Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben adamımı tanımazmıyım ,hamile olsaydın şu an ana heberlerde son dakika haberi olrak werdirirdin,seni gidi seni:62:

eşime diyorum ki mesela ben hamiş olsam ayyyyyy babana nasıl söylersin diyorum oda diyoki hiç merak etmiyorum zaten sen benden önce tüm dünyaya duyurursun diyo bana gerek bile kalmazzz:1:

inşallah gerçek olduğu günleri de görürürz canımmm
inşallah canım hepbirlikte veririz bu güzel haberi ayyy şakası bile güzeldi :))))))

Offff pammuğum ya,heyecandan kalbim duracaktı,nasıl sevinmiştim,aşkolsunnnnnn:19:

ama tatlım sen sorunca varmı bir gelişme diye birden kaşındım işte :))))))))

bende seni özledim bitanem seni çok seviyorum biliyosun :))))))
cips dün bana saygısızlık yaptı şimdi anlatıpta tekrar sinir olmayayım :)))))
sen nasılsın kuzu

Okudum canım okudum..Aman neyse boşverr..
Arayı bozmayın aman haa:)
Ben de bir bakıyorum iyiyim gercekten bir bakıyorum çok az iyiyim:)

ama yağmurum inandın kabul et şaka yaptım bebiş yaaaaaaa:9:

İlk etapta afalladım önce doğrumu okudum diye ,heyecanlandım sonra ,birden aklıma bu sperler cansızdı 2 hafta önce nasıl olabilir diye düşündüm ,acaba babalarda bir karışıklıkmı oldu dedim güldüm,(affet kötü bir yakıştırma yaparak düşünmek bile çok ayıp,espirisine yani).
tarttım boşu doluyo koydum dolmadı boşalttım yer kalmadı siz jurinin önünde karar verdim ,bu kesinlikle bizim tatlı cadını b,r oyunu diye .
Ama tebrik ederim hepimizi etrafına mıknatıs gibi çektin ,bunun için arkadaşım sana kocaman brawooooooooo:79::22:

kızlar siz kaan hocaya kendi internet sitesinden mi mail atıyorusunuz (form var bir tane )yoksa kendi mailinize girip mi mail atıyorsunuz ya da ikiside aynı yere mi gidiyor kafam karıştı. bende yazmayı düşünüyorum hep akklımda aslında meşgul etmek te istemiyorum ama :((

İlk etapta afalladım önce doğrumu okudum diye ,heyecanlandım sonra ,birden aklıma bu sperler cansızdı 2 hafta önce nasıl olabilir diye düşündüm ,acaba babalarda bir karışıklıkmı oldu dedim güldüm,(affet kötü bir yakıştırma yaparak düşünmek bile çok ayıp,espirisine yani).
tarttım boşu doluyo koydum dolmadı boşalttım yer kalmadı siz jurinin önünde karar verdim ,bu kesinlikle bizim tatlı cadını b,r oyunu diye .
Ama tebrik ederim hepimizi etrafına mıknatıs gibi çektin ,bunun için arkadaşım sana kocaman brawooooooooo:79::22:

birden esti şaka yapayım bakayım dedim :))))))))
ahh pamuk az degilsin
değilim dimi biliyorum :))))))))))

Kız ben iki gün girmedim sadece,iki günde nasıl becerdin diyecektim...

en çabuk hamile adayı benimdir herhalde :)))))))))

kızlar siz kaan hocaya kendi internet sitesinden mi mail atıyorusunuz (form var bir tane )yoksa kendi mailinize girip mi mail atıyorsunuz ya da ikiside aynı yere mi gidiyor kafam karıştı. bende yazmayı düşünüyorum hep akklımda aslında meşgul etmek te istemiyorum ama :((

ozelden yolladim canim mailini

rahat rahat yaz aklina takilan herseyi

Kızlar ben pamuğun şakasına SAZAN gibi atladım valla...Pammuğum sonra yalancı çoban hikayesine dönmesin seninki.Gerçekten hamileyim dersen kimse inanmaz bu sefer :20:

Back
X