Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
onun bir oyunu var counter tiryakisi ya onu oynamak için öyle yaptı hayatım ona kızdım

pamukcum sen birde benımkını gorsen akşam 7,3 da gelıyor bılgısayarı acıyor gece 1lere kadar oturuyor. oynamadıgı oyun kalmadı cocuk gibi. evde varmı yokmu anlaşılmıyor. kafamı dagıtıyorum dıyor. o yuzden birsey demek ıstemıyorum başka bır eglencesı yok.

pamukcum sen birde benımkını gorsen akşam 7,3 da gelıyor bılgısayarı acıyor gece 1lere kadar oturuyor. oynamadıgı oyun kalmadı cocuk gibi. evde varmı yokmu anlaşılmıyor. kafamı dagıtıyorum dıyor. o yuzden birsey demek ıstemıyorum başka bır eglencesı yok.

ayyyyyyyyy aynen canım aynennnnnnnnnnnn kafasını dağıtıyomuş benimkide çocuk gibiler ya

barukcum ona sinirim geçmez bugün boşverelim cips i sen neyaptın :)

pamukcum ben sımdı ısten cıkıp dırek hastaneye çatlatma ıgnesi olmaya gidiyorum. yarın saat 10da doktordan bızımkı ıcın randevu aldım varıkosel için fırsat olursa bırde hormon testleri yaptırıcaz. bu hafta sonu bız tatılde olucaz çalışma var :1:gelemezsem buraya kusura bakmayın... :54:

pamukcum ben sımdı ısten cıkıp dırek hastaneye çatlatma ıgnesi olmaya gidiyorum. yarın saat 10da doktordan bızımkı ıcın randevu aldım varıkosel için fırsat olursa bırde hormon testleri yaptırıcaz. bu hafta sonu bız tatılde olucaz çalışma var :1:gelemezsem buraya kusura bakmayın... :54:

ayyy sen tatilini iyi geçirde biz kusura niye bakalım :)))))

:nazar: بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم :nazar:
Krishazel:65: ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi :49:
gulumgulum:65:.........................topiğimizin 2. hamilesi :49:
tunamine:65:.............................yeni yılın ilk hamilesiiii:49:
rezerve......................................evett sıradakiiii :49:
Pamukkk:nazar:.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı :52:
ronya:nazar: .............................. oğluşunun tatlı annesi :nazar: ikinci bebişi için hamiş adayı :3:
meri58:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
melisela:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
esra:nazar:...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tugok:nazar:.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
yağmurum:nazar:...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
fatma84:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
boncukboncuk:nazar:......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
kadser:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
nun:nazar:....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
ecrin:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
aleyna:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
defnelma:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tutaste85:nazar:............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
baruk:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
antalya2011:nazar:........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...

Lütfen adımı ekleyin bu liste beni mötive ediyor:)

Back
X