

Selam kızlar. Nasılsınız? Ben üzgünüm biraz, ablamın oğluşunu hastaneye yatırmışlar, kan da mikrop varmış ciddi düzeyde ve boğaz enfeksiyonu aynı anda. Daha 15 aylık ya, bu 2.oluyo hastaneye yatışı. Okul çıkışı hastaneye gidicez eşimle.:14::14:

canım çok geçmiş olsunn Allahım şifa versin tez vakitte
ama malesef çocuklar böyle enfeksiyonlar geçiriyor

Çok çok gecmiş olsun boncugum..
Hemen iyileşir inşallahhh..

selam kızlar. Nasılsınız? Ben üzgünüm biraz, ablamın oğluşunu hastaneye yatırmışlar, kan da mikrop varmış ciddi düzeyde ve boğaz enfeksiyonu aynı anda. Daha 15 aylık ya, bu 2.oluyo hastaneye yatışı. Okul çıkışı hastaneye gidicez eşimle.:14::14:

boncukcum çoook geçmiş olsun. Acil şifalar versin. çocuklar hasta ola ola buyuyorlar allah daha buyuk dert vermesin canım üzülmeyin.

eltim lerinde komsulari surekli cat kapi geliyolardi ama saati falan yoktu
gece 12 de kapi caliniyordu

esimin abisi ic camasiriyla gitmis oturmus salona kapi calinca

gelis o gelis son gelis olmus:)))))))

cips e soyle hazirlasin ic camasiri hangisini giyecegine karar versin
hele hafta sonu ne ayip ya

apartmanda da kimseyle gidip gelmiyoruz merhaba merhaba.

biz sadece gorusmek istedigimiz insanlarla istedigimiz zamanda gorusuyoruz. hayatimiza kimsenin mudahale etmesine izin vermiyoruz.

ay krıshazel kaynında alem adammış kız ne yapsın insanı zorluyolar

benimde yan komsum herzamn gelip gidelim diyo ben öyle alışmadım haberli gelip gitmeyi severim dedim bi kac defada acmadım kapıyı ne yalan söyliyim herzamn musait olamıyorum evim döküntü oluyo yada iş yapıyo oluyorum bende sevmem

pamukcum kırıshazele katılıyorum sen cok temiz kalplisin herkeside kendin gibi görme bu devirde kimseyede güvenme canım sınırını ciz benden bi kardeş tavsiyesi

gülüm gülüm bunlar talı agrılar İNŞALLAH bizde yaşarız canım bu agrıları hayırlısıyla

ozlemcıgım yegenıne acıl sıfaar dılıorum tatlım
gulum tabıkı her surec zor ama sadece melegım ıcın yorulmak ıstıyorum artık :(
krız bnde cat kapı gelen ınsandan nefret ederım kaynanamlarda öle ama ben adam ettım hepsını cesaret edemıolar

canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin

Back
X