Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah eşimi kandırırsam yaptırırım bu ay kan testini zaten işi gereği portör için gidicek onuda aradan çıkarttırırım.sağol canım yardımın için.

KRİSCİM EVLİLİK YIL DÖNUMUNUZ KUTLU OLSUN, NİCE MUTLU UZUN SENELERE BİRLİKTE GELİRSİNİZ İNŞALLAH :16:

LONELİNEES SENDE ARAMIZA HOŞ GELDİN. EN KISA ZAMANDA ACİL ŞİFALAR VE BEBİŞİN GELMESİ UMUDUYLA:emir_bebek:

EMİNE82 - OVULASYON ICIN EBAYIN SAYFASINDAN GIRIP BAKABILIRSIN. İŞYERİNDEYİM EBAY SİTESİ BENDE AÇILMIYOR.

KADSERCIM HEPIMIZ BIR HIZLA GIDIYORUZ AYNI ANDA HAMİLE KALICAZ GİBİ :emir_bebek::66:

inşallah eşimi kandırırsam yaptırırım bu ay kan testini zaten işi gereği portör için gidicek onuda aradan çıkarttırırım.sağol canım yardımın için.

önemli değil daha bunlar başlangıç sen akşam uğra buraya ozaman prof.dr.kris hazel daha ayrıntılı yardımcı olur :1:

bende tecrübeli değilim ama
FSH çok normal
LH buda çok normal azcık daha yükselmeye müsait
testesteron değeriniz sınırın en düşüğü bunun yükselmesi lazım canım bizim hormon sonuçlarına bakınca seninkiler harika değerlerde :) sadece testesteron değeriniz sınırda sevin şekerim gayet güzel

pambıkk şeker yorumun için teşekkür ederim.Ne zaman sevinicem biliyormusun hepimiz göbişleri doldurunca şimdilik serinkanlıyım:D

pambıkk şeker yorumun için teşekkür ederim.Ne zaman sevinicem biliyormusun hepimiz göbişleri doldurunca şimdilik serinkanlıyım:D

ben olsam havalara uçmuçtum hayatım cidden serinkanlısın inşallah o dediğin göbişlerimiz hemen dolar :)))))

total testesteron:979,12
FSH;5,46
LH;10,93
SONUÇLAR BÖYLEYMŞ KIZLAR FSH 3 LERDEYDİ YÜKSELMİŞ.GEÇEN YIL FSH BU RAKAMLARDAYKEN SPERMLER 21 MİLYONDAYDI SANIRIM BUNLAR İYİYE İŞARET BİDE SPERM TESTİ VERSE BARİ YAA ÇOK MERAK EDİYORUM :52::52::52:

şekerim gözün aydın tabiki iyiye işaret mamaları iyi geliyo :))))))

kadserim ben dayanamayıp royal jelly aldım :)))))) boş durmamak lazım arı sütü spermlere çok iyi geliyor:)

arı sütü tableti aldım canım spermlere çok iyi geliyo tavsiye ederim çok pahalı bişeyde değil 39 lira

evde benım arı sutu bal ve bolen karısımı var gnc dıye bır marka. Bırde hap alırsam benımki artık hap komasına girecek. :94: Ben bu akşam hormon testlerını yaptırıyımda ona ondan sonra birde ameliyat desteklerle birlikte hooppp sayı artar belki :61:

evde benım arı sutu bal ve bolen karısımı var gnc dıye bır marka. Bırde hap alırsam benımki artık hap komasına girecek. :94: Ben bu akşam hormon testlerını yaptırıyımda ona ondan sonra birde ameliyat desteklerle birlikte hooppp sayı artar belki :61:

bu karışımın varsa zaten almana gerk yok gnc en iyi marka zaten canım hormon testini yaptırda inşallah sonuçlarınız güzel çıkar canım burayada yaz gelince

Testler için akşam kan almıyorlar canım sabah 9-10 civarı kan vermesi gerekiyor.

bu karışımın varsa zaten almana gerk yok gnc en iyi marka zaten canım hormon testini yaptırda inşallah sonuçlarınız güzel çıkar canım burayada yaz gelince

sağol pamukcum baya işe yarıyormuş ben evdekine devam ediyim :16:
Sonucları yarın alırız ınsallah hem sıze hem kaan hocaya gonderıcem bakalım neler çıkacak. Korkum bırde fsh kotuyse yandık varıkosel var bırde bu olursa çifte kavrulmuş oluruz :2:

sağol pamukcum baya işe yarıyormuş ben evdekine devam ediyim :16:
Sonucları yarın alırız ınsallah hem sıze hem kaan hocaya gonderıcem bakalım neler çıkacak. Korkum bırde fsh kotuyse yandık varıkosel var bırde bu olursa çifte kavrulmuş oluruz :2:

canım ekin arkadaşımızın dediği gibi hormon tahlilini keşke sabah yaptırabilsen çünkü en iyi sonuç sabah çıkar yinede sen bilirsin tatlım ama ilk defamı hormon tahlili yaptıracaksın ki sen

canım ekin arkadaşımızın dediği gibi hormon tahlilini keşke sabah yaptırabilsen çünkü en iyi sonuç sabah çıkar yinede sen bilirsin tatlım ama ilk defamı hormon tahlili yaptıracaksın ki sen

anladım kızlar doktor zaten yonlendırır olmadı söylerim sabah erken cıkar dırek tahlıl yapıp işe gitsin.

Back
X